Supported OS: Windows Vista Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp. Driver Version: R2.03 Digitally Signed by Microsoft: Yes Release Date: 08/27/2008 File Size: 22.7MB Download URL:ftp://152.104.238.19/pc/audio/Vista_R203.exe
evet arkadaslar uzun aradan sonra sanirim laptop`u degistirmek istiyorum... a100-599 benim ilk laptop`umdu, yaklasik 2 yil oldu , ilk aralar pek anlamadigim icin cok tereddutluydum,ama aldigim icin cook memnunum ....2yildir hicbir problemle karsilasmadim ,laptop hala canavar gibi...aslinda degistirme zamani gelmedi gibi cunku yeni laptoplar bizimkinden henuz 0.5ghz ne bilim pek degistirmeye heveslendirmiyolar gibi ama amcam kendisine alicak e almisken benimkisini ona verim bana daha iyi bisey alsin diye dusundum ....ama elimde hicbir bilgi yok toshibadan cok memnunum, ilk once toshibaya ait hangi laptoplar daha iyi (fiyat onemli degil 1500-2000 CHF arasi olabilir ) ama verdigim paranin hakkini verebilecek bir laptop ariyorum ,,,yardimci olursaniz sevinirim saygilar...
quote:
Orjinalden alıntı: polo_car16
evet arkadaslar uzun aradan sonra sanirim laptop`u degistirmek istiyorum... a100-599 benim ilk laptop`umdu, yaklasik 2 yil oldu , ilk aralar pek anlamadigim icin cok tereddutluydum,ama aldigim icin cook memnunum ....2yildir hicbir problemle karsilasmadim ,laptop hala canavar gibi...aslinda degistirme zamani gelmedi gibi cunku yeni laptoplar bizimkinden henuz 0.5ghz ne bilim pek degistirmeye heveslendirmiyolar gibi ama amcam kendisine alicak e almisken benimkisini ona verim bana daha iyi bisey alsin diye dusundum ....ama elimde hicbir bilgi yok toshibadan cok memnunum, ilk once toshibaya ait hangi laptoplar daha iyi (fiyat onemli degil 1500-2000 CHF arasi olabilir ) ama verdigim paranin hakkini verebilecek bir laptop ariyorum ,,,yardimci olursaniz sevinirim saygilar...
Bi arkadaşım hızlı al . com dan toshiba a300d-127 aldı. Kampanya vardı, 1300 liraydı. Şimdi 1500 sanırım... Fiyatına göre çok şık bi makina bence...
bu arada bizim laptop icin yeni ekran karti driveri cikmis,
iyi guzel bi makinda yanliz bizim makinaya gore fazla artilarini goremedim ,, su aralar diger markalardan 2.5 ghz 500 hatta 640GB hdd bile goruyorum, tv , blu ray falan var...
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
quote:
Bi arkadaşım hızlı al . com dan toshiba a300d-127 aldı. Kampanya vardı, 1300 liraydı. Şimdi 1500 sanırım... Fiyatına göre çok şık bi makina bence...
quote:
iyi guzel bi makinda yanliz bizim makinaya gore fazla artilarini goremedim ,, su aralar diger markalardan 2.5 ghz 500 hatta 640GB hdd bile goruyorum, tv , blu ray falan var...
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
quote:
Hmmm ok! Sen komple vereceksin coşkuyu... