Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

bence de vistaya geç ama formattan sonra bir sürü güncelleştirme yüklemek gerekiyor.
    bir artısı var nortonun 90 günü tekrar 90a çıkıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Arkadaşlar... Ben bu 599'un ilk kullanıcılarındanım. Bu yüzden vista'm ingilizce... Ama ben xp kullanıyorum... Ancak xp'den sıkıldım artık. Vistakullanmak istiyorum...
    Şimdi vista cd.si bulurum ama driverlarla falan da uğraşmak zor geliyor... Aranızdan birisi türkçe recovery cd.sini kopyalayıp bana gönderebilir mi acaba?
    Ya da rapid'te falan varmıdır bizim recovery...
    Şimdiden teşekkür ediyorum...

Geçiim ama Tr Vista lazım bana... Yollar mısın? :) cd'yi kopyalayıp alıcı ödemeli yollarsan ben de alırım... :) Yollarım dersen hemen pm'den isim ve adres vereyim... :)
    Nasıl güncelleştirmeler gerekiyor? Windows update olayı mı?

• quote:

quote:

bence de vistaya geç ama formattan sonra bir sürü güncelleştirme yüklemek gerekiyor.
    quote:

Arkadaşlar... Ben bu 599'un ilk kullanıcılarındanım. Bu yüzden vista'm ingilizce... Ama ben xp kullanıyorum... Ancak xp'den sıkıldım artık. Vistakullanmak istiyorum...
    Şimdi vista cd.si bulurum ama driverlarla falan da uğraşmak zor geliyor... Aranızdan birisi türkçe recovery cd.sini kopyalayıp bana gönderebilir mi acaba?

Geçiim ama Tr Vista lazım bana... Yollar mısın? :) cd'yi kopyalayıp alıcı ödemeli yollarsan ben de alırım... :) Yollarım dersen hemen pm'den isim ve adres vereyim... :)

Vista zaten driverları kendisi bulmuyor mu ? Herhangi bi vista yüklemeyi denedin mi hiç?

• Denemedim...
    Bulur mu? wireless falan touchpad, tepede çıkan kısayollar... Bence vista bunları otomatik yikleyemez ama...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: varyator

arkadaşlar ikinci ram'i taktırma zamanım geldi ancak bilgili arkadaşlara sorum olacak:
    667 mi 533 mü almam uygun olur? üzerindeki 533'ken 667 almam uyumsuzluk yaratır mı? ne tavsiye edersiniz?

Uyumsuzluk yaratmaz ancak ikisi de 533MHZ çalışır...
    Fiyatları aynı ama ben 533 olandan taktım yanına... Sorunsuz çalışıyor...
    Hızlı al'dan Kingston almıştım. Şu anda da 35 lira ve kargo ücretsiz, gayet uygun, Kingston ram için...

teşekkürler pirekare cevap için, 533 alacağım yarın bakalım..
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ikinci ram'i taktırma zamanım geldi ancak bilgili arkadaşlara sorum olacak:
    667 mi 533 mü almam uygun olur? üzerindeki 533'ken 667 almam uyumsuzluk yaratır mı? ne tavsiye edersiniz?

Uyumsuzluk yaratmaz ancak ikisi de 533MHZ çalışır...
    Fiyatları aynı ama ben 533 olandan taktım yanına... Sorunsuz çalışıyor...
    Hızlı al'dan Kingston almıştım. Şu anda da 35 lira ve kargo ücretsiz, gayet uygun, Kingston ram için...

teşekkürler pirekare cevap için, 533 alacağım yarın bakalım..

rica ederim...
    ama bak şurada da 47 liraya 2 gb veritech var...
    http://www.izmirmarket.com/asp/show_stock.asp?product=veritech-2
    12 lira daha ekleyip 1 yerine 2 gb alarak makineyi 3 gb yapabilirsin...

• arkadaşlar benim bir sorunum var bilgisi olan yardım ederse sevinirim. laptop'um kullanırken birden kapanıyor. pil takılıysa fişi çıkarsam bile bağlıymış gibi gözüküyor ve pili çıkarana kadarda düzelmiyor. pilsiz çalışırken fişi çıkarıp bir süre bekledikten sonra açılabiliyor yardım lütfen

• rica ederim...
    ama bak şurada da 47 liraya 2 gb veritech var...
    http://www.izmirmarket.com/asp/show_stock.asp?product=veritech-2
    12 lira daha ekleyip 1 yerine 2 gb alarak makineyi 3 gb yapabilirsin...

hmmm, ya bu siteler ve bu marka ne kadar güvenlidir ki acaba?
  • evet iki gün boyunca sürekli güncelleştirme yüklüyo
    quote:

quote:

quote:

• quote:

Denemedim...
    Bulur mu? wireless falan touchpad, tepede çıkan kısayollar... Bence vista bunları otomatik yikleyemez ama...

