Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ethernet deneyleyicisi

bu ikisinin XP driverinda problem yaşıyorum arkadaşlar... driver bulamadım yardımcı olurmusunuz.
  • Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce a100 599 notebook aldım fakat bilgisayar gözümü çok yoruyor ekran parlaklığını düşürüyorum bu seferde çok karanlık oluyor sizlerde de aynı sorun varmı acaba? Vista olarak almıştım pc yi fakat xp kurdum çok memnunum xp kuracaklar hiç düşünmeden kursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erden1978

Slm
    Ben zer sorunlarla karşılaştım ve artık gına geldi.ilk once pc cok ısınıyodu ve oyunlarda birden kapanıyodu hemen acmaya calışınca uyarı sesi geliyordu.Servise gonderdim 3 gun sonra geri geldi.Sorun fan dediler.Servisten geldiğinde gercek ten çok iyiyidi 2 ay tamamen 120 saat acık full oyunda dahi ısınma sorunu olmadı ve hala olmuyor.Fakat şuan pc deki sorun cok buyuk ekrana gelen goruntu karmakarışık yan tarafdan ekrankartından başka bir monitor takıp verdiğim goruntu gayet guzel muhtemelen LCD si bozuldu . ve cevrem de toshiba pc kullanan ve pc yuklenen arkadaşlar da herturlu sorun mevcut.ozellikle ısınma ve kapanma problemleri.Hassas aletler cok yuklenmeye gelmiyor.
    Ve sonuçta alıncak bir pc değil .Sadece internete girip basit oyun veya program kullananlar için ideal
    Ben bu pc kimseye tavsiye etmiyorum.Beklentilerin cok altında.

aynı sorun bende de var ekrandaki görüntüler oyun oynarken birbirine giriyor,restart attıktan sonra düzeliyor,ekran kartıyla alakalı bir sorun,birkaç ay içinde servise göndereceğim.ayrıca LCD de de problem var.

• quote:

Slm
    Ben zer sorunlarla karşılaştım ve artık gına geldi.ilk once pc cok ısınıyodu ve oyunlarda birden kapanıyodu hemen acmaya calışınca uyarı sesi geliyordu.Servise gonderdim 3 gun sonra geri geldi.Sorun fan dediler.Servisten geldiğinde gercek ten çok iyiyidi 2 ay tamamen 120 saat acık full oyunda dahi ısınma sorunu olmadı ve hala olmuyor.Fakat şuan pc deki sorun cok buyuk ekrana gelen goruntu karmakarışık yan tarafdan ekrankartından başka bir monitor takıp verdiğim goruntu gayet guzel muhtemelen LCD si bozuldu . ve cevrem de toshiba pc kullanan ve pc yuklenen arkadaşlar da herturlu sorun mevcut.ozellikle ısınma ve kapanma problemleri.Hassas aletler cok yuklenmeye gelmiyor.
    Ve sonuçta alıncak bir pc değil .Sadece internete girip basit oyun veya program kullananlar için ideal
    quote:

Orjinalden alıntı: esiksbir

Bilgisayarı yüklü kullanan biriyim ancak bu bilgisayarı öyle göklere çıkarmayın ortanın biraz üstünde bir alet o kadar. Çıktığında da öyleydi.

Kullandığım programlar
    -3dsmax, lightwave, rhino, modo, photoshop cs3, freehand vs vs
    Oynadığım oyunlar
    - Jedi Academy MP, Jedi outcast MP , Oblivion, Sims 2 (tüm eklentileriyle), Need for speed carbon
    Eklenti
    -Sound blaster audigy 2 zs notebook ve birkaç sounfont+kayıt programları.

Son karşılaştığım problem için sizden yardım istemekteyim.

Bilgisayar ısındığında (ısınma problemi var) açılılrken 3 kere uyarı sesi verip ekranı çalıştırmıyor. Yani monitör kapalı gibi. Büyük ihtimalle ekran kartından falan bir sorun ama nedir bilmiyorum daha ayrıntılı bilen varsa söylesin
    ben bu kadar saçma bir şey görmedim bir laptopta gidip kafalarına atmak istemiyorum şu aşamada teknosanın malum 1 ay geri gelmiyor sora tamirden falan kendimin halledebileceği birşey midir bu?

bilgisayara iyi bakarsanız, tozsuz ortamda kullanırsanız hiç bir şey olmaz. şöyle diyeyim, a100-599um var ve haftada iki saat dinlenmeye bırakıyorum, onun dışında hep açık evde masaüstü olarak kullanıyorum ve henüz ısınmayla ilgili sorun yaşamadım, en son bitirdiğim oyun call of duty 4 1280x800 çözünürlükte orta grafikte takılmadan oynuyorum. bundan önceki laptopum da toshibaydı ve o da hiç bir zaman ısınma sorunu çıkarmadı, zaten laptopların mimarisi eğer fanın önünü tıkamazsanız ya da içi toz dolmazsa ısınmaktan kapanmayacak kadar iyi yapılıyor, sırf bunun için onlarca mühendis aylarca çalışıyor zaten bi de üstüne dayanamayıp kapanması üzücü olurdu. kıssadan hisse toshiba laptoplar sağlam aletlerdir hırpalamazsanız sorun çıkmaz.

• valla ben hırpalamadım kendi oldu şaka bir yana dün foruma yazdım sagolsun luciferian yardımcı oldu dün 3. kez götürdüm servise sorun anakarttan sanrım makina böyle hafif sağına soluna dokununca sarkı degıstırıyo tuslara kendi kendine basıyor fln bakalım eski desktopu kurdum salona oradan yazıyorum bakalım ne kadar zamanda dönecekler yada ne kadar zamanda halledecekler bugun 3. kez götürünce umutsuz oldum. Birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum toshibanın sitesinde garanti süresi 1 yıl olarak yazıyor fakat bize garanti için 2 yıl dediler acaba ingilizce olduğu için fln mı 1 yıl yoksa ordaki uluslararası bir garanti fln mı ?
  • bilgisayarımın bir problemden dolayı board'u değişti fakat geri geldiğinde modeli m110 gösteriyor gerçi bir problem yaşamıyorum ama sizce ne yapmalıyım? bir de A100 599 için geçerli olan sürücüleri yüklememde bir sakınca olur mu?
  • Sitesinde 1 yl yazıyor.Müşteri hizmetlerini aradım 2 yıl olduğunu söylediler.1 yıl olan cihaz lar muhtemelen yurtdışından alınan cihazlar
    quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

valla ben hırpalamadım kendi oldu şaka bir yana dün foruma yazdım sagolsun luciferian yardımcı oldu dün 3. kez götürdüm servise sorun anakarttan sanrım makina böyle hafif sağına soluna dokununca sarkı degıstırıyo tuslara kendi kendine basıyor fln bakalım eski desktopu kurdum salona oradan yazıyorum bakalım ne kadar zamanda dönecekler yada ne kadar zamanda halledecekler bugun 3. kez götürünce umutsuz oldum. Birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum toshibanın sitesinde garanti süresi 1 yıl olarak yazıyor fakat bize garanti için 2 yıl dediler acaba ingilizce olduğu için fln mı 1 yıl yoksa ordaki uluslararası bir garanti fln mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ablay -- 6 Şubat 2008; 13:49:18 >

• Evet bir muddet reset atmak oyundan cık mak bir cozum oluyor.Fakat sonra ekran tamamen gidiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

Slm

aynı sorun bende de var ekrandaki görüntüler oyun oynarken birbirine giriyor,restart attıktan sonra düzeliyor,ekran kartıyla alakalı bir sorun,birkaç ay içinde servise göndereceğim.ayrıca LCD de de problem var.

• arkadaşlar a100-599 cihazımın ekran kartı driverlarını güncellemek istiyorum ancak toshiba sitesinde driveler eski nasıl yapabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bna ...!!!
  • Crysis hiç sorunsuz oynayabilen varmı a100-599 ile??
  • ben crysis'i 1.1 yamasıyLa birlikte, bikaç tanesi aLcak diğerLeri orta oLarak 169.28 driver iLe vistada oynuyorm. birazdan 169.61 driveri kuracağım, bakaLım farklılık olacakmı.
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=17288
    bu adresten uLaşabilirsiniz driverLere
  • quote:

Orjinalden alıntı: schneller

ben crysis'i 1.1 yamasıyLa birlikte, bikaç tanesi aLcak diğerLeri orta oLarak 169.28 driver iLe vistada oynuyorm. birazdan 169.61 driveri kuracağım, bakaLım farklılık olacakmı.
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=17288
    bu adresten uLaşabilirsiniz driverLere

çözünürlük olarak 1024x768 de mi oynuyorsun bu ayarlarla?

• evet hocam 1024*768, su ve göLge kalitesi alcak gerisi orta olarak oynuyorum kasmadan. 1 saatlik oyunun ardından pcnin sol tarafı baya ısınıyo, aslında geneLdede ısınma probLemi war ama sorun cıkarmadı simdiye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schneller -- 7 Şubat 2008; 11:13:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: schneller

evet hocam 1024*768, su ve göLge kalitesi alcak gerisi orta olarak oynuyorum kasmadan. 1 saatlik oyunun ardından pcnin sol tarafı baya ısınıyo, aslında geneLdede ısınma probLemi war ama sorun cıkarmadı simdiye kadar

ben 1024x768 de herşey low da ancak 16-20 fps arası alabiliyorum,yani senin aldığın değerlere göre daha başarısız.o/c yaptın mı ya da ekstra bir şey var mı bilgisayarında?

(ayrıca 169.61 driver çok başarısız bence,normalde kokpit içi 20fps aldığım TDU da fps sayım 14 e düştü.)
  • bu FPSyi nasıl görebiliyoruz dostlar? ayrıca hakkaten ben de doru düzgün oynayamıyorum oyundan atıyoo neden böyle yapıyo yahu :( hangi driver ile en verimli çalıştırabilirim? 171 kullanıyorum şu an... Ayrıca Call of Duty 4 nasıl çalışıyo???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nino

bu FPSyi nasıl görebiliyoruz dostlar? ayrıca hakkaten ben de doru düzgün oynayamıyorum oyundan atıyoo neden böyle yapıyo yahu :( hangi driver ile en verimli çalıştırabilirim? 171 kullanıyorum şu an... Ayrıca Call of Duty 4 nasıl çalışıyo???

fraps programı ile fps sayısını ölçebilirsin.google a fraps yazarsan sitesinden indirebilirsin fraps programını.indirdikten sonra da oyuna girmeden önce programı çalıştırman yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

Orjinalden alıntı: nino

bu FPSyi nasıl görebiliyoruz dostlar? ayrıca hakkaten ben de doru düzgün oynayamıyorum oyundan atıyoo neden böyle yapıyo yahu :( hangi driver ile en verimli çalıştırabilirim? 171 kullanıyorum şu an... Ayrıca Call of Duty 4 nasıl çalışıyo???

fraps programı ile fps sayısını ölçebilirsin.google a fraps yazarsan sitesinden indirebilirsin fraps programını.indirdikten sonra da oyuna girmeden önce programı çalıştırman yeterli

çok sağol dostum. yaw anladığım kadarıyla Crysis'i rahat bir şekilde a100-599da oynayabilen yok... Fraps yükleyip kaç fps aldıgıma bakayım bari...

En çok memnun kaldığınız display driver hangisidir bu arada Toshiba a100-599 için?

• arkadaslar driver problemlerinizin oldugunu goruyorum..
    ben driver magician diye bi program var onun oneriyorum...kullandigimdan beri tum gereken driverlerin guncelini buluyor...toshiba sitesiyle ugrasmiyorum bile....tavsiye ederim
  • bu arada bende bi soru sormak istedim....xp 64 bit kurmak istiyorum .,,,normaliyle ne gibi fark var sizce ...performans artisi olurmu
    ve en onenlisi onceden kurmustum ama 32 bitin driverlari 64 e uymuyordu...toshiba sitesindede 64 bit driverkeri yok ....baska hangi benzer laptopun toshiba sitesinden olan 64bit driverleri bizimkine uyarr???
  • arkadaşlar bu aralar 3 tane sorundan çok çekiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ettim:

1- wireless ile belirli süre internete girdiğimde bilgisayar takılıyor. internet sayfaları açılmıyor. sağ alttaki bağlantı simgesine tıklayınca hiçbirşey görünmüyor (normalde bağlantı durumunu gösterir). ama bilgisayarın diğer işlemlerinde bir sorun olmuyor. reset attıktan sonra düzeliyor fakat bazen 10 dakikada bir yeniden başlatma adamın canını sıkıyor.

2- bazen 5-10 dk. bilgisayarı açık bıraktığımda ekran kararmış halde beni bekliyor. hangi tuşa basarsam basayım yok geri gelmiyor. power düğmesine tıklatınca(uzun süre basmadığım halde) bilgisayar kapanıyor. normalde bende güç ayarları "her zaman açık" şeklinde. ayrıca power tuşuna basınca da hiçbirşey yapma sekmesi seçili güç ayarlarından.

3- harddiski ilk formatımda 6 ya bölmüştüm. geçen bunları birleştirip 3 e düşürmek için bazılarını benim external harddiske kopyalayım dedim fakat bazı dosyaları kopyalamıyor şöyle bir ses geliyor hep aynı tekrar ediyor"CIRK CIIIIIIIIRK CIRK" iptal ediyorum kopyalamayı düzeliyor. ama hala tamamını kopyalayamadım bunun yüzünden. Virus olabilirmi deseniz Nod32 3.0.621 var ve internetten devamlı güncel fakat virüs bulamadı o dosyalarda.

paylaşma ve yardımlaşma ruhumuz hiç kaybolmasın arkadaşlar inş.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.