Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: chato

merhaba arkadaşlar.ekranın sağ üst köşesindeki "hd togo" yazısı neyi ifade ediyor?bir arkadaşım ekranın "hd ready" özelliği olduğunu playstation 3 bile bağlayabileceğimi söyledi.bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...

ben de merak etmiyor değilim aslında...
  • bu arada dublaj serim devam ediyor arkadaşlar (yaşlı adam) sean connery i ben seslendirdim.

dokunulmazlar 1
    http://www.youtube.com/watch?v=RqMlGUQui8k

dokunulmazlar 2
    http://www.youtube.com/watch?v=7jP5hMPw6VI
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayomer

bu arada dublaj serim devam ediyor arkadaşlar (yaşlı adam) sean connery i ben seslendirdim.

dokunulmazlar 1

dokunulmazlar 2

çok güzel...

• quote:

bu arada dublaj serim devam ediyor arkadaşlar (yaşlı adam) sean connery i ben seslendirdim.

dokunulmazlar 1

dokunulmazlar 2

Hocam memleket neresi (iç anadoluda bir yer (kayseri ,sivas...) tahminim ama )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 26 Şubat 2008; 11:16:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bastard of bodom

quote:

dokunulmazlar 1

dokunulmazlar 2

Hocam memleket neresi (iç anadoluda bir yer (kayseri ,sivas...) tahminim ama )

hocam çok yaklaştın kayseriden batıya yürü biraz nevşehirin güneyinde bi yir NİĞDE!!!!!!!!! zaten o bölge genelde (niğde, kayseri, nevşehir, konya vb.) aynı şive ile konuşur. nasıl beğendiniz mi arkadaşlar A100-599 un eseri o dublaj haa

• quote:

hocam çok yaklaştın kayseriden batıya yürü biraz nevşehirin güneyinde bi yir NİĞDE!!!!!!!!! zaten o bölge genelde (niğde, kayseri, nevşehir, konya vb.) aynı şive ile konuşur. nasıl beğendiniz mi arkadaşlar A100-599 un eseri o dublaj haa

Güzel güzel devam
  • arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılan bir üyeyim.
    a100 599 umda arada sırada çat çat diye sesler geliyor . Bunun neden olduğu konusunda bana yardım edebilecek varmı aranızda
    yada bu sorunla karşılaşan şimdiden tteşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fzakir

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılan bir üyeyim.
    a100 599 umda arada sırada çat çat diye sesler geliyor . Bunun neden olduğu konusunda bana yardım edebilecek varmı aranızda

Allah allah...
    Ben o sesi kapağı kapatırken duyoyurum sadece... :)
  • quote:

Allah allah...
    Ben o sesi kapağı kapatırken duyoyurum sadece... :)
  • quote:

İlginç nasıl çat çat biraz daha açarsanız belki yardımımız dokunabilir.
  • quote:

harbi benimde ilgimi çekti şimdi...
  • quote:

O ses hd den geliyor olmasın.Gerçekten çok gürültülü hddsi.Özellikle download yaparken çok ses yapıyor benimki
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

quote:

arkadaşlar bu aralar 3 tane sorundan çok çekiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ettim:

1- wireless ile belirli süre internete girdiğimde bilgisayar takılıyor. internet sayfaları açılmıyor. sağ alttaki bağlantı simgesine tıklayınca hiçbirşey görünmüyor (normalde bağlantı durumunu gösterir). ama bilgisayarın diğer işlemlerinde bir sorun olmuyor. reset attıktan sonra düzeliyor fakat bazen 10 dakikada bir yeniden başlatma adamın canını sıkıyor.

2- bazen 5-10 dk. bilgisayarı açık bıraktığımda ekran kararmış halde beni bekliyor. hangi tuşa basarsam basayım yok geri gelmiyor. power düğmesine tıklatınca(uzun süre basmadığım halde) bilgisayar kapanıyor. normalde bende güç ayarları "her zaman açık" şeklinde. ayrıca power tuşuna basınca da hiçbirşey yapma sekmesi seçili güç ayarlarından.

3- harddiski ilk formatımda 6 ya bölmüştüm. geçen bunları birleştirip 3 e düşürmek için bazılarını benim external harddiske kopyalayım dedim fakat bazı dosyaları kopyalamıyor şöyle bir ses geliyor hep aynı tekrar ediyor"CIRK CIIIIIIIIRK CIRK" iptal ediyorum kopyalamayı düzeliyor. ama hala tamamını kopyalayamadım bunun yüzünden. Virus olabilirmi deseniz Nod32 3.0.621 var ve internetten devamlı güncel fakat virüs bulamadı o dosyalarda.

paylaşma ve yardımlaşma ruhumuz hiç kaybolmasın arkadaşlar inş.

arkadaşlar 1 ve 3. sorunlarımı forumdaki diğer konulardan araştırarak hallettim şükür. Şimdi sorun 2. olan da hala olmadı şuan bilgisayar yeni formatlanmış taptaze ama az önce yine yaptı aynı hatayı. Sanırım bizim topicte geçti bu konu fakat aramada bulamadım bilen arkadaş varsa o sayfanın linkini verebilirmi?

