Şimdi Ara

TOSHIBA 42RV635 İNCELEME (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
3
Favori
37.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar dün teknosada toshiba 42 AV 635'i Samsung B530 ile yan yana gördüm. Kontrast muhteşemdi... Samsungun ne kadar ayarıyla oynarsak oynayalım toshiba gibi olmadı.. Bugün almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ? özellikle albani ??

quote:

Orijinalden alıntı: albani

@nightmare

1-"Senin panelin 50Hz" dir(60Hz USA daki NTSC yayın sistemindedir ve USA daki bütün paneller 60Hz/120Hz/240Hz diye gider!!)
    Avrupa PAL ise 50/100/200Hz diye gider

2-ZV/XV serileri 100Hz dir,ayrıca XV serisi ZV den sonra gelir ve bundan sonrada RV gelir böyle devam eder......

Kısaca Tosh Avrupa serileri (en alttan en üst seviyeye şöyle gidiyor!!

-AV en alt seri
    -AV61x
    -AV63x
    -bu arada DV Combi var!!
    -RV
    -XV
    -ZV>>46" sı kalktı ve 42"/47"/55" modelleri var
    -SV en üst seri LED modeller(46"/55" lik modeller,henüz Avrupa ya gelmedi!!)

++
    Diğer MediaPlayer/USB v.s özellikler beni ilgilendirmiyor!

• 42av635 aldım içime sine sine.
  • Guzel tv. kaça aldın ?
  • arkadaşlar haftasonu teknosaya gittim. aklımda kesin olarak samsung 40B651 vardı yanında 42rv635 vardı ikside Full HD kaynaktan fabrika ayarlarında idi. ama toshiba daha iyi görüntü veriyordu. şimdiye kadar okuduğum kadarı ile(forumlardan) samsung b651 serisi toshiba RV serisinden daha iyi gösteriliyordu. yanılıyormuyum yada rv serisi dahamı iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix20

arkadaşlar haftasonu teknosaya gittim. aklımda kesin olarak samsung 40B651 vardı yanında 42rv635 vardı ikside Full HD kaynaktan fabrika ayarlarında idi. ama toshiba daha iyi görüntü veriyordu. şimdiye kadar okuduğum kadarı ile(forumlardan) samsung b651 serisi toshiba RV serisinden daha iyi gösteriliyordu. yanılıyormuyum yada rv serisi dahamı iyi.

b651 de siyahlar daha siyahtır..ama renkler bi o kadarda caf caf lıdır (vivid) b651 in kullandıgı panel kalitesi daha iyidir..ayrıca acılı izlemedede daha iyidir.32"rv lerden ben iki tane aldırttım herkez memnun..fiyat performans urunu tam olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Guzel tv. kaça aldın ?

1699 TL artı 75 TL hediye çeki ile 1625 e geldi. teknosa forumda 1 tane kaldı. o da bugün gider heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Lord -- 21 Aralık 2009; 13:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix20

arkadaşlar haftasonu teknosaya gittim. aklımda kesin olarak samsung 40B651 vardı yanında 42rv635 vardı ikside Full HD kaynaktan fabrika ayarlarında idi. ama toshiba daha iyi görüntü veriyordu. şimdiye kadar okuduğum kadarı ile(forumlardan) samsung b651 serisi toshiba RV serisinden daha iyi gösteriliyordu. yanılıyormuyum yada rv serisi dahamı iyi.

b651 de siyahlar daha siyahtır..ama renkler bi o kadarda caf caf lıdır (vivid) b651 in kullandıgı panel kalitesi daha iyidir..ayrıca acılı izlemedede daha iyidir.32"rv lerden ben iki tane aldırttım herkez memnun..fiyat performans urunu tam olarak.

