Şimdi Ara

TOSHIBA 42RV635 İNCELEME (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
3
Favori
37.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gün beklemenin ardından(açıkçası çok sallamadım sonuçta bende 42xv635 mevcut idi)rv635 i getrdiler deiştirp götrüdüler tv izlerken uydudan görüntüde pek 1 fark göremedim sadece tv ye yaklasınca rv daha bulanık gibi gördüm xv 100hz idi rv 60hz die biliorm aralarındaqi tek fark media player divx özelliği dısında bu...
    yada bilenlere sorayım rv 635d kaç hz?
  • @nightmare

1-"Senin panelin 50Hz" dir(60Hz USA daki NTSC yayın sistemindedir ve USA daki bütün paneller 60Hz/120Hz/240Hz diye gider!!)
    Avrupa PAL ise 50/100/200Hz diye gider

2-ZV/XV serileri 100Hz dir,ayrıca XV serisi ZV den sonra gelir ve bundan sonrada RV gelir böyle devam eder......

Kısaca Tosh Avrupa serileri (en alttan en üst seviyeye şöyle gidiyor!!

-AV en alt seri
    -AV61x
    -AV63x
    -bu arada DV Combi var!!
    -RV
    -XV
    -ZV>>46" sı kalktı ve 42"/47"/55" modelleri var
    -SV en üst seri LED modeller(46"/55" lik modeller,henüz Avrupa ya gelmedi!!)

++
    Diğer MediaPlayer/USB v.s özellikler beni ilgilendirmiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

@nightmare

1-"Senin panelin 50Hz" dir(60Hz USA daki NTSC yayın sistemindedir ve USA daki bütün paneller 60Hz/120Hz/240Hz diye gider!!)
    Avrupa PAL ise 50/100/200Hz diye gider

2-ZV/XV serileri 100Hz dir,ayrıca XV serisi ZV den sonra gelir ve bundan sonrada RV gelir böyle devam eder......

Kısaca Tosh Avrupa serileri (en alttan en üst seviyeye şöyle gidiyor!!

-AV en alt seri
    -AV61x
    -AV63x
    -bu arada DV Combi var!!
    -RV
    -XV
    -ZV>>46" sı kalktı ve 42"/47"/55" modelleri var
    -SV en üst seri LED modeller(46"/55" lik modeller,henüz Avrupa ya gelmedi!!)

++
    Diğer MediaPlayer/USB v.s özellikler beni ilgilendirmiyor!

albani 42RV ile 42XV arasında görüntü kalitesi bakımından 200 TL lik farkı vermeye değermiydi. Hoş ben 42RV yi aldığımda 42XV ler 2400 falandı yeni 2000'e düştü fiyat. Aklımda XV de kalmadı değil.

• XV daha iyi+
    200 lira neyin farkı bilmiyorum ama bu rakam önemli değil+
  • ben açıkçası bu panellerde araştrmanın sonu olmadını düşünüorm incik cıncık birinin dierine göre artısı eksisi falan filan derken kafayı sıyırıcaz:Dbence göze en güzel hitap eden bizim için iidr profesyonel 1 yaklasım içinde deilseniz tabi...açıkçası 50 hz ile 100hz arası gözle görülür ben 1 şey göremedim ama bence 200 lirada çokta büyük fark deil eğer ki taksitli almayı düsünüorsnz xv yi önerirm ha ama ben rv kullanıorm görüntü kaliteside güzel memnunum su an a kadar qi performansıyla önerebilrim...ben lg2500 50000 kontr modelini almayı düsünüodum ama dedim gibi sd yayınlarda toshibanın daa basarılı oldunu duydum ve kullanan arkadaslardan şahit oldum...bilmem siz ne düşünürsünz
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende 42xv365 kullanıcısı oldum, genelde pc ile kullanacağım ama daha deneme fırsatım olmadı.

Samsung 32s81 lcd hala kullanıyorum.

ilk izlenimlerim hayal kırıklığı ama daha erken iyice bi kullanayım inciğini cinciğini çıkarayım ondan sonra yorum yapacağım.

