Arkadaşlar PS3 için uygun fiyata LED Tv bakıyorum. Teknosa Mavişehir EGS Park'ta (İzmir) Toshiba 40VL748 dikkatimi çekti. Ürün teşhirde. Fiyatıda 1399 TL. Öncelikle ürünün dizaynı çok iyi. sony NX serisini andırıyor. Kıyaslayabilmek içinde üstünde sony hx850 vardı gerçi iki tv'yi kıyaslamak nekadar doğru olur bilmiyorum ama bu TV yi cazip kılan bazı özellikler gözlemledim. Örneğin renkler hx serisine göre gerçekçiydi. Sony hx850 nin ayarlarındanmıdır bana Samsung izlediğim hissini verdi. Belkide yayındandır. Ayrıca hx850 de görüntülerin köşelerinde kırılma olurken Toshibada bu daha azdı ve görüntüye doğallık veriyordu. Bu tv ile ilgili türk forum sitelerine baktım fakat bir inceleme veya konu bulamadım. Yabancı sitelerde ise bazı küçk sorunlar dışında hep olumlu görüşler var. Bu tv'yi kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim. Ayrıca Albani ustanında görüşlerini merak ediyorum.
nedense burada da toshiba pek konuşulmuyor fakat tvlerinde ps3 işlemcisi kullanıyorlar
toshiba ise uzak durun.. ben 4 sene önce en iyi modelini aldım ve şu an panelin yarısı yok! yerine ne alacağımı eskiyi ne yapacağımı da bilemiyorum! global e şikayet yazsanız da umurlarında değil!
Aldiginiz modeli merak ettim. Ayrica panelin yarisi yok derken anlayamadim. Bu forumda toshiba panelin cok konulmadigi ve hatta panel hakkinda bilgi sahibi olan az kisinin oldugunu goruyorum. Bende dahil...