Teşekkürler arkadaşım

• arkadaslar xv632 rv635 ten ıyımıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano

arkadaslar xv632 rv635 ten ıyımıdır

Benimde en çok merak ettiğim konu, konu açtım sordum ama kimse yüzümüze bakmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 24 Aralık 2009; 23:22:01 >
  • kalite sırası düştükten yuksege dogru --> av->rv->xv->zf
  • quote:

kalite sırası düştükten yuksege dogru --> av->rv->xv->zf

Peki Rv ile Xv arasında belirgin fark var mı Sd yayınlarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkoç21

quote:

kalite sırası düştükten yuksege dogru --> av->rv->xv->zf

Peki Rv ile Xv arasında belirgin fark var mı Sd yayınlarda ?

hayır yoktur..daha cok kablolama ve receiver kalitesine dikkat etmeli.
  • arkaslar merhaba
    bende bimeks kampanyasından xv632d aldm fakat usbden avi izleme işini beceremedim. nasıl oluyor acaba.usbyi tvye taktıktan sonra hiç bir şekilde usbyi açabileceğim bi yer bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Kaç defa yazdım IPS>LGD diye!!

Satıcıları iteleyin gitsin kardeşim,onlara sormak bile hata!

TNT diye birde Cargo şirketi var,belkide panelleri TNT taşımıştır
    ++

TNT HD is a cable television channel owned by Time Warner that broadcasts 24/7. It is a high definition simulcast of TNT, including live sports, series, specials, and movies.

TNT HD is criticized for its practice of airing a significant amount of 4:3 standard definition content stretched to 16:9 through a nonlinear process similar to the "panorama" setting on many HDTVs that some viewers have nicknamed Stretch-o-Vision; though other simulcasted HD cable channels have also fallen into this practice, TNT is usually cited since it was one of the first channels with an HD simulcast. The nonlinear stretching process leaves objects in the center of the screen with approximately their original aspect ratio; objects at the left and right edges are distorted. In addition to true HD content at 16:9, TNT HD also airs unstretched upconverted standard definition content in its original aspect ratio.

• Dün bimekse gittim 32RV635 modelini almak için elemana normal uydu görüntüsü açamısınız dedim şuan bu mümkün değil dedi Tv'ler bilgisayara bağlı dedi bende bozuldum almaktan vazgeçtim ne yapsak kime şikayet etsek bilmem görmeden kıyaslamadan körü körüne alınmaz ki
  • bende havaalanının oradaki yeşilyurt teknoport bimeksten aldım 42rv635d yi. oradaki uzun saçlı bir arkadaş ilgilendi ve tüm yayın çeşitlerini açtı sağ olsun hd yayını ve dsmartı. her halde sizle ilgilenen kişi ya tembelliğinden yada bilmediğinden gerektiği gibi size yardımcı olamamış.

ama karşılaştırmak şart...

quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

Dün bimekse gittim 32RV635 modelini almak için elemana normal uydu görüntüsü açamısınız dedim şuan bu mümkün değil dedi Tv'ler bilgisayara bağlı dedi bende bozuldum almaktan vazgeçtim ne yapsak kime şikayet etsek bilmem görmeden kıyaslamadan körü körüne alınmaz ki

• RV635 serisi normal SD yayınlardaki futbol maçı,hareketli görüntülerde nasıl arkadaşlar bulanıklık,pikselleşme,kumlanma oluyor mu ?
  • up...
  • 32rv635D modelini dün aldım Dsmartın Next 9500 Xcıs recever ve altın uçlu scart ile bağlantı yaptım ama beklentim çok yüksek olmamasına rağmen,diğer arkadaşlar gibi ben SD yayında pek beklediğimi bulamadım, kanal logolarında ve bazı kısımlarda pikselleşmeler gözlemledim,bulanıklık hat safhadaydı,bir diğer dikkatimi çeken şey kanal değiştirdiğim sırada panelin en üst kısmından kırmızı bi ışık parlaması oluyor,bu bir sorun mudur? @sioux arkadaşın verdiği ayarları denedim ama pek iyi olmadı,Autoview bile daha güzel gösteriyor..RES+ bi numarasını görmedim açık olsada bi fark yok,kapalı olsada hiç bir fark yok gibi,panelin tek iyi tarafı motion olarak çok başarılı olması..
  • ARKADAŞLAR BENDE 2+1ses sistemi var 32rv635d YE KULAKLIK GİRİŞİNE TAKTIM
    SES TV NİN KENDİ SESİNDEN DAHA İYİ CIKIYOR
    ACABA DAHA İYİ SONUÇ ALMAK İCİN KENDİNE HAS SES SİSTEMİ GİRİŞİ VAR MI BİLENLER YAZARSA SEVİNİRİM
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.