Ben denemedim fakat geçen sene bi arkadaş dell marka laptopuna yüklemişti vistayı o demişti bana hiç driver sorunun olmuyor diye..
  • quote:

Denemedim...

biçok driveri bulur... ama düğmeler için kısayollar, sonra flash kartları gibi ufak programları kendin siteden yüklemen gerekir... e tabii ekran kartı driveri de... yani kısacası vista temel olan tüm fonksiyonları yüklesede herşeyi bulamaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Denemedim...

biçok driveri bulur... ama düğmeler için kısayollar, sonra flash kartları gibi ufak programları kendin siteden yüklemen gerekir... e tabii ekran kartı driveri de... yani kısacası vista temel olan tüm fonksiyonları yüklesede herşeyi bulamaz...

Teşekkürler...

Peki vista kurduktan sonra "donanım ekle" desem ve bendeki ingilizce recovery vistayı taksam oradan driver yüklemelerini yapabilirmi acaba?
    Yoksa sıkışık paket halinde falansa görmez mi?.. :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Denemedim...

Teşekkürler...

Peki vista kurduktan sonra "donanım ekle" desem ve bendeki ingilizce recovery vistayı taksam oradan driver yüklemelerini yapabilirmi acaba?
    Yoksa sıkışık paket halinde falansa görmez mi?.. :)

görmez.. seninde dediğin gibi hepsi sıkışık bi dosyanın içinde.. görmesine imkan yok maalesef...

• http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31580

bu adresteki hdd hakkında bilgisi olan warmı arkadaşlar ? özellikle gürültülü çalışmaması gerekiyor benim için. 7200 rpm gerçekten makineye performans kazandırıyor diyorlar. hdd i 7200rpmle değiştiren oldu mu hiç ? bi de 2 gb ram yerine 3 ram fazla bi performans artışı sağlar mı merak ettim şimdi arkadaşlar konuşmuş yukarı da.
  • 32 bit vista 4 gb rami adresledi sanırım arkadaşlar. ?? ram ile ilgili sorumu kendim gidermiş oldum böylece :)

• Merhaba arkadaşlar;
    Ben 1 hafta önce bilgisayarımda çat çat diye ses geldiğini yazmıştım. Arkadaşlar sağolsun ilgilenmişler. Özellikle Binbaşı ile Yüzbaşı teşekkürler. Sorunu biraz daha detaylandırmam gerek olduğunu belirtmişler.
    Arkadaşlar bilgisayarımda duyduğum ses belirli bir zaman aralığında gelmiyor. Bazen bilgisayarımı açtığımda, bazen bilgisayar çalıştığında bazen de kapalı iken ses geliyor. Bilgisayarı teknik servise götürdüm bir hafta incelediler , hatta içini açıp bazı yerlerini temizlediklerini söylediler ama çat çat diye bir sese rastlamadıklarını bilgisayarın sorunsuz çalıştığını söylediler. Konuyu bazı arkadaşlarımlada paylaştımtığımda bu sesin , evlerdeki tv lerden gelen sese benzediğini dolayısıyla ısınma ve soğumayla ilgili bir durum olduğunu dert etmemem gerektiğini söylediler. (Bazen tv lerden de böyle çat çat diye ses gelir). Bilgisayarımdan gelen bu ses arada sırada da olsa canımı sıkıyor. Aslında teknik servise gitmemdeki en büyük neden hacerd bell servisi yetkilileri , hasbel kader biriyle karşılaştım onlarda bana bu sesin hopörlörlerden geldiğini ve garantisi varken götürmemi söylediler. Bende bu laftan sonra sorunun üstüne gittim ama bir çözüm yok. (Bilgisayarımda duyduğum çat çat diye ses günde ortalama 2 - 3, 5 i geçmez) özellikle kapattıktan sonra yatarken bu sesi daha rahat duyuyorum. Bilgisayarı kapattıktan yarım saat sonra bazen 1 saat sonra bazen hemen o ses (çat) geliyor.
    Bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. En azından ne yapmam gerektiği konusunda fikirlere açığım.
    Bunun yanı sıra başka bir sorunum daha var. Adobe Reader uyumluluk sorunu mesajı veriyor . Adobe sitesine bağlanarak güncelleme yapın diyor, çevrim içi çözüm yolunda ama adobe sitesi hep ingilizce ben bir şey anlamıyorum. Adobe sitesinden neyi indirmem gerek , çünkü çok fazla şey var.
    T E Ş E K K Ü R E D E R İ M İLGİNİZE,

• quote:

