Şimdi Ara

TOSHIBA 42RV635 İNCELEME (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
3
Favori
37.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben kablo tv kullanıyorum ve sd kalitesinden çok memlunum
  • Bimeks'den 42RV635 aldim. Kullanilmis olabileceginden supheleniyorum.
    Kullanim suresini kontrol icin servis menusune girmek istiyorum ancak
    nasil girecegimi bulamadim. Bilen var mi?
  • Bir de HDMI'dan ses almada sorunumu var.
    Laptop'a HDMI kablo ile TV'yi bagladim. Goruntu gayet guzel gidiyor.
    Ancak ses TV'ye aktarilmiyor.
    Kabloyu HDMI 1'e taktim. TV'nin AV Baglantisi kisminda, "PC/HDMI 1 sesi" ayarini
    "HDMI 1" yaptim, HDMI 1 Ses'i ise "Oto"(Diger iki secenek Analog ve Digital, onlari da
    denedim) yaptim ama ses alamadim. Sorun ne olabilir?
  • ben arkadaşımın 42xv635 ine imzamdaki laptopu hdmi kablo ile bağladım hiçbir ayar yapmadan ses ve görüntüyü aldım, belki laptop ses ayarlarından yönlendirme gerekiyordur şunu bir incele istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_27056099/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikhergele -- 21 Ekim 2009; 8:54:31 >
  • Bir akrabam 32av635 aldı.pc den hdmi ile tvye sadece 1024*768 çözünürükte bağlayabildik.(pc de ati 9550 ekran kartı var)
    Sanırım bu tv 1366*768 çözünürlüğünü desteklemiyor...
  • Barıseker, son driverleri yükle, benim de ses gelmiyordu, anakartım gigabyte 780g idi. sürücüleri yükleyince sorunum çözüldü..
  • süper makina. fotoğraf eklemem bir fayda olursa söyleyin arkadaşlar hd rip film esnasında felan çekip ekleyeyim.
  • Merhaba bende çarşamba günü bimeks ten 1697 ytl ye aldım. kredi kartlarımın bakiyesi yetmedi mecburen havala ile peşin aldım. ama hiç extra indirim yapmadılar. neyse bunları geçelim de, bence tv çok güzel. önceki tv 70 ekran philips (tüplü). cam gibi görüntüsü vardı. bu lcd rv635d 42" tüplü tv yi aratmadı. yalnız maçlarda sanki kameraların camları lekeli gibi yada benim gözüm yanılıyor. çünkü ekranda yukardan aşağıya sanki böyle gölge gibi birşeyler belli belirsiz görüyorum. bu kamera topu takip ederken hızlıca sağdan sola yada tersine hareket ettiğinde oluyor gibi acaba saha çizgileri mi gözümü yanıltıyor... ha bir de kabloda hd sinema kanallarından ilki donup donup gösteriyor takılıyor yani. diğer kanal hd sinema 2 de böyle bir sorun yok. ama iki kanalda cam gibi görüntü hd yaniii....
  • Arkadaşlar;

Bende geçen hafta 42rv635 modelini aldım, ama favori kanal listesiyle başım dertte.

ayarlardan favori kanalları ayarlıyorum; quick menuden favori kanalı açıyorum, buraya kadar tamam. ama kanalı değişince favori kanalları değil, tüm kanalları dolaşıyor. siz nasıl yapıyorsunuz, lütfen yardım....Kafayı yedirdi bana resmen.
  • bu arada kırılma, donma olayı bende de var, ancak ayarlara bakınca sinyalin zayıf olduğu görünüyor. bunun için arıza ekibinin gelmesi gerek bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmulkut

bu arada kırılma, donma olayı bende de var, ancak ayarlara bakınca sinyalin zayıf olduğu görünüyor. bunun için arıza ekibinin gelmesi gerek bence..

Pardon anlamadım nasıl bir donma kırılma?

Görüntüde bir frame düşüklüğü mü başladı ? Öyleyse ne zaman nasıl?
  • Arkadaşlar toshiba 40lv655 serisinden var kablo tv ile kullanıyorum bazı kanallarda değiştirdikten sonra ses mono olan kanallarda çıkmıyo taki sesi açana kadar kesiliyo streo ve mono kanallarda böyle bi an ses kesilip stereo fln geçiyo monolarda gelmiyo bunu nasıl düzeltebilirim çok sinir bi durum
  • sn albani tosh 42zv635 almayı düşünüyorum next 2000 uyduda komponent bağlantıyla izliyeceğim bu ürünü tavsiye edermisiniz yoksa önerebileceğiniz sd yayında kullanılacak başka bir lcd varmı teşekkürler
  • Arkadaşlar ürünü PS3 ile kullanan var mı? tavsiye ederler mi?
  • ben arkadaşın ps3 ünü sık sık kullanıyorum, her hangi bir sorun yok, görüntü çok net...

quote:

Orijinalden alıntı: totti20

Arkadaşlar ürünü PS3 ile kullanan var mı? tavsiye ederler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayafu

quote:

Orijinalden alıntı: stereophoner

42rv635'in ayarlar menüsünde mekan seçeneği olarak ev ve hafıza var, kullanım kılavuzunda default olarak ev (home) seçilmesini öneriyor ama bunu seçince kendi görüntü ayarlarını oluşturabilmen için store seçeneği kayboluyor. Standart, film, pc vs. seçilebiliyor. Ama bu ayarı hafıza (store) yapınca görüntü modlarının arasına da hafıza seçeneği ekleniyor ve kendi ayarlarını burada saklayabiliyorsun. Ben genelde aldığımdan beri hafıza da tutuyorum ve kendi ayarlarımı yaptım. Ama kullanma kılavuzu hafıza (store) modunun mağaza gibi teşhir ortamlarında kullanılmak için eklendiğini söylüyor. Ne yapmak lazım? Siz nasıl kullanıyorsunuz? Bunu "hafıza" da tutmanın panel ömrüne olumsuz bir etkisi olur mu?

merak edip menü dilini türkçeye çevirip baktım. korktuğum başıma geldi.

store- mağaza olarak çevireceklerine hafıza olarak çevirmişler

Bununla ilgili komik bir anım var onu anlatayım size..

Samsung cep telefonum vardı eski modellerden. Biz zil melodisinin ismi:

Çarşamba mart.

Çalıyorum çalıyorum tanıdık. Düğün marşı. Yani Wedding March !! :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Lord -- 4 Kasım 2009; 11:20:34 >

• slm toshiba 42zv635 d yi aldım ve kurdum ib den 2586 tl ye görüntü gayet hoşuma gitti next uydudan component bağlantıyls gayet hoş enazından benim gözüme gayet güzel görünüyor ben tavsiye ederim ib den tırsarak aldım gözü karartıp şimdilik problem yok
  • 32rv635 aldık arkadasıma dün kurdum..biraz test ettim başarılı bir tv diyebilirim..1200 tl ya düşmüş ilgilenenlere duyurulur.
  • Nerde 1200'e düşmüş, bugün gördüm teknoda 2000 küsur falan 106 ekranı yani 42rv635d modeli. Ben bimksden aldım 32 gün önce bunu, iki gün önce panelin oynadığını gördüm servis geldi götürdü bugün gelecekti kaç kere aradım gelmedi, istanbul merkezden onay bekleniyormuş, en son aradığımda güya onay gelmiş usta açmış tvyi, yarına yetişecekmiş. Yani bugün gitti yaprak dökümü, şampiyonlar ligi maçları güme... yaw bu servisler eski devlet dairelerindeki bürokrasiye boğulmuş yaw. Allah sonumuzu hayır getire....
  • quote:

arkadaşlar size bir şey sorucam..bende 42x3030d model toshiba var ekranda bazı fonlarda belli oluyor dikey ve eşit aralıklı belli belirsizde olsalar ortalama 1 cm kalınlığında beyaz-şeffaf arası dikey çizgiler görülüyor..genelde mavi gri yada yeşilin bazı tonlarında belirginleşiyor..bunu nedeni ne olabilir..ekran ışığını parlaklığını kısıyorum açıyorum ama değişen birşey yok..dikeylemesine inen eşit aralıklı sanki ekran arkasındaki ampuller görülüyormuş gibi çizgi çizgi şeritler var sorun ne olabilir?bariz belli değil çok dikkat edince görülüyor ama gözüm takıldı bir ekre rahatsız ediyor şimdide...yardımcı olursanız sevinirim..

benim 42rv635d lcd tvmdede alalı 35 gün falan oldu bu soruna benzer şey maç izlerken oluyor sanırım. ama bunu sadece ben farkediyom. servis çağırsam farkederlermi acaba. ayrıca zaten servise 32. gününde gitti tv. cam ile ön çerçeve arasında boşluk vardı... onu sıkılaştırıp getirdiler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.