bir süredir araştırıyorum ancak sizin de fikrinizi almak istiyorum. İzleme mesafem yaklaşık 3m. 42 alacaktım ama almışken büyük olsun diyenlere kulak vererek 46'lara bakar oldum. Seçenekler içinde benim için ilk 2 sırada olan bu iki tv için yorumu olan var mı? Fiyatları yaklaşık aynı. Hangisini almak daha mantıklı? Ayrıca ikisi için de yaklaşık 3000TL civarı para istiyorlar. daha ucuza satan yerler var mı? Artık alıp kurtulmak istiyorum. beni bu dertten kurtarın.
yok mu bir fikri olan?
tosh u al derim.motion da daha iyidir genel olarak.
İstanbul bilişim de 46c650 2300 tl ye satılıyordu,kimileri oradan almak istemiyor ama bilgin olsun. tosh lar çok övülüyor ama benim nedense kanım bitürlü ısınmadı,samsung ile yanyanada hiç izlemedim. o zaman çok daha net bir şeyler söyleyebilirdim.ama 2300 tl ye 46" c650 bence tadından yenmez
quote:
Orijinalden alıntı: caution
tosh u al derim.motion da daha iyidir genel olarak.
led olması, motion olayında iyi olması itibariyle daha sıcak bakıyorum tosh'a, ancak 650'nin görüntü kalitesi de çok güzel geldi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: tamerege
İstanbul bilişim de 46c650 2300 tl ye satılıyordu,kimileri oradan almak istemiyor ama bilgin olsun. tosh lar çok övülüyor ama benim nedense kanım bitürlü ısınmadı,samsung ile yanyanada hiç izlemedim. o zaman çok daha net bir şeyler söyleyebilirdim.ama 2300 tl ye 46" c650 bence tadından yenmez
media marktta 3200 civarı idi ama bugün gördüm gold'da 2699 (12 taksit). dediğiniz gibi ib'de 2300 çok iyi ama stokta yok. ne zaman gelir bilinmez. Gold paralel değil sanırım. tosh ise 3'ün altına inmişti ama tekrar artırmışlar fiyatı 3143TL (bimeks)
şu anda fiyat olarak (450TL) tosh arayı açmış daha ucuza tosh alacak bir yer bilmiyorsanız sanırım samsung daha avantajlı.
Bu konuda telefon numaranızı özel mesaj ile göndermeniz halinde call center ekibindeki arkadaşlara aratabilirim veya 444 0 912 den siz arayabilirsiniz veya tıkla ara servisi ile ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: İstanbul Bilişim
Bu konuda telefon numaranızı özel mesaj ile göndermeniz halinde call center ekibindeki arkadaşlara aratabilirim veya 444 0 912 den siz arayabilirsiniz veya tıkla ara servisi ile ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
Aradım ancak c650'nin geçen hafta stoklara girdiğini ve bittiğini söylediler. 1 ay sonra ancak gelir diyorlar. Bu kadar talep gören bir TV'nin neden bu kadar az sayıda getirildiği de tuhaf geliyor bana. Toshiba zaten hiç girmiyor İB stoklarına herhalde.
Gold bilgisayar da paralel mi satıyor acaba Samsungları, yoksa dist. garantisi var mı? Var mı alışveriş yapan ya da bilen. Nereden ucuza bulacağım bu tvleri. off yaa
40sl733 kullanıyorum.gerçek tv kullanıcısıysan kaçırma süper bi alet...
quote:
Orijinalden alıntı: aet330
40sl733 kullanıyorum.gerçek tv kullanıcısıysan kaçırma süper bi alet...
alirsam 46 olanını alırım. Ama 46sl733 satan fazla bir yer yok ve fiyatı da hiç düşmedi. c650 ise düşüşte. samy f/p olarak bir adım önde bana göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme