Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bı ara acıım ıcını kendım temızlıım dedım ama sonradan basıma bela almıım dıye vazgectım ..

yetkılı servıs de 70 ytl ıstedı temızlık ıcın..

konuda tecrubesı olanlar fıkır verebılır..

Yabancı bı sıtede notebookların modellerıne gore nasıl ıcının acılacagıyla ılgılı detaylı acıklamalar vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 26 Temmuz 2008; 12:04:48 >
  • evet benim pcde çok fazla ısınıyor elektrik süpürgesiyle aldım ama işe yaramadı. açıp temizlemek lazım ama garanti gidebilir açınca
  • evt içini açıp temizlemek lazım ancak arkadaşlarında dediği gibi bunu servisin yapmasa daha iyi. Bu arada garanti süresi dolmamışsa 70TL istememeleri lazım. Sonuç olarak ısınmada bir problem ve giderilmesi lazım bu sebepten dolayı ücretsiz temizlemeleri lazım diye düşünüyorum mantık olarak.
  • servise yollayınca geç gelicek onun için kendim temizlemek istiyorum ama garanti gidebilir açınca. bunu bilen biri var mı garanti gidiyo mu diye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

servise yollayınca geç gelicek onun için kendim temizlemek istiyorum ama garanti gidebilir açınca. bunu bilen biri var mı garanti gidiyo mu diye?

evt doğru dedin çok bekletiyorlar. Ama garanti gidebilir dediğin gibi. Bununla ilgili en kesin bilgiyi toshiba müşteri hizmetlerinden alırsın onlara bir sor istersen

444 8 674

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyeanonim -- 27 Temmuz 2008; 12:13:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanseker

Bizim notebook tan dial up ile telefon görüşmesi yapılabilir mi acaba? Acaba notebookun modemi sesli görüşmeye elverişli mi? Yoksa sadece fax,modem işlevi mi var?

yapılabilmesi lazım sonuçta 10 senelik 33.6k lık modemimden bile yapılıyordu.hiç kullanmadım ama kesin vardır

Kullanım klavuzunu okudum, malesef notebook un modeminin voice yani ses özelliği yokmuş. Sadece veri ve faks özelliklerini destekliyormuş. Ben kendim denedim. Sesim karşı tarafa gitmiyor, ancak karşı taraftan gelen sesi duyabiliyorum.

Kullanım klavuzunda yazan şu:
    The internal modem does not support voice functions. All data and fax functions are supported.

• alla alla acaba ses kartıyla aralarında bir bağlantı mı yok? çünkü masaüstü bilgisayarımda hatırlıyorum modeminin kendi üzerinde ayrıca mikrofon girişi hoparlör çıkışı vardı
    ses ayarlarından bi yer kapalı falan olabilir mi baktınız mı oralara ben denemediğim için bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

alla alla acaba ses kartıyla aralarında bir bağlantı mı yok? çünkü masaüstü bilgisayarımda hatırlıyorum modeminin kendi üzerinde ayrıca mikrofon girişi hoparlör çıkışı vardı
    ses ayarlarından bi yer kapalı falan olabilir mi baktınız mı oralara ben denemediğim için bilemiyorum

Her türlü denedim, üstüne supervoice telefon programını denedim. Olmadı. En sonunda kullanım klavuzuna baktım. Meğerse ses özelliği yokmuş.
  • merhabalar, bu derneği yeni gördüm, güzel şeyler yazılmış.
    Ben de a100-599 kullanıyorum.
    Bilgisayarıma 4 gb ram taktıktan sonra aşırı derece de ısınmaya başladı.
    oyun oynamayı pek sevmeyen biriyim. oynasam da fm2008 gibi bilgisayarları kasmayan oyunlar oynuyorum.

