Şimdi Ara

Toshiba 32WL56 ve 32WL66

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internette inceledigim kadariyla Toshiba 32WL** serisi fiyat/performans acisindan oldukca basarili. Anladigim kadariyla da 32WL66 modeli daha yeni bir model ve contrast vs. gibi konularda 32WL56'dan daha ustun. Yalniz Toshiba Turkiye'nin sayfasinda WL66 serisi yok, Teknosa vs. de satmiyor, satan yerler de WL56'ya gore oldukca pahaliya satiyor. WL56 pesin 2300YTL civarina alinabilirken WL66 3200YTL civarinda. Diger yandan 32WL66'nin Ingiltere fiyatlari 32WL56 ile ayni ya da bir miktar daha ucuz. Bu modeli makul bir fiyata Turkiye'de nereden bulabilirim? WL56 stoklarini eritip mi WL66'ya gecmeyi dusunuyorlar yoksa hala uretiliyor mu?

• sevgili arkadaşım WL56 dan sonra bir de WL58 modelleri olması lazım bu cihazların...onlar 56 lardan daha iyiler..tabii 66 lar en yeni ürünler..kontrast ve aydınltama değerleri daha yüksek.görüntülerini görmedim ama sanırım 56 ve 58 lere nazaran çok daha iyilerdir.58 görüntülerini izledim..oldukça başarılı idi..42 wl 58 modelini mi aliim plazmamı derken plazmada karar kıldım...ama toshiba lcd de gerçekten iyi marka...
    ben vatan computerde ve bimeks mağazalarında görmüştüm toshiba cihazları...ama yeni modelleri şu anda orada varmı bilmiyorum...bi kaç aydır uğramıyorum bu mağazalara çünkü...sen görürsen eğer, yazıverde bizde gidip görelim şu 66 ları bari....
  • Toshiba 32WL66 Serisi Türkiyeye giriş yapmadı 37wl66 ve 42wl66 serisi girdi fakat diğer 32 serisi girmedi 2-3 ay içerisinde Bimeks Mağazasına gelmesi bekleniyor. Sanırım tek olarak orada bulunacak bi süre performans bakımından 56 ve 58 serisi çok iyiler. Ben 58 serisini kullanıyorum ve Normal antenden dahi gerçekten iyi görüntü verdiğini söyleyebilirim
  • zapatero ve Boldpilot84, cok tesekkurler cevaplariniz icin.
    Ben de bakiniyorum eger 32WL66 gorursem size de bildiririm. Internette var bir kac yerde ama dedigim gibi fiyatlari mantikli degil :(.
  • Becom bilgisayar 32WL66 icin 1569 euro fiyat vermisti 2 ay once.. 274 54 55
  • Tesekkurler keskin98.
    Bugunku kurdan yaklasik 2900YTL ediyor, cok da kotu degil aslinda fiyat. Ama Becom Bilgisayar
    Istanbul'da sanirim, ben Ankara'dayim :(.

quote:

Orjinalden alıntı: keskin98
    Becom bilgisayar 32WL66 icin 1569 euro fiyat vermisti 2 ay once.. 274 54 55
  • 32" için fazla bence...
  • http://www.toshibatr.com/fiyatliste.xls

burada listefiyati 1699 gozukuyor bu 12 taksit... 2900 pesine e bu aralar by tvyi bircok yerde bulabilmen lazim.

Gold bilgisayarda 3.374,09YTL pesine %15 inrim yapiyorlar.. 2867 yapiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin98 -- 10 Ağustos 2006; 13:36:11 >
  • 32WL66'yı Gold Bilgisayar/Bahçelievler'de teşhirde görmüştüm.

Gold'un Ankara'da yeri var mı bilmiyorum ama internetten sitesine bakarsan sana en azından fiyat karşılaştırma olanağı sağlar.

http://www.gold.com.tr
  • Kablolu yayınla 42wl58 kullanıyorum son derece iyi sonuç alıyorum.
  • Ben de bayadır Wl56 kullanıyorum ve oldukça memnunum. Goldmaster receiver kullanıyorum. Eve gelenler tv'nin görüntüsüne bayılıyorlar. Beni sıkan tek nokta, daha aletin kutusunu açıp çalıştırdıktan hemen sonra ekranın sol ortasında gördüğüm ölü pikseldi. Ancak yapılacak bişey yok, bu durum biraz şans işi. Ancak görüntü gerçekten çok başarılı, ne demek istediğimi LCD'ye alıştıktan sonra başka evlere ziyarete gittiğinizde daha iyi anlayacaksınız. Bence temel ihtiyaçlarınızı belirleyin ve ona göre alın tv'yi. HDMI olayı bence Türkiye'de hala çok yakın değil..
    Saygılar
  • peki sevgili dostum digital uydu yayınında gölgelenmeler ve kayan yazılarda flulanma veya gölgelenme oluyor mu şimdiden telşşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.