Benim canımı sıkan kullanma kılavuzu. içine 10-15 dil olan bi klavuz koymuşlar 3-5 sayfada bu devasa alete klavuzluk etmişler, tam karga olmuş.
    Çok sinirlendim sırf bu yüzden iade etmek istiyorum, bir ton para ver gördüğün saygı bu ayıptır ayıp.
    Çağrı merkezi iğrenç karşına çıkan insan teknolojiden nokai dan anladığı kadar anlıyor, sinirlerim geçmiyor yok böyle bişey.

Web sitesinden ing. klavuz indirdim herşey var. Ama türkçe siteside yok klavuzuda!!!!!!!

Sağlıcakla,
  • krkmaz
    aklımda 42x635 te kaldı demişsin
    ben aldım 42xv635 i özelliklerde iki fark var
    100hz ve usb den divx ve mp3 farkı
    ama senin yüklediğin fotolara baktım
    pek fark yok
    benimki de aynı ayar yapmadım hiç ama
    aynı yani
    fotoğraf yükleyemedim henüz
    olmadı ama yükleyeceğim buraya fotoğraf
    demek istediğim pek bir fark yoktur diye düşünüyorum yazdığım iki fark dışında
  • GUGUUK
    acaba hayal kırılığına uğramanın sebebi nedir?
    kullanım kılavuzumu sadece başka nedenlerde var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuaterner

krkmaz
    aklımda 42x635 te kaldı demişsin
    ben aldım 42xv635 i özelliklerde iki fark var
    100hz ve usb den divx ve mp3 farkı
    ama senin yüklediğin fotolara baktım
    pek fark yok
    benimki de aynı ayar yapmadım hiç ama
    aynı yani
    fotoğraf yükleyemedim henüz
    olmadı ama yükleyeceğim buraya fotoğraf
    demek istediğim pek bir fark yoktur diye düşünüyorum yazdığım iki fark dışında

Yok ben TV den memmunum görüntü süper, ama mağazada gördüm 100 hz sanki daha keskin görüntü veriyor gibi geldi. belkide psikolojik.
  • Tv özelliğinden çok bilgisayar monitörü olarak kullanıyorum
    SDkart ve usb girişleri benim için çok gerekli değil yani. Ama sadece resim okuta bildim. Ne MP3 nede avi okumadı.
    100hz lik bir durum henüz göremedim, ya yok yada var ben alamıyorum. PC monitörü olarak en fazla 75hz e çıkarabildim oda düşük çözünürlükte.

Notebook tan 1080p olmadı,
    Kullandığım ekran kartı GeForce 9800 GT: Masa üstü PC de 1080p oldu ama ekran oturmadı, nvidia ayarlarıyla oturtum tabi 1:1 pixel mapping hakgetire. LCD ayarlarından oyun moduna getirince ekran şak diye yerine geldi, neden öyle oldu anlam veremedim. 1:1 pixel mapping oldumu? oldu gibi tam anlamadım internet bağlantım henüz bağlanmadı inernetten bişeler okuyayarak deneyeceğim test te yapacağım.

Neyse bu paraya 100hz olmayan 5serisi full hd 40" samsung alabiliyordum, Samsung tüplü tvden beri 82 lcd dahil eski kullandığım marka olduğu için böyle düşünüyor olabilirim kimse beni yanlış anlamasın. burada hiç bir markayı yerip hiç bir markayı yüceltmek istemiyorum.
    İçim hala biraz buruk 100hz ile ilgili kafamdaki soru işaretlerini hallede bilirsem biraz daha iyi olacağım heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Tv özelliğinden çok bilgisayar monitörü olarak kullanıyorum
    SDkart ve usb girişleri benim için çok gerekli değil yani. Ama sadece resim okuta bildim. Ne MP3 nede avi okumadı.
    100hz lik bir durum henüz göremedim, ya yok yada var ben alamıyorum. PC monitörü olarak en fazla 75hz e çıkarabildim oda düşük çözünürlükte.

Notebook tan 1080p olmadı,
    Kullandığım ekran kartı GeForce 9800 GT: Masa üstü PC de 1080p oldu ama ekran oturmadı, nvidia ayarlarıyla oturtum tabi 1:1 pixel mapping hakgetire. LCD ayarlarından oyun moduna getirince ekran şak diye yerine geldi, neden öyle oldu anlam veremedim. 1:1 pixel mapping oldumu? oldu gibi tam anlamadım internet bağlantım henüz bağlanmadı inernetten bişeler okuyayarak deneyeceğim test te yapacağım.