Bilgisyarım boşta dururken ya da internete girerken, sert bir tabanda (masa) çalışıyor olmasına rağmen ısıdan dolayı kapanıyor.
    Bu neden olabilir.
    Bu ısınma problemi ramleri taktıktan sonra oldu. taktığım ramler 667 olduğundan mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gullpasha -- 29 Temmuz 2008; 11:36:54 >
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar a100-599 cihazımla şifresiz Wireless'e bağlanabiliyorum,sorun olmuyor;ama
    iki tane şifreli ağa(şifrelerini bildiğim halde) bağlanamadım.
    Bu tür problem yaşayan var mı?Sebebi ne olabilir?
    Cihazımı Toshibaya kaydettirmek istedim ama 'Bu ürün zaten kayıtlı' diye bie mesaj aldım.
    Bir kaç kez denesem de sonuç değişmedi.Toshiba'yı aradım,ve sordum.Kayıtlı olup
    olmadığını öğrenemeyeceğimi söyledi.Müşteri hattı hoşuma gitmedi,sorunları tam cevaplayamıyorlar heralde.
    Bir de Kullanım Klavuzu dahil Toshiba'ya ulaşacağım hiç bir numara bulamadım!Garip!
  • arkadaşlar herkes bilgisayarının genel sıcaklığını yazarsa kiminkinin çok ısındığını anlarız.
    benimki 45-50 derecelerde genellikle
  • bende a100-847 var özellikleri genel olarak aynı 599 la. 1,5 gb ram var üzerinde(orijinali 512 idi) 1gb yi taktıktan sonra ısınma arttı ancak kapanacak kadar kesinlikle değil
    2 senedir kullanıyorum artık önde touchpad in sol kısmı felaket ısınır oldu, işlemciyi temizlemiştim ancak diğer taraflar da tozlanmış sanırım artık fayda etmiyor.kullanırken hep arka kısmına bir destek koyarak kullanıyorum bir nebze hafifletiyor ısınmayı rahat hava alıyor
  • selam
    16 aydır bu bilgisayarı kullanıyorum arasıra ufak tefek sorunlar yaşıyorum önemsiz ama
    şu ara batarya ile ilgili sorunum var tam dolu iken 30 dakika gösteriyor ne yapabilirim garantiden faydalanabiliyormuyuz
    yoksa masa üstü gibi devamlı elektrikte mi kullanacaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paray

selam
    16 aydır bu bilgisayarı kullanıyorum arasıra ufak tefek sorunlar yaşıyorum önemsiz ama
    şu ara batarya ile ilgili sorunum var tam dolu iken 30 dakika gösteriyor ne yapabilirim garantiden faydalanabiliyormuyuz
    yoksa masa üstü gibi devamlı elektrikte mi kullanacaz...

güç seçeneklerini değiştirip zman kazanabilirsin örneğin parlaklık çok yer piden onu sıfır yapman baya zaman kazandırır sana. Ama sorun onla ilgili değil diyosan bataryanın ömrü bitmiş ya da bitiyor olabilir. Garantiye girermi bende bilmiyorum ama büyük olasılık yeni batarya alman gerekli.
  • Arkadaslar bende de a 100 599 var bu makinaya 4 gb ram taktım (667mhz) ancak istediğim verimi alamadım sankı 1 gb ram varmış gibi ne yappmamı onerirsiniz ben bu makina ya xp profesional yuklemek isstiyorum cevaplarınız için şimididen teşekkurler
    Acil yardımınıza ihtiyacım var birde xp ye uyumlu driverleri arıyorum nereden indirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ieceylan -- 8 Ağustos 2008; 10:20:31 >
  • Arkadasşlar bende de a 100-599 var. makinaya 2*2 gb ram raktım anca istediğim performansı alamadım sanki makine 1 -gb ram takılı gibi ..Acil cevaplarını bekliyorum ..
    Bu yavaslıktan sıkılıp vita yerine xp profesşonal yuklemeyi dusunuyorum driverlerini nereden indirebilirim Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ieceylan

Arkadaslar bende de a 100 599 var bu makinaya 4 gb ram taktım (667mhz) ancak istediğim verimi alamadım sankı 1 gb ram varmış gibi ne yappmamı onerirsiniz ben bu makina ya xp profesional yuklemek isstiyorum cevaplarınız için şimididen teşekkurler
    Acil yardımınıza ihtiyacım var birde xp ye uyumlu driverleri arıyorum nereden indirebilirim

En güzeli... Xp Pro...
    Canavar gibi olur makinen...
    Ben driverları bu forumun 6. sayfasından indirmiştim...
    Oradaki linklerden nereden indireceğini görebilir, daha güncelleri de indirebilirsin...
  • arkadaşlar 599 da virtual sound desteği var mıydı? varsa yeni sürümü çıkmış da sesi daha güzel geldi bana bozulmuyor yüksek seste
  • bu aralar notebook sogutucusu almayı düşünüyom yoksa işlemci intihar edecek el dokundurmuyo yav elektrik süpürgesiyle cektim fayda etmedi baska önerileri olan varsa söyleyebilir
  • Acil durum!
    Ben format çekip WinXP service pack 3 ile kurdum herşey tamam fakat ses kartında bi problem var. Ses kartını tanıtmak istediğimde "Microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing RealtekHD Audio driver!" diye bir hata mesajı veriyor ve ses kartının driverını yüklemiyor. Ses kartını tanıtmak için ne yapmam gerek? cd deki bütün sürücüleri tek tek yükledim olmadı. Bunun service pack 3 ile bir ilgisi var mı? service pack 3 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sizdede aynı hata vermişmiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulls -- 14 Ağustos 2008; 20:15:53 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.