Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim topic böyle değildi eskiden üzüldüm yahu...
  • Arkadaşlar ben bu makinayı alalı 8 ay oldu.
    Tekrarrecovery ile kurmak istedim ama
    windows file yüklüyor diyor çubuk doluyor sonra ekran kararıyor ilerleme yok.
    Neden olabilir?

Nasıl vistayı yeniden kurabilirim*
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayomer

arkadaşlar bu aralar 3 tane sorundan çok çekiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ettim:

1- wireless ile belirli süre internete girdiğimde bilgisayar takılıyor. internet sayfaları açılmıyor. sağ alttaki bağlantı simgesine tıklayınca hiçbirşey görünmüyor (normalde bağlantı durumunu gösterir). ama bilgisayarın diğer işlemlerinde bir sorun olmuyor. reset attıktan sonra düzeliyor fakat bazen 10 dakikada bir yeniden başlatma adamın canını sıkıyor.

2- bazen 5-10 dk. bilgisayarı açık bıraktığımda ekran kararmış halde beni bekliyor. hangi tuşa basarsam basayım yok geri gelmiyor. power düğmesine tıklatınca(uzun süre basmadığım halde) bilgisayar kapanıyor. normalde bende güç ayarları "her zaman açık" şeklinde. ayrıca power tuşuna basınca da hiçbirşey yapma sekmesi seçili güç ayarlarından.

3- harddiski ilk formatımda 6 ya bölmüştüm. geçen bunları birleştirip 3 e düşürmek için bazılarını benim external harddiske kopyalayım dedim fakat bazı dosyaları kopyalamıyor şöyle bir ses geliyor hep aynı tekrar ediyor"CIRK CIIIIIIIIRK CIRK" iptal ediyorum kopyalamayı düzeliyor. ama hala tamamını kopyalayamadım bunun yüzünden. Virus olabilirmi deseniz Nod32 3.0.621 var ve internetten devamlı güncel fakat virüs bulamadı o dosyalarda.

paylaşma ve yardımlaşma ruhumuz hiç kaybolmasın arkadaşlar inş.

bu birinci problem bende de oluyor son zamanlarda. acaba intelin son wireless driverlarından kaynaklanıyor olabilir mi ? roll back yapıp denemek lazım aslında eski driverla.

• quote:

Orjinalden alıntı: guesss

quote:

arkadaşlar bu aralar 3 tane sorundan çok çekiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ettim:

1- wireless ile belirli süre internete girdiğimde bilgisayar takılıyor. internet sayfaları açılmıyor. sağ alttaki bağlantı simgesine tıklayınca hiçbirşey görünmüyor (normalde bağlantı durumunu gösterir). ama bilgisayarın diğer işlemlerinde bir sorun olmuyor. reset attıktan sonra düzeliyor fakat bazen 10 dakikada bir yeniden başlatma adamın canını sıkıyor.

2- bazen 5-10 dk. bilgisayarı açık bıraktığımda ekran kararmış halde beni bekliyor. hangi tuşa basarsam basayım yok geri gelmiyor. power düğmesine tıklatınca(uzun süre basmadığım halde) bilgisayar kapanıyor. normalde bende güç ayarları "her zaman açık" şeklinde. ayrıca power tuşuna basınca da hiçbirşey yapma sekmesi seçili güç ayarlarından.

3- harddiski ilk formatımda 6 ya bölmüştüm. geçen bunları birleştirip 3 e düşürmek için bazılarını benim external harddiske kopyalayım dedim fakat bazı dosyaları kopyalamıyor şöyle bir ses geliyor hep aynı tekrar ediyor"CIRK CIIIIIIIIRK CIRK" iptal ediyorum kopyalamayı düzeliyor. ama hala tamamını kopyalayamadım bunun yüzünden. Virus olabilirmi deseniz Nod32 3.0.621 var ve internetten devamlı güncel fakat virüs bulamadı o dosyalarda.

