Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım çok sağolasın ,bende klasik görünümde olduğu için başlat menüsü bulamadım o boşluğu ,akıl ettimde allahtan normale çevirdim buldum ,ne çubukmuş yaw deli etti ,neyse sonunda buldum uyuz cubuğu :-) ....dediklerini aynen yaptım bir harf atamasını sağladım biçimlendir falan dedi vs neyse bisürü macera ve gariplikten sonra şu anda harddiskimin içini görüyorum, KOCAMAN TEŞEKKÜRLER SANA ,işin gücün rast gittsin.......
  • bir gidip bir geliyo tutarsızlık yapıyor sinir bişey yaw bu......tam sevindim hallodu diye kapatıp açtım gene yok harf .......neyse artık olmadı geri iade edicem aleti çare yok......
  • arkadaslar yardımcı olabilecek olan var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: kanarya249

arkadaşlar bilgisayarı almamın üzerinden 8 ay geçti. ekranda 1 adet ölü piksel görüyorum. ( Allah kimsenin basına böyle bela vermesin). bilgisayarı teknosa dan aldım. bunun icin garanti geçerli oluyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  • quote:

arkadaslar yardımcı olabilecek olan var mı?

quote:

arkadaşlar bilgisayarı almamın üzerinden 8 ay geçti. ekranda 1 adet ölü piksel görüyorum. ( Allah kimsenin basına böyle bela vermesin). bilgisayarı teknosa dan aldım. bunun icin garanti geçerli oluyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Hayır hoca bir ölü pixel için garanti geçerli olmaz alışmaya bak
  • sagol kardes
    quote:

Orjinalden alıntı: bastard of bodom

quote:

arkadaslar yardımcı olabilecek olan var mı?

quote:

Hayır hoca bir ölü pixel için garanti geçerli olmaz alışmaya bak

• Arkadaşlar başlığın hepsini taramadım ama genelde okuyodum.Bilgisayarını linux kullanan var mı?Ben XP'nin yanına Fedora 8 kurdum.Bunu için driverlar nerden bulucam.Bi bilgisi olan var mı??

Galiba kendi sorumu kendim yanıtlıcam.Toshiba Linux işletim sistemine destek vermiyomuş.Tek tek indirmek zorundayım galiba.En azından eğer linux kullanan varsa linkleri atabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigboomer -- 8 Mart 2008; 21:32:30 >
  • alete ram ekleyeceğim ancak 1gb mı yoksa 2gb mı ekleyeyim bilmiyorum.

hiç 3gb ram ile kullanan var mı? 2gb ram takmam uyumsuzluk yaratır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: varyator

alete ram ekleyeceğim ancak 1gb mı yoksa 2gb mı ekleyeyim bilmiyorum.

Fiyatlar uygunken 2 ekle bence...
    Bende şu an 2*1 var... 1liğin birini satıp 2+1 mi yapsam diye düşünüyom... :)
    Problem olmaz kanaatindeyim... Deneyen arkadaş var mı bilmiyorum ama önceki deneyimlerime göre hiç bi sorun olmaması gerekir teknik açıdan... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

Problem olmaz kanaatindeyim... Deneyen arkadaş var mı bilmiyorum ama önceki deneyimlerime göre hiç bi sorun olmaması gerekir teknik açıdan... :)

Bence de bi sorun olmaması gerekir.Ama neden 3 gb ram yapacaksınız ki.2 gb yetmiyor mu???Benim makine arada bir tıkanıyor.SAnki işlem yapamazmış gibi.Özellikle interenetten bişey indirirken çok uğraşırsam..Bebce bunun neden HDD'nin 5400 RPM olması.Bizim makineye uygun 7200 RPM lik HDD var mı ya da takan var mı??SAnki daha önce birisi böyle bişi sormuştu ama yanıt aldımı hatırlamaıyorum..

• 2 gb ram bizi bir sene daha idare eder arakdaşlar ama 7200 rpm hdd gerçekten çok farkettirir gibi geliyor bana cache memory de önemli tabi..
  • 2+2 açmıyo bile ben denedim aldığım yerde taktık olmadı , 2+1 de sorun yok,alıcağınız yerde denemeden 2+2 yapmayın haberiniz olsun....

quote:

quote:

• Ben bi ara bakmıştım 7200 rpm lik 2.5" hddlere.galiba bizim makineye uygun 5 tane hdd bulmuştum.Bunlardan sadce1 tanesi Türkiye'ye getiriliyodu galiba.O da mavi bilgisyayarda görmüştüm.Ama ordaki hdd'de yeterli açıklmam yoktu sanırım. http://www.mavibilgisayar.com/ud/7591 zaten burdan da göreceğiniz gibi cache memory 8 mb ve kapasite 100gb.Pek işe yarar değil. http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=100221&sp=kullanim_yeri=notebook|donus_hizi=7200rpm| burda 5 tane var ama yine yeterli bilgi yok.Bunu biz değiştirmek istesek servisi mi değiştirmek zorunda yoksa biz kendimiz değiştirsek de oluyo mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigboomer -- 12 Mart 2008; 2:30:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shark72

2+2 açmıyo bile ben denedim aldığım yerde taktık olmadı , 2+1 de sorun yok,alıcağınız yerde denemeden 2+2 yapmayın haberiniz olsun....

quote:

quote:

shark72 peki buna ne diyeceksin?

quote:

Orjinalden alıntı: guesss

32 bit vista 4 gb rami adresledi sanırım arkadaşlar. ?? ram ile ilgili sorumu kendim gidermiş oldum böylece :)

• quote:

Orjinalden alıntı: shark72

2+2 açmıyo bile ben denedim aldığım yerde taktık olmadı , 2+1 de sorun yok,alıcağınız yerde denemeden 2+2 yapmayın haberiniz olsun....

quote:

quote:

canavar gibi de çalışıyor. ben kullanıyorum. 2 + 2 OCZ ram war.

• Arkadaşlar bizim bilgisayarlardaki ieee1394 girişi a mı b mi yani firewire 400 mü 800 mü?
    Birde bizim bilgisayarlarda express card desteği var mı?
    Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: teomanhan

Arkadaşlar bizim bilgisayarlardaki ieee1394 girişi a mı b mi yani firewire 400 mü 800 mü?
    Birde bizim bilgisayarlarda express card desteği var mı?
    Saygılarımla...

ne yazıkki expresskart desteği yok... buna bende çok üzülmüştüm..
  • arkadaşlar normal modda cdye bişe atarken çok ses çıkıyor. sessize alınca da çok yavaş atıyor bu normal midir? sesize alınca yavaşlaması?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

arkadaşlar normal modda cdye bişe atarken çok ses çıkıyor. sessize alınca da çok yavaş atıyor bu normal midir? sesize alınca yavaşlaması?

Normaldir... :)
  • bu sorum ilave ram taktıran arkadaşlara olacak:

1gb 667mhz ilave ram taktırdım, 4.5 olan ram puanım değişmedi. yani ram 1 iken 2 oldu puan aynı kaldı. bu nasıl oluyor? sizde durum nedir? normal midir?
  • normal değişmemesi. bende 4 gb ram war 4.6 oldu puan. onlara takılma bence okadar. 4.6 olsa ne olcak 5.9 olsa ne olcak?
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.