Neyse bu paraya 100hz olmayan 5serisi full hd 40" samsung alabiliyordum, Samsung tüplü tvden beri 82 lcd dahil eski kullandığım marka olduğu için böyle düşünüyor olabilirim kimse beni yanlış anlamasın. burada hiç bir markayı yerip hiç bir markayı yüceltmek istemiyorum.
    İçim hala biraz buruk 100hz ile ilgili kafamdaki soru işaretlerini hallede bilirsem biraz daha iyi olacağım heralde.

Dostum zaten hiçbir PC ekran kartı ile 100 Hz'e çıkamazsın ki. 100 Hz teknolojisi sadece görüntü işlemeye dayalı bir şeydir. Masaüstü veya dizüstü bilgisayarını hdmi ile bağlarsan 1:1 pixel mapping alabilirsin.

• Arkadaşlar Toshibanın Kullanma Kılavuzunda HDMI bazı cihazlarla çalışmayabileceği yazıyormuş

Alırken HDMI uyumsuzluğu yaşayabilirsiniz dikkat edin.

Birde sikayetvar'a bakın insanlar Toshibadan çok dertli hizmet konusunda.

insanlar site bile açmışlar yaw..

http://toshibazede.blogcu.com/

http://toshibazedeler.blogcu.com/index.php?u=toshibazedeler

http://www.toshibamagdurlari.com/

• TV izlerken 100hz daha farketmiş değilim. Bu lcd yi 100hz için aldım desem yalan olmaz.
    Ayrıca altta kayan ayzılar aynı simetride gitmiyor, diğer lcd de yazı başladığı gibi gidiyor bunda bi tuhaf sanki harfler aralıklı başlayıp ortalarda toparlıyor sonra ekrandan soladoğru çıkarken tekrar aralıklarartıyor.
    Birde futbol izlerken kale sahası çizgileri kenarlara yaklaştıkça simetrisini kaybediyor.

Ben pişman oldum desem yalan olmaz. işi birazdaha zamana birakıp alışmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 8 Eylül 2009; 13:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

Arkadaşlar Toshibanın Kullanma Kılavuzunda HDMI bazı cihazlarla çalışmayabileceği yazıyormuş

Alırken HDMI uyumsuzluğu yaşayabilirsiniz dikkat edin.

Birde sikayetvar'a bakın insanlar Toshibadan çok dertli hizmet konusunda.

insanlar site bile açmışlar yaw..

http://toshibazede.blogcu.com/

http://toshibazedeler.blogcu.com/index.php?u=toshibazedeler

http://www.toshibamagdurlari.com/

++
    Burada Site var diye verdiğiniz,ilkinde sadece bir kişi başına gelenleri yazmış kaldıki paneli doğru bağlıyamamış sadece ve
    bir sürü değişlik ve panelle olmayan olayları anlatmış,geç bunu

Diğer blogta öyle adam Notebook tan bahsediyor!
    Sonuncu ise yine Notebook olayları v.s v.s

yaw bunlar dünyada gördüğünüz bütün ana üreticilerin malları içinde aynıdır!!ne alakası var Tosh ile
    yada doğrudan Tosh markası ile!!

Ancak Tosh un TR deki Dist.firması olan TNB,beş para etmez,sıkıntı Toshiba Corp.Japan da değilki,TNB de!!
    zaten çok büyük ağırlırlık şikayetlerde TNB kaynaklı!!

Kısaca bunları geçin bir kalem sizler,milletinde kafsını karıştırmayınız++

Bu arada bazı paneller PC bağlantısında nazlıdırlar örneğin Tosh gibi,kabloyu bağladın şak diye oturmaz ve görüntü gelmez!!
    GCard ayarları v.s gibi biraz uğraştıran durumlar olur!

+
    Çoğu kullanıcı daha ilk günden feryat ediyor bunuda anlamış değilim,biraz inceleyin,KK yi okuyun ve TV yi doğru set edin v.s
    Bahsettiğiniz serileri kullanan ve hatta çok çok iyi diyen insanlar bu Sitede vardır,görüntü/ayarlar v.s olarak!!

100Hz ilede alakası yok bazı şeylerin ayrıca!

Siz önce panelinizi doğru set edin lütfen!!birazda sabır gösterin özellikle PC konusu kolay değildir!

Ayrıca panelde 100Hz nereden çıktı PC kullanımında yaw
    Bütün paneller(TFT-LCD TV lerden bahsediyorum!!)>>Vertical Freq.60Hz "SABİT ÇALIŞIRLAR" bu paneller sadece 60Hz de çalışır VF değeri olarak!
    CRT Monitörmüdür bu yada bazı LVD Monitörler gibide değildir,bu bir "Televizyondur" ancak yinede PC deki donanıma(S/W+F/W)göre bazı farklılıklar
    olabilir+

• Usta el kitapçığında bazı HDMI cihazlarla çalışmayabilir yazıyormuş (PC yazmamış)

Buna ne diyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 8 Eylül 2009; 16:02:29 >
  • Evet doğrudur bu yazdıkları!

Ayrıca bu Tosh ait bir özellikte değildir!
    Bütün Panel tip TV lerde olan/olabilecek bir durumdur,üreticilerin bazı şeyleri bildirmemeleri kendi sorunlarıdır,
    bunlar birer TV dir Monitör değildir!!!

Ayrıca bugüne kadar PC veya ext.bir cihaz bağlantısında,"hiç görüntü gelmedi" diye bir şeyde ben ne TR de nede dışarda gördüm!
    ne Tosh için nede diğer markalar için,sadece bazı görüntü problemleri veya bağlantı sıkıntıları v.s olabilir ki her markada olur bunlar
    kısaca olayın TOSH ilede direkt bağlantısı yoktur!

Ama bazı paneller için bu tür bağlantılarda sorun olur>>ayar veya çeşitli durumlar sebebiyle,bazı markalarda ise şak diye görüntü gelir v.s
    kaldıki böyle işler dikkat ederseniz her panelde oluyor özellikle Notebook bağlantılarında!!

yaw bunlar hikaye dediğim gibi takmayın bunlara kafanızı,ama burada konu Tosh ise aldığınız panel orta seviye kalitede bir paneldir,görüntüyü
    beğenmeyebilirsiniz v.s bunlar farklı şeylerdir ve teknik olarakta bir panel şak diye şöyledir demekte o derece yanlıştır,çoğu insan
    daha neyi handi Pict.Mode tan izleyeceğini bile bilemiyor ve paneli ayar edemiyor v.s

++

• hdtvtest.co.uk sitesi 32" inin incelemesini yayınlamış.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/toshiba-32rv635db-32rv635d-20090818158.htm

Sonuç:

Pros-Artılar
    ------------------
    Free of Banding and Posterization (HDMI)
    Excellent HD Performance
    Excellent SD Performance via SCART (Including Scaling)
    Excellent Built Quality
    Excellent Dynamic Range and ANSI
    Defeatable Backlight Dimming
    1:1 Pixel Mapping and Aspect Ratio Correction
    Accepts Blacker than Black and Wide Range of VESA Formats (Timings)
    Good Primary Chromaticity (Post-Calibration)
    Negligible Input Lag (Game Mode)
    Good Viewing Angles
    Excellent Digital Noise Reduction
    Good Sound Quality
    Excellent GUI (Including Calibration Options)
    Negligible Transformer Noise

Cons-Eksiler
    ---------------------
    Inaccurate Overdrive
    Average Extreme Contrast Motion Performance
    Backlight Flicker and Trailing
    Failed to Displays 1080p/24 Without Telecine Judder
    Cheap Remote
    Average Panel Uniformity
    Absent Pull-Down Detection
    Average 480i Scaling via HDMI

• Bende yukarıda tabloya yorum getireyim o zaman,çünkü uzmanlar genelde yorumu fazla yapmazlar yada hiç yapmazlar
    vede paneli,Seris/Model>>Seviye olarak ele almazlar!!!burası ciddi bir yanlıştır!!! şöyleki bu uzmanlar 5090 içinde buna benzer
    şeyler yazarlar hatta ELITE içinde

1-bir kere insan gözünün göremeyeceği unsurlar vardır buna KARTAL bakıpta yorum yapmıyor

2-ayrıca bu yorumlara göre insanlar panel alsa,daha doğrusu bu yorumlara göre insanlar panel "alamaz"!!

3-en önemli unsur olan panelin "Seviyesine" göre yorumlanmıyor paneller,kısaca hepsi aynı kefede,gerçi teknik olarak
    bu Testler doğrudur ama devamında buna doğru ve uyumlu bir yorum getirmek şarttır!ayrıca kullanıcı çoğu şeyi bilmediği
    gibi Test etme imkanıda yoktur ve bazı notlara veya yorumlara bakarak ciddi şekilde yanılabiliyor>>daha doğrusu bu Testleri
    sağlıklı olarak yorumlayacak ayrıca birileri gerekiyor

olayı fazla karıştırmadan yukarıdaki değerlendirme sonuçlarını sizin anlayacağınız seviyede açayım,çünkü HDTVTest zamanında da
    benim kullandığım ZF355 için çok derin yorumlar yapmışları ve bu paneli Sony W4x ve Samy A6 arasında 3.sıraya koymuştu
    yazdıkları olayların/yorumların bütün klasik sorunları Sony/Samy de çıktı ama bir teki bile ZF355 lerde çıkmadı
    ZF355 "efsane" panel oldu diğer iki rakibi ise unutuldu gitti!!

++
    Yukarıdaki Testin "Cons" kısmı;

Inaccurate Overdrive>>>>>siz bunu anlamazsınız!
    Average Extreme Contrast Motion Performance>>>>>>bu "seviye" bir panelde zaten böyle bir değer çıkar!!!!kısaca bu bir eksi fikanda değildir!
    Backlight Flicker and Trailing>>>>bunuda kimse görmüyor ve böyle şikayetlerde yok kimsede,uzman herhalde bir PDP incelemesi ile bunu karıştırmış,yada kafası iyiymiş
    Failed to Displays 1080p/24 Without Telecine Judder>>>>>>MOVIE MODE tan böyle böyle sıkıntı yok,zaten Tosh larda böyle sıkıntı olmaz!!
    Cheap Remote>>>>göreceli!!!(ülen Kumnada nın ne alakası burada şimdi)
    Average Panel Uniformity>>>ya ne olacaktıki 32" bir panelde!!!!buda size eksi olarak gelmez!
    Absent Pull-Down Detection>>>>burası önemlidir ve hangi kritere göre bunu yapmışlar bilmiyorum ama buda size eksi olarak yansımaz,anlamazsınız bile,kaynakta çok önemli ayrıca ve yanlış bir değerlendirme!
    Average 480i Scaling via HDMI>>>>buda saçma bir değerlendirme,alakası yok

Sonuç ve toparlama;Artılarına bakarsanız Entry-Level bir panel göreceksiniz ama artıları çok ciddi ARTIDIR ve orada bir dünya işte son derece başarılıdır bu kazma yorumcuya rağmen!!!

++
    TEST yorumları ve değerlendirmeler artık ciddiyetten çıktı gibi(İngilizlerde dahil)bilen biliyor bunları!!

++

• quote:

TV izlerken 100hz daha farketmiş değilim. Bu lcd yi 100hz için aldım desem yalan olmaz.
    Ayrıca altta kayan ayzılar aynı simetride gitmiyor, diğer lcd de yazı başladığı gibi gidiyor bunda bi tuhaf sanki harfler aralıklı başlayıp ortalarda toparlıyor sonra ekrandan soladoğru çıkarken tekrar aralıklarartıyor.
    Birde futbol izlerken kale sahası çizgileri kenarlara yaklaştıkça simetrisini kaybediyor.

Ben pişman oldum desem yalan olmaz. işi birazdaha zamana birakıp alışmaya çalışacağım.