bu birinci problem bende de oluyor son zamanlarda. acaba intelin son wireless driverlarından kaynaklanıyor olabilir mi ? roll back yapıp denemek lazım aslında eski driverla.

evet denemek lazım eski driverla bi roll back i

• Arkadaşlar ben makinayı klavye yada mouse'la açmak istiyorum bunu nasıl yapacağız ? BIOS da göremedim böyle bir özellik önceki sürümlerde vardı sanırım acaba BIOS la mı alakalı ? Nasıl yapabiliriz. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

Arkadaşlar ben makinayı klavye yada mouse'la açmak istiyorum bunu nasıl yapacağız ? BIOS da göremedim böyle bir özellik önceki sürümlerde vardı sanırım acaba BIOS la mı alakalı ? Nasıl yapabiliriz. ?

oluyorsa böyle bişey merak ettim arkadaşlar güzel olabilir...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

Arkadaşlar ben makinayı klavye yada mouse'la açmak istiyorum bunu nasıl yapacağız ? BIOS da göremedim böyle bir özellik önceki sürümlerde vardı sanırım acaba BIOS la mı alakalı ? Nasıl yapabiliriz. ?

oluyorsa böyle bişey merak ettim arkadaşlar güzel olabilir...

Sanırım olmuyo... Benim eski desktopta vardı, setup'tan (bios) ayarlanıyodu... Anakartla ilgili bi özellikti...
    Mesela "emr" yazıp entera basınca açılıyodu....

xuadrox arkadaşın msj.ını okuyunca hemen bilgisayarı resetleyip setup'a bakttım ama böyle bi ayar göremedim...

• arkadaşlar oturumu kapattım, erişim kolaylığı diye bişe vardı.ekran koruyucusu diye bişeyi açtım. üzerine geldiğim şeyleri sesli okuyor. kapatıyorum ama pc açılınca tekrar geliyor. nasıl iptal edebiliim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guesss

quote:

evet denemek lazım eski driverla bi roll back i

3.problemin:
    bilgisayarcı abilerin her türlü problemi bağdaştırdığı "bad sector" sorunu olabilir
    o&o defrag la ya da tuneup gibi bir programla disc error taraması yap bence.

• selam arkadaşlar. benim bilgisayarda iki gündür "security update for microsoft xml core services 4.0 service pack 2 (KB936181)" güncelleştirmesi sürekli görünüyor 13 kez kurdum ama tekrar tekrar aynı güncelleştirme çıkıyor bir bilgisi olan var mı acaba?
  • Arkadaşlar ben bu aleti alalı bi seneye yakın olacak ama artık bi ram ilavesi istiyor xp de oyun falan oynuyordum ama vistada lazım. Teknosadan almıştım bunun ramini kendişm taksam garanti sorunu oluurmu yada servisemi götüreyim. serviste ram fiyatları uçukmudur. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nitro

Arkadaşlar ben bu aleti alalı bi seneye yakın olacak ama artık bi ram ilavesi istiyor xp de oyun falan oynuyordum ama vistada lazım. Teknosadan almıştım bunun ramini kendişm taksam garanti sorunu oluurmu yada servisemi götüreyim. serviste ram fiyatları uçukmudur. yardımcı olursanız sevinirim.

Ram takmak garantiyi etkilemiyor...
    Netten en ucuz bulduğun yerden al, kendin tak... Ortadaki tek vidalı yere takılıyor... Youtube'da nasıl takıldığını gösteren video var...
    533 Mhz 1 GB ram alman yeterli... Daha yüksek mhz.ye gerek yok zaten diğeri 533 old. için ikisi de 533 mhz.de çalışır....
  • evt arkadaslar nihayet xp ve vista ULTIMATE yi dual boot olarak kurmayi basardim...
    ilk once xp kurdum...birkacgun kullandim sonra satin aldigim Vista ultimate dvd sini takip kurdum ...(c`ye)
    yanlis C ye kurarken sanirim formatlamadi cunku eski vista home premium mu ultimate kurulduktan sonra windows old klasorune tasimis...(sonradan sildim tabi)

bide en cok korktugum sey dual boot `tu ama ultimate ,, home premiuma nazaran boot dosyalarini silip kendi boot (sadece home premium) dosyalarini koymaktansa var olan boot lari editleyim kendisi dual boot olmus....tabi banada vista icin gereken driverlari kurmak kaldi geriye...

