Şimdi Ara

TOSHIBA 42RV635 İNCELEME (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
3
Favori
37.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözün algılayamayacağı farka akıl nasıl takılır ben anlamıyorum doğrusu.. ms, Hz, kontrastlar havada uçuyor ama kimse panel alırken ya benim bu paneli seyredeceğim altyapı nedir diye sorgulayan yok. Yanlış anlama Sn. ozandeniz, soru sorup bilgi alma hakkınıza değil bu laflarım sadece toplum tüketim mantığına işaret etmek istiyorum. Ben şahsen RV685DG kullanıcısı olarak panelden son derece memnunum hatta eşdeğer seviyedeki sony,samy,Lg, philly modellerinin hepsinden iyi bir görüntüsü olduğunu söyleyebilirim. Fiyatı da uygun. Ben gamer değilim ama arkadaşımın xbox ını bağladık kendisi şu an kendi samy panelini babasına itelemek ile meşgul. HD playerım var. HD film performansını da özellikle hızlı sahnelerde her gören beğendi. (Dikkat bu TV 50 Hz dir.) Tabii ki ne kendimi ne de paneli gören çevremdeki insanları uzman diye nitelendirmem mümkün değil. Bu forumda birçok bu işin gerçek anlamda uzmanı var ve bu foruma gerçek anlamda zaman harcıyorlar. Onların fikirlerini de alabilirsin. Özetle benim beklentilerimi gayet iyi karşılıyor. (SD/HD,non-gamer olarak) daha önceki panelimde tosh ZV idi.

Hangi paneli alacağınıza karar vermek dünyanın en zor ve de en basit işidir.

Herkese iyi günler.

• Sn.Alfa,Tosh ların en büyük özelliği vede başarısı seninde biraz bahsettiğin kısmıdır!!

Bu konuda Tosh ta Seviyede önemli değildir!! her panele basar Tosh lar!!

Ama Siyahlar/İzleme açısı/Colour decoding/v.s v.s işlerinde seviyesine göre başarısız yada zayıf v.s olabilir ki her Markada seviyesine göre
    bunlar böyledir ama Tosh Hız ve Motion konusunda hiç bir kimseyi asla yolda bırakmaz!!

Çeşitli Tosh sorunları görebilirsiniz vede vardır v.s ama panel Hız konusunda sıfır hatalıdır

Tosh lar üstelik bütün bunları 50Hz ile başarıyor
    Bendeki Ferrari ZF355 te ise hiç 100Hz i açmıyordum bile

+++

• Bu toshıbacılar hayalet gibi adam , altıncı sayfada konu bitmiş
  • Mozart iyi akşamlar

Konuların uzaması zaten sorun varsa olur;sorun olmadığı için Tosh larda,alan kaçıp gider

Onun içinde konu monu kalmaz

Daha sonra iş "muhabbete" kalır!

Benim bu hafta BJK li olmam gibi mesela

ülen bu haftada bitsede sinir ve stres geçse 34.haftaya geldik hala sıkıntı devam!!
  • Can abi bende zaten muhabbetini arıyorum , malı alıp kaçacaksan ne anlamı kaldı forumun ,
    Tek İstisna Zf topiği olsa gerek gerçi oda bizim muhabbetlerimizle bugünlere geldi

Yarına az kaldı abi sık dişini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Mayıs 2010; 22:23:11 >
  • valla ben takıma hiç güvenmiyorum ve tek güvendiğim BJK
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

valla ben takıma hiç güvenmiyorum ve tek güvendiğim BJK

Hocam tek güvendiğim BJK demişsin ama,
    "El elin eşşeğini türkü çağırarak ararmış" diye bir atasözü var
    Bence BJK ye fazla güvenme .
    Selamlar.
  • yok kardeşim hala "acaba" diye bir korkum var

hani işi sağlama almak için ben topu BJK ya attım
  • Arkadaşlar bende forumu uzun süre kurcaladım , bu konunun uzmanlarının yorumlarını okudum fakat karar veremedim bir türlü
    Sıkı bir gamer olarak bana toshiba nın hangi modelini önerebilirsiniz(42' olacak),ayrıca wd hd playerla da hd film izlemek istiyorum , bu amaçla kullanmka için sizce hangi modeli seçmeliyim??
    (Aslında hep aklımda samsung 650 serisi vardı ama sanırım toshibalar oyunlarda daha iyi performans veriyormuş...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

Arkadaşlar bende forumu uzun süre kurcaladım , bu konunun uzmanlarının yorumlarını okudum fakat karar veremedim bir türlü
    Sıkı bir gamer olarak bana toshiba nın hangi modelini önerebilirsiniz(42' olacak),ayrıca wd hd playerla da hd film izlemek istiyorum , bu amaçla kullanmka için sizce hangi modeli seçmeliyim??
    (Aslında hep aklımda samsung 650 serisi vardı ama sanırım toshibalar oyunlarda daha iyi performans veriyormuş...)

fiyat performans olarak rv olur xv de olur xv ler ozellikle gamer lara yonelik serilerdir yıllardır..fiyat yukarı cıkarsa ZV de olur bendeki konsolda zv ile input lag sorunu yoktur.lag,motion ve renk konusunda saydıgım paneller sizi memnun edecektir..tek sıkıntınız siyah seviyesi olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: image

quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

TV izlerken 100hz daha farketmiş değilim. Bu lcd yi 100hz için aldım desem yalan olmaz.
    Ayrıca altta kayan ayzılar aynı simetride gitmiyor, diğer lcd de yazı başladığı gibi gidiyor bunda bi tuhaf sanki harfler aralıklı başlayıp ortalarda toparlıyor sonra ekrandan soladoğru çıkarken tekrar aralıklarartıyor.
    Birde futbol izlerken kale sahası çizgileri kenarlara yaklaştıkça simetrisini kaybediyor.

