Annem için bir lcd yada plazma televizyon bakıyorum.Televizyon ps2,ps3,dvd için hiç kullanılmayacak,sadece uydudan sd yayınlar günde 10-12 saat izlenecek.Annemin genel şikayeti,komşularında gördüğü tv lerdeki görüntülere alışamadığını(insanlar basık,çok şişman vs görünüyor) söylüyor ancak ben bu tvlerin marka ve modellerini bilemediğim için size bildiremiyorum.
Bu çerçevede forum mesajlarını ve tavsiye edilen modelleri incelerken metroda Toshiba 37 c 3500 lcd tv'nin kdv dahil 1599 ytl fiyata satıldığını gördüm.forumda 2007 yılında açılmış bir başlık var ama konu netleşmemiş.
Bu tv ve aşağıdaki tv leri belirtiğim şartlarda kıyaslarsanız memnun olurum.
Not : Panasonicler pahalı ama tavsiye edilirse bir indirim fırsatını kollayacağım.Teşekkürler. pana 37pv serisi pana 37px serisi
Arkadaşım Selam Valla 94 Ekran Toshiba alacağıma 82 Ekran Farklı bir model almayı tercih ederim, ve özellikle samsung, sony, philips yeni çıkan 82 ekran ürünleri görülmeye değer....
panasonic px8e peşin 1850 gibi
IYIDE ALACAGIN HER LCD VEYA PLAZMA INSANLARI SISMAN GOSTERICEK 16.9 OLDUGU ICIN,YANLIS MIYIM
Arkadaşlar yazılan tüm başlıkların tamamına yakınını okudum,ancak zaten anlamadığım bir konuda bir sürü kavram içinde boğuldum gittim.Bana yardımcı olacak arkadaşlardan isteğim 1500 - 2000 ytl arasında belirtilen şartlara uygun bir tv.
birde migrosa bak istersen toshiba 37C3500 için. orda 1490 ytl
Arkadaşlar bu Tv ben de yaklaşık 16 aydan beri var.
Genel olarak çok memnunum ama bir problem var ki beni mahvetti.
Olay şu pc den hdmi görüntü almak için çile çekiyorumO da bazen geliyor bazen gelmiyor
Bu yüzden vga dan görüntü alıyorum.Bu tv yi kullanıp pc-tv bağlantısını çözebilen var mı en rahatsız şekilde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme