Şimdi Ara

TOSHİBA A serisimi C serisimi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütçem gereği toshiba almaya karar verdim sizce 37A3000 mi alayım 37C3000 mi

• sanırım a serisi kullanan yok
  • c serisi a dan daha iyi ve daha yeni bi modeldir, c nin contrastı daha iyi
  • Yukarıda arkadaşın dediği gibi c serisi a serisinden daha iyidir toshiba shoplarda aynısını söylüyor
  • Bende daha önce sormuştum bu konuyu fakat A serisini bilen olmadığı için heralde cevap gelmedi. . Benim gördüğüm kadarıyla farklar C serisinde dinamik kontrast verilirken, A serisinde gerçek kontrast veriliyor. onun dışında görünür bir fark yok.

Benim fikrim şu (tabii ki yanılıyor olabilirim.) Toshiba en alt seviye olarak çıkardığı C serisinin beklenenin çok üstünde başarı yakalaması üzerine C serisinin imajından faydalanmak için bir üst seri olarak lanse ediyor (bkz. C3030 serisi ). C serisinden boşalan yere de A serisini konumlandırıyor.

Ama A serisinin görüntü kalitesi hala bir muamma. Bunu bende çok merak ediyorum. 37C3000 düşünüyorum. Ama 37A3000 eşdeğerde ise neden alınmasın.
  • forumda arkadaşın birisi 32a3000 almış 32c3000 ile karşılaştrıp a serisini almış arada fark görememiş bence görüntü kalitesi olarak arada fark yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.