Çok nadiren de olsa ben de karşılaşıyorum bu sorunla... Ekran koruyucu girmiş diyorum ama dokunuca açılmıyor... Benimkinde Power'a basınca da bişii olmuyor genelde...
    Ama şu şekilde halloduğunu gördüm: Kapağı kağatıyorum, turuncu yanıp sönmeye başlıyor(stand-by), sonra kapağı açıyorum ve düzelmiş oluyor...
    Nadiren başıma geldiği için de extra bi çözüm aramadım... :)

sorunla karşılaştığımda bir denerim senin dediğini teşekkürler...

Sanki bunu daha önce yazmışlardı yazın.Bende de oluyor bu.Kapağı açıp kapatınca geçiyordu galiba.Ya da power düğmesine basıp açılıyordu.Klavye ve fare etki etmiyordu.Öyle hatırlıyorum.Fakat bu aralar olmuyor.Bilgisayar 24 saat açık olmasına rağmen pek bi sorun yok.SAdece günde 2 defa resetliyorum.O kadar

• Arkadaşlar... Ben bu 599'un ilk kullanıcılarındanım. Bu yüzden vista'm ingilizce... Ama ben xp kullanıyorum... Ancak xp'den sıkıldım artık. Vistakullanmak istiyorum...
    Şimdi vista cd.si bulurum ama driverlarla falan da uğraşmak zor geliyor... Aranızdan birisi türkçe recovery cd.sini kopyalayıp bana gönderebilir mi acaba?
    Ya da rapid'te falan varmıdır bizim recovery...
    Şimdiden teşekkür ediyorum...
  • arkadaşlar ikinci ram'i taktırma zamanım geldi ancak bilgili arkadaşlara sorum olacak:
    667 mi 533 mü almam uygun olur? üzerindeki 533'ken 667 almam uyumsuzluk yaratır mı? ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: varyator

arkadaşlar ikinci ram'i taktırma zamanım geldi ancak bilgili arkadaşlara sorum olacak:
    667 mi 533 mü almam uygun olur? üzerindeki 533'ken 667 almam uyumsuzluk yaratır mı? ne tavsiye edersiniz?

Uyumsuzluk yaratmaz ancak ikisi de 533MHZ çalışır...
    Fiyatları aynı ama ben 533 olandan taktım yanına... Sorunsuz çalışıyor...
    Hızlı al'dan Kingston almıştım. Şu anda da 35 lira ve kargo ücretsiz, gayet uygun, Kingston ram için...
  • Arkadaşlar aranızda laptoptaki hd filmi hd lcd tv ye aktaranınız oldu mu hiç (vga ile) ?
  • quote:

Arkadaşlar aranızda laptoptaki hd filmi hd lcd tv ye aktaranınız oldu mu hiç (vga ile) ?

sinevizyon ile duvara yansıtıp izlemiştim hd videoları ama laptop ekranı kadar kaliteli göstermiyor çünkü sanırım sinevizyon 800*600 destekliyordu
  • bence de vistaya geç ama formattan sonra bir sürü güncelleştirme yüklemek gerekiyor.
    bir artısı var nortonun 90 günü tekrar 90a çıkıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Arkadaşlar... Ben bu 599'un ilk kullanıcılarındanım. Bu yüzden vista'm ingilizce... Ama ben xp kullanıyorum... Ancak xp'den sıkıldım artık. Vistakullanmak istiyorum...
    Şimdi vista cd.si bulurum ama driverlarla falan da uğraşmak zor geliyor... Aranızdan birisi türkçe recovery cd.sini kopyalayıp bana gönderebilir mi acaba?
    Ya da rapid'te falan varmıdır bizim recovery...
    Şimdiden teşekkür ediyorum...

• quote:

quote:

Arkadaşlar aranızda laptoptaki hd filmi hd lcd tv ye aktaranınız oldu mu hiç (vga ile) ?

sinevizyon ile duvara yansıtıp izlemiştim hd videoları ama laptop ekranı kadar kaliteli göstermiyor çünkü sanırım sinevizyon 800*600 destekliyordu

Evet haklısın projektörün şu an için görüntü kalitesi pek iyi değil.. En az 1376x720 lik bir tv olması gerekiyor..
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.