Şimdi Ara

TORUN 505 FANTOM AV TÜFEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU TÜFEKLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİRLER Mİ

• Kaliteden yoksun bir marka, tavsiye etmem,

Kullandıkları malzeme çok kötü,

Çok ucuz olmasıda bunun en büyük kanıtı.
  • bunu bilmiyorum ama torunun enjektörlü pozesi vardı arkadasımda bende kullandım, yani cokda kötü degil. ama o paraya mozzberk alabilirsin. cok daha kaliteli bir tüfek. ben kendim kullanıyorum. öldürücülüğü çok iyi, takılma yapmıyor hiç, nazar değmesin :) birde şu var, tüfeklere otamatikte olsa 1+1 sınırı getirdiler yanılmıyorsam. 2+1 di o düsürdüler. yani bu durumda otomatik almaktansa poze almak daha iyidir. belge ile av yapıyorsan ve kurallara uyuyorsan, poze al. yok ben seviorm otomatik vs diorsan senin bileceğin iş. ama otomatikte mozzberk ide düsün derim, 10 numara tüfek. yani fiyatı cok pahalı deil ama ondan daha pahalı tüfeklerle degismem. birde su var, tüfeğini sevmelisin. hoslandıgın, begendigin birsey al. sevmezsen tüfeğini, av da zevk vermez, içinde rahat etmez.
  • Arkadaşlar ben avcılık olayına henüz girmedim karadenizliyim köyde atmak için alıcam otomatik olması yeter ama bu tüfeğin tipini beğendim bir kaç kişinin yorumuna baktım fena değil diye yazıolardı o yüzden burdanda araştırayım dedim kullanan varsa bilgilerini tecrübelerini öğrenmek istedim :)
  • Torun av tüfeklerini en ugfun fiyata bulabileceginiz adresi veriyorum torun fantom av tüfeği fe gayet uygun fiyataTorun av tüfekleriTorun av tüfekleri

http://www.yabanavstore.com/urunler/torun_505_fantom_otomatik_av_tufegi/2371/

• Ilk once avciliga merak saldiginiz icin size helal olsun diyorum.
    Tum tufeklerimiz kaliteli ceviz dipcik ve 2 yil garantlidir.
    Kendi imalatimiz Pompali ve Yari Otomatikler 550 tl dir Plastik Dipcik veya Kaliteli Ceviz Dipcik Fark etmez. 4+1 veya 7+1 sarsor kapiseteli
    Tek Kirma 175 tl
    Catus 985 tl ye verebiliriz.

Ama ilk once bize ruhsatinizin orjinalini ve kimlik fotokopinizi kargo ile yollamaniz gerekmektedir. Biz emniyetden gerekli arastirmayi yaptikdan sonra fatura ile birlikte Tufeginizi ruhsatiniza isleyip gondeririz. Sizde keyifle atis yaparsiniz.

saygilar
    SEZER AV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZERAV -- 7 Nisan 2014; 13:45:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Av Tüfeği
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.