suan wirreles haric hersey duzgun calisiyor...wlan ise arada bir kesiliyor sinyalin full olmasina ragmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: nitro

Arkadaşlar ben bu aleti alalı bi seneye yakın olacak ama artık bi ram ilavesi istiyor xp de oyun falan oynuyordum ama vistada lazım. Teknosadan almıştım bunun ramini kendişm taksam garanti sorunu oluurmu yada servisemi götüreyim. serviste ram fiyatları uçukmudur. yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar bizim dvd-ram double layer yazmıyor mu? arkadaşımdada denedim kendi laptopumdada denedim fakat hiç biri yazılabilir dobule layer dvd yi açamadı sorun nedir yoksa bizim dvd-ram in öyle bir özelliği yokmu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralphboy -- 20 Şubat 2008; 2:39:27 >
  • D-layer yok galiba sen diyince kaldırıp baktım yazmıyor ama denemedim.
  • quote:

arkadaşlar 1 ve 3. sorunlarımı forumdaki diğer konulardan araştırarak hallettim şükür. Şimdi sorun 2. olan da hala olmadı şuan bilgisayar yeni formatlanmış taptaze ama az önce yine yaptı aynı hatayı. Sanırım bizim topicte geçti bu konu fakat aramada bulamadım bilen arkadaş varsa o sayfanın linkini verebilirmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: kabalacak

selam arkadaşlar. benim bilgisayarda iki gündür "security update for microsoft xml core services 4.0 service pack 2 (KB936181)" güncelleştirmesi sürekli görünüyor 13 kez kurdum ama tekrar tekrar aynı güncelleştirme çıkıyor bir bilgisi olan var mı acaba?

arkadaşlar yardım edecek yok mu bir sürü yere baktım dediklerini yapıyorum ama engelleyemiyorum sürekli yeniden çıkıyor...
  • quote:

quote:

arkadaşlar 1 ve 3. sorunlarımı forumdaki diğer konulardan araştırarak hallettim şükür. Şimdi sorun 2. olan da hala olmadı şuan bilgisayar yeni formatlanmış taptaze ama az önce yine yaptı aynı hatayı. Sanırım bizim topicte geçti bu konu fakat aramada bulamadım bilen arkadaş varsa o sayfanın linkini verebilirmi?

Çok nadiren de olsa ben de karşılaşıyorum bu sorunla... Ekran koruyucu girmiş diyorum ama dokunuca açılmıyor... Benimkinde Power'a basınca da bişii olmuyor genelde...
    Ama şu şekilde halloduğunu gördüm: Kapağı kağatıyorum, turuncu yanıp sönmeye başlıyor(stand-by), sonra kapağı açıyorum ve düzelmiş oluyor...
    Nadiren başıma geldiği için de extra bi çözüm aramadım... :)

• ii akşamlar... arkadaşlar 3 aydır yoktum ortalıkta. yokluğumda siz neler yapmışsınız öyle yaa.. herkes a100-599unda problemler yaşamış. ben anlamadım bu işden bişi. ben doğru forumdayım dimi? a100-599??? :))) bu güzelim makine sorun çıkarmazdı ki. çok şükür benim laptopda daha bi problem yok. bundan sonra yine buralardayım, yardımcı olmaya çalışırım..

bu arada yukarda bi arkadaş sormuştu, dual layer dvd yazabiliyoz mu die. evet.. çatır çatır yazabiliyoz. yani ben yazıyom en azından..
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.