Bildirim
Toshiba A100-036 Nasıl Format Atabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hala atmak istiyorsan sana yardımcı olabilirim ne yazıkki toshiba sitesi yetersiz bu yüzden canın sıkılabilir ama bu konuyu daha önce ben çok araştırdım ve şu an xp yüklü ve tüm donanımlar çalışıyor çok memnunum
, -
xp veya başka bir isletim sistemi yüklememde sorun yok yukarda anlattığım sorunla ilgili bir yardımın olursa sevinirim. -
önce toshiba nın sitesine girip laptopuna uyumlu vista ve xp driverlarını indirmelisn. -
quote:
Orjinalden alıntı: hakinentaz
hala atmak istiyorsan sana yardımcı olabilirim ne yazıkki toshiba sitesi yetersiz bu yüzden canın sıkılabilir ama bu konuyu daha önce ben çok araştırdım ve şu an xp yüklü ve tüm donanımlar çalışıyor çok memnunum
,
Merhaba, xp yükledikten sonra ; klavyenin solunda bulunan kolay erişin tuşları çalışıyormu, ayrıca vistada kullanılan toshiba flaşh card ( F1,F2...................F11,F12 fonksiyon tuşları) çalışıyormu?
Benim A100-036 yada xp yüklettim ama yukarıda bahsettiğim özellikleri malesef kullanılamaz oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X