Dostum kusura bakma ama bir 100 Hz olayının ne olduğunu bilmiyorsun, ne görmen gerektiğini bilmiyorsun. İki kayan yazıların sağdan girip soldan çıkarken ayrık, ortada birleşik olmaları senin 4:3 görüntüyü 16:9 modunda izlemenden kaynaklanan bir durum. Görüntüyü orjinal en-boy oranı ile izlemen lazım. Senin sorun dediğin şey aslında senin yaptığın bir şey. Hangi TV'yi alırsan al 4:3 görüntüyü 16:9'a sündürürsen olacağı budur.
    100 Hz olayı ağırlıklı TV görüntüleri için tavsiye edilir ve genellikle 50-100 Hz yanyana iki paneli koyunca çok daha net farkedilir. Film modunda kesinlikle açılmaz. Lütfen beklentilerini ve ayarlarını gözden geçir, çünkü şimdiye kadarki eleştirilerinin hiçbirisi panelin sorunu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: image

quote:

TV izlerken 100hz daha farketmiş değilim. Bu lcd yi 100hz için aldım desem yalan olmaz.

Dostum kusura bakma ama bir 100 Hz olayının ne olduğunu bilmiyorsun, ne görmen gerektiğini bilmiyorsun. İki kayan yazıların sağdan girip soldan çıkarken ayrık, ortada birleşik olmaları senin 4:3 görüntüyü 16:9 modunda izlemenden kaynaklanan bir durum. Görüntüyü orjinal en-boy oranı ile izlemen lazım. Senin sorun dediğin şey aslında senin yaptığın bir şey. Hangi TV'yi alırsan al 4:3 görüntüyü 16:9'a sündürürsen olacağı budur.
    100 Hz olayı ağırlıklı TV görüntüleri için tavsiye edilir ve genellikle 50-100 Hz yanyana iki paneli koyunca çok daha net farkedilir. Film modunda kesinlikle açılmaz. Lütfen beklentilerini ve ayarlarını gözden geçir, çünkü şimdiye kadarki eleştirilerinin hiçbirisi panelin sorunu değil.

Diğer tv'im de yazıların vendiğer farkedilebilen saha çizgileri gibi bariz simetrisi olan şeylerin bozulması yok
    !
    100hz ben bilmiyorsam Bimekste bu aletisatan adamda bilmiyor hatta media mark ve gold pc deki elemanlarda, Abi 100hz pc ye bağladınmı asıl ozaman görürsün dediler...
    100hz ve 50hz iki ayrı paneli yanyana koydum bi fark göremedim hatta (+) bi fark vardı 50hzde oda 32" olduğu içindi diye yorumladım.

50hz-100hz olayında tüplü tv erde fark çok bariz görülür hatta monitörlerdede insanın gözünü yorar o fark. Bu farkı farkedemeyenlere herhagi bir video kayıt cıhazından baktırıp gösterilir. ( ben öyle yapıyordum).
    Bu konuların uzmanı sayılmam ama köyden yarın gelmişte değilim.

Samsung panelde yeni aldığım ekran kartı GeForce 9800 GT DVI-HDMI bağlantısıyla 1:1 pixel mapping yapmiyordu sadece VGA bağlarsam oluyordu. Bu sorun yüzünden bimekste tüm samsung panellerde denedik 50" ler dahil olmamıştı. (eski geforce 8800 ve altı modellerde sorun yok)
    Toshbada tam tersi oluyor :) DVI-HDMI 1:1 oluyor VGA bağlayınca olmuyor. benim için sorun değil.
    Satan arkadaş HDMI ile TV arasında P.I.P var demişti çift tuner yok demişti ama hiçbir türlü P.I.P yok benim için çok kötü alıştığım ve sık kullandığım bir özelliktir.

Samsungu GeForce 9800 GT DVI-HDMI bağladığınızda sesde göndermeye çalışıyor fakat ses yerine mütiş bir cızırtı gürültü gönderiyor. Toshibada bu yok 1HDMI ile bağladığınızda PC den TV ye ayrı bir kabloyla ses aktara biliyorsunuz.
    PC yi multi media merkezi olarak kullanıyorum bu duruma uygun ses düzenimde var zaten. PC deki DigitalTVyi(SS2) panele aktardığınızda HD netliğinde 4:3 yayın alıyorsunuz. hatta normal yayın dörtbir yandan kırpılmış geliyor PCden daha geniş bir yayın alıyorsunuz.
    Panele aktarılan TV görüntüsünü daha net görmek için 25hz düşürmek gerekiyor (1920-1080 25hz)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.