Orjinalden alıntı: fzakir

Merhaba arkadaşlar;
    Ben 1 hafta önce bilgisayarımda çat çat diye ses geldiğini yazmıştım. Arkadaşlar sağolsun ilgilenmişler. Özellikle Binbaşı ile Yüzbaşı teşekkürler. Sorunu biraz daha detaylandırmam gerek olduğunu belirtmişler.
    Arkadaşlar bilgisayarımda duyduğum ses belirli bir zaman aralığında gelmiyor. Bazen bilgisayarımı açtığımda, bazen bilgisayar çalıştığında bazen de kapalı iken ses geliyor. Bilgisayarı teknik servise götürdüm bir hafta incelediler , hatta içini açıp bazı yerlerini temizlediklerini söylediler ama çat çat diye bir sese rastlamadıklarını bilgisayarın sorunsuz çalıştığını söylediler. Konuyu bazı arkadaşlarımlada paylaştımtığımda bu sesin , evlerdeki tv lerden gelen sese benzediğini dolayısıyla ısınma ve soğumayla ilgili bir durum olduğunu dert etmemem gerektiğini söylediler. (Bazen tv lerden de böyle çat çat diye ses gelir). Bilgisayarımdan gelen bu ses arada sırada da olsa canımı sıkıyor. Aslında teknik servise gitmemdeki en büyük neden hacerd bell servisi yetkilileri , hasbel kader biriyle karşılaştım onlarda bana bu sesin hopörlörlerden geldiğini ve garantisi varken götürmemi söylediler. Bende bu laftan sonra sorunun üstüne gittim ama bir çözüm yok. (Bilgisayarımda duyduğum çat çat diye ses günde ortalama 2 - 3, 5 i geçmez) özellikle kapattıktan sonra yatarken bu sesi daha rahat duyuyorum. Bilgisayarı kapattıktan yarım saat sonra bazen 1 saat sonra bazen hemen o ses (çat) geliyor.
    Bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. En azından ne yapmam gerektiği konusunda fikirlere açığım.
    Bunun yanı sıra başka bir sorunum daha var. Adobe Reader uyumluluk sorunu mesajı veriyor . Adobe sitesine bağlanarak güncelleme yapın diyor, çevrim içi çözüm yolunda ama adobe sitesi hep ingilizce ben bir şey anlamıyorum. Adobe sitesinden neyi indirmem gerek , çünkü çok fazla şey var.
    T E Ş E K K Ü R E D E R İ M İLGİNİZE,

Ben yaklaşık bir yıldır A100 kullanmaktayım ancak bugüne kadar böyle bir ses sorunuyla karşılaşmadım ve ilk defa senden duyuyorum bilgisayar kapandıktan sonra çat çat diye ses çıkmasını.

Adobe Reader sorunu için aşağıdaki linkteki dosyayı indir ve kurulumu yap. Sorunun hallolacaktır büyük olasılıkla.

http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/8.x/8.1.2/enu/AdbeRdr812_en_US.exe

• Akasa Integral 3.5" Disk Kutusu aldım içinde 320 gb seagate sata hdd taktım.xp de usb ve esatadan giriş yaptığımda bir desktop tan hdd yi görüp bir harf atıyor ve sorunsuzca kullanılabiliyor,toshiba A100-599 vista home premium yüklü aletime bağladığımda usb agıtı algılıyor fakat harf atamıyor dolayısıyla ulaşamıyorum hdd nin içine bu sorunumu çözebilmek için acil yardımlarınızı bekliyorum...(xp de format atım içine bazı bilgiler yükledim , içi dolu hdd nin ,eğer bir etkisi varsa )
  • quote:

Orjinalden alıntı: shark72

Akasa Integral 3.5" Disk Kutusu aldım içinde 320 gb seagate sata hdd taktım.xp de usb ve esatadan giriş yaptığımda bir desktop tan hdd yi görüp bir harf atıyor ve sorunsuzca kullanılabiliyor,toshiba A100-599 vista home premium yüklü aletime bağladığımda usb agıtı algılıyor fakat harf atamıyor dolayısıyla ulaşamıyorum hdd nin içine bu sorunumu çözebilmek için acil yardımlarınızı bekliyorum...(xp de format atım içine bazı bilgiler yükledim , içi dolu hdd nin ,eğer bir etkisi varsa )

başlat menüsüne "bilgisayar yönetimi" yaz... sonra "disk yönetimi" altında hdd'ini tanıyorsa çıkarılabilir diskler altında hdd'in partitionu gösterecek. sağ tuşla partitiona tıklayarak "sürücü harfi ve yolu değiştir" ile bi harf atayabilirsin...

• valla daha detalı yazarsan çok makbule geçecek arkadaşım başlat derken nereye yazacağımı falan yazarsan detaylı ,vistaya hala alışamadım tam bilmiyorum yani öküze anlatır gibi yazarsan tek tek bende yapmaya çalışayım çok sağol şimdiden :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shark72

valla daha detalı yazarsan çok makbule geçecek arkadaşım başlat derken nereye yazacağımı falan yazarsan detaylı ,vistaya hala alışamadım tam bilmiyorum yani öküze anlatır gibi yazarsan tek tek bende yapmaya çalışayım çok sağol şimdiden :-)

estağfurullah...
    şimdi sol altta windows logosuna tıkla.. açılan menü başlat menüsü oluyo... en altta beyaz bi kutucuk var.. "aramaya başla" die... oraya "blgisayar yönetimi" yaz.. hemen o yazı yazdığın kutunun üstünde tekrar "bilgisayar yönetimi" die bi yazı çıkacak.. ona tıkla.. açılan programda sol tarafta "disk yönetimi" die bi yazı var.. tıkla ona... sonra sağ tarafta açılan pencerede senin hdd'in üzerine sağ tuşla tıklayıp, "sürücü harfi ve yolu değiştir" yazısnına tıkla..
    gerisi kolay... kutucuktan bi sürücü harfi seçeceksin.. tamam deyip hdd'ine ulaşabilirsin..

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.