Ben pişman oldum desem yalan olmaz. işi birazdaha zamana birakıp alışmaya çalışacağım.

Dostum kusura bakma ama bir 100 Hz olayının ne olduğunu bilmiyorsun, ne görmen gerektiğini bilmiyorsun. İki kayan yazıların sağdan girip soldan çıkarken ayrık, ortada birleşik olmaları senin 4:3 görüntüyü 16:9 modunda izlemenden kaynaklanan bir durum. Görüntüyü orjinal en-boy oranı ile izlemen lazım. Senin sorun dediğin şey aslında senin yaptığın bir şey. Hangi TV'yi alırsan al 4:3 görüntüyü 16:9'a sündürürsen olacağı budur.
    100 Hz olayı ağırlıklı TV görüntüleri için tavsiye edilir ve genellikle 50-100 Hz yanyana iki paneli koyunca çok daha net farkedilir. Film modunda kesinlikle açılmaz. Lütfen beklentilerini ve ayarlarını gözden geçir, çünkü şimdiye kadarki eleştirilerinin hiçbirisi panelin sorunu değil.

dostum istersen bir de philips al bakalım onda da aynı şekilde 4:3 görüntüyü yaydığında aynı problemi yaşayacak mısın bu senin söylediğin sorun crt 16:9 panellere ait bir sorundur bence. aldığınız lcd panelin kalitesinden sonra görüntü işlemcisi önemlidir.

• Arkadaşlar bütün sayfaları baştan sona okudum.
    Kablolu Tv izleyecek birisi için ideal bir televizyon ve fiyat performans başarılı ama sanırım 2009 model bir ürün
    Bunun yerine yeni teknoloji samsung c530 mu almalıyım?

Bir de servisin iyi olmadığını okudum. O zaman bimeks yerine istanbul bilişimden almak daha mı mantıklı. Aradaki fark cebimde kalır. Selamlar

Bir de 100mhz olayını nerede işi yarıyor?
  • Arkadaşlar

42rv685d mi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_42RV685D-LCD-TV,14107.html

yoksa

42rv635 'i
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_42RV635D-LCD-TV,9053.html

mi tercih etmeliyim. İstanbul Bilişimde 42RV635d daha pahalı ama 685 daha üst bir model değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Arkadaşlar

42rv685d mi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_42RV685D-LCD-TV,14107.html

yoksa

42rv635 'i
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_42RV635D-LCD-TV,9053.html

mi tercih etmeliyim. İstanbul Bilişimde 42RV635d daha pahalı ama 685 daha üst bir model değil mi?

Stokda yok onlar

• Yokmuş evet :(
    Bütün gün araştırmış ve kendimi hazırlamıştım...
    toshiba lv733 varmış ellerinde

Acaba rv685 i toshibadan alsan nı acaba bimeksten

Yoksa istanbul bilişimden samsung c630 mu alsam. Şimdi çok kararsız kaldım...
  • Merhaba,
    Bende toshiba RV635 tv var,conax modül kullanıyorum, teledünya HD info kanalı donarak izleniyor birde kanal geçişleri 5-6 sn sürüyor. Sizlerdede durum böylemi?
  • bende de teledünya info hd kanalında donma oluyor,
    ek olarakta
    show tv de bazen ses sorunu olabiliyor

quote:

Orijinalden alıntı: Limon06

Merhaba,
    Bende toshiba RV635 tv var,conax modül kullanıyorum, teledünya HD info kanalı donarak izleniyor birde kanal geçişleri 5-6 sn sürüyor. Sizlerdede durum böylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLife

bende de teledünya info hd kanalında donma oluyor,
    ek olarakta
    show tv de bazen ses sorunu olabiliyor

quote:

Orijinalden alıntı: Limon06

Merhaba,

Tamam o zaman, bende ayarlarındamı bir problem var diyordum.
  • bu toshiba 42rv635 in güncellemesi çıktı mı bilen var mı?
  • Merhaba arkadaşlar

42RV635D bu televizyonu fiyatının uygunluğu nedeniyle bimeks ten kampanya ile kayınpedere almıştık. Vestel alacaklardı ben vazgeçirdim. Resimdeki gibi boydan boya cizgi çıkmış. Garantisi de bitti. Bu nedir arkadaşlar? Neden sebep olmuştur? Ne yapılabilir? Kaça mal olur?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.