Şimdi Ara

TOSHIBA 42RV635 İNCELEME (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
3
Favori
37.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size bir ayar vericem bend5-6 aydıre 42rv635d modelini kullanıyorum bu ayarı yapın bakın nasıl görüntü doygunlaşacak ve canlı olacak...

etkin arka ışık kontrolü açık
    oto parlaklık sensörü açık
    arka ışık 50
    kontras 100
    keskinlik 7
    siyah beyaz dengesi10
    statik gama -5
    renk sıcaklığı 9
    resulation 4
    parazit azaltmaların ikiside orta

bunların dışındaki ayarlarla oynamayın ben bu cihazı teset ettim renk ayarları tam olması gerektiği gibi, test programıyla denedim ve tüm renkleri gördüm kutucukları birbirinden ayırabildim tesette..

yapınve renkleri görün..çok daha canlı ve doygun oalcak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

size bir ayar vericem bend5-6 aydıre 42rv635d modelini kullanıyorum bu ayarı yapın bakın nasıl görüntü doygunlaşacak ve canlı olacak...

arka ışık 50
    kontras 100
    keskinlik 7
    siyah beyaz dengesi10
    statik gama -5
    renk sıcaklığı 9
    resulation 4

bunların dışındaki ayarlarla oynamayın ben bu cihazı teset ettim renk ayarları tam olması gerektiği gibi, test programıyla denedim ve tüm renkleri gördüm kutucukları birbirinden ayırabildim tesette..

Güzel oldu kardeş saol, bendede 32RV635D modeli var,2,30 mt seyrediyorum ama tam bir netlik elde etmiş değilim acaba yakından mı seyrediyorum? Yoksa scart ile bağlantının bir sonucu mu? Hdmi çıkışlı bir receiver alsak kaliteyi artırabilirmiyiz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

quote:

size bir ayar vericem bend5-6 aydıre 42rv635d modelini kullanıyorum bu ayarı yapın bakın nasıl görüntü doygunlaşacak ve canlı olacak...

arka ışık 50
    kontras 100
    keskinlik 7
    siyah beyaz dengesi10
    statik gama -5
    renk sıcaklığı 9
    resulation 4

Güzel oldu kardeş saol, bendede 32RV635D modeli var,2,30 mt seyrediyorum ama tam bir netlik elde etmiş değilim acaba yakından mı seyrediyorum? Yoksa scart ile bağlantının bir sonucu mu? Hdmi çıkışlı bir receiver alsak kaliteyi artırabilirmiyiz acaba?

Yakın sayılmaz, gayet iyi. Ben 40B651'i 2,5 metreden izliyorum. HDMI çıkış epeyce fark eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

quote:

arka ışık 50
    kontras 100
    keskinlik 7
    siyah beyaz dengesi10
    statik gama -5
    renk sıcaklığı 9
    resulation 4

Yakın sayılmaz, gayet iyi. Ben 40B651'i 2,5 metreden izliyorum. HDMI çıkış epeyce fark eder.

İnşallah fark eder hocam yine biraz masrafa giricem mecbur
    İnanın pişman olma aşamasına geldim, keşke diyorum bi plazma mı alsaydım diye sormadan edemiyorum kendime

• Bu tv'yi kullanan arkadaşlara bir soru sizdede 2,30 mt mesafede
    kanal logoları kenarlarında dağılma ve uzak plan görüntülerde insanların gözlerinde yatay çizgiler oluşuyor mu ? Yoksa sadece bende mi var..
  • quote:

Bu tv'yi kullanan arkadaşlara bir soru sizdede 2,30 mt mesafede
    kanal logoları kenarlarında dağılma ve uzak plan görüntülerde insanların gözlerinde yatay çizgiler oluşuyor mu ? Yoksa sadece bende mi var..

bende ki görüntü gayet canlı ve nethiçbir sorun yok...dt plus ile kullanıyorum tam bir sinema ve oyun tv si bu bence...
  • quote:

quote:

Bu tv'yi kullanan arkadaşlara bir soru sizdede 2,30 mt mesafede

bende ki görüntü gayet canlı ve nethiçbir sorun yok...dt plus ile kullanıyorum tam bir sinema ve oyun tv si bu bence...

Dt plus Hdmi bağlantı kullanıyorsunuz değil mi ?
    Ben normal scart bağlantı yaptıgım için herhalde netlik problemi oluşuyor
    Hdmi çıkışlı bi cihaz almam gerekiyor anlaşılan..
  • Slm arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Bende 32 RV 635 ve 42 RV 635 tosh war. Acaba bu 42 RV 635 için

verilen ayarlar 32 RV içinde geçerlimi yoksa da 32 RV 635 için en ii ayarlar nelerdir. Bilen bi arkadaşım

yardımcı olursa çok sevinirim. Bu arada belirteyim televizyonuma Digiturk bağlı ve scart uçları altın. Yardım

lütfen...

Şunuda belirteyim 42 RV 635 => 1697 / 6 BİMEKS
    32 RV 635 => 1226 / 6 BİMEKS 18 Ekim 2009 da almıştım... En ucuza ben almışım gibi görünüo forumda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencer01 -- 21 Ocak 2010; 16:58:15 >
  • Ben 1 ay önce aldım 32RV635 1340 TL /12+5 taksit 2 kart kullandım,nakit fiyatını 6 ya kadar vade farksız bölüyorlar galiba ama vade uzayınca fiyatta artıyor..
  • Arkadaşlar 32 RV 635'in ayarlarıyla ilgili bilgi henüz kimse yazmamış yardım lütfen...

Görüntüm gayet ii ama belki tam ayarları bi arkadaş werirse belki daha ii görüntü alabilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer01

Arkadaşlar 32 RV 635'in ayarlarıyla ilgili bilgi henüz kimse yazmamış yardım lütfen...

Görüntüm gayet ii ama belki tam ayarları bi arkadaş werirse belki daha ii görüntü alabilirim :D

birazda senin göz zevkine kalmış bu durum..benim yukarıda verdiğim ayarları dene parlaklığıda-5 yap bir bak bakalım görüntüyü beğenecekmisin..
  • Herkes panelinden memnun herhalde uzun zamandır bu başlıkta birşey yazılmadığına göre herkes kendi ayarlarıyla Toshun keyfini sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaman35

Herkes panelinden memnun herhalde uzun zamandır bu başlıkta birşey yazılmadığına göre herkes kendi ayarlarıyla Toshun keyfini sürüyor

Memnunuz valla gül gibi geçinip gidiyoruz...
  • TOSHIBA 42RV635 tepkime süresi 8 ms yazıyor.açıkçası buna çok takılı kaldım.Bu görüntüde sorun teşkil ediyormu? kullananların görüşünü alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandeniz -- 17 Mart 2010; 14:16:54 >
  • Bu tvde bir indirim bekliyorum. 1400 TL civarı olursa alabilirim
  • Bimekste 1.374 tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasebu

Bimekste 1.374 tl :)

1374 TL olan 42AV635 benim istedigim 42RV635 ise su an KDV Dahil: 1.688,28 TL **
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

TOSHIBA 42RV635 tepkime süresi 8 ms yazıyor.açıkçası buna çok takılı kaldım.Bu görüntüde sorun teşkil ediyormu? kullananların görüşünü alabilirmiyim?

Ben aldım ve kitpacığında 6ms yazıyor? Yanlışınız olmasın
  • 6-8 farketmez rahatca alabilirsiniz.
  • O seviye Tosh larda Modül 8ms dir,ama siz asıl makineye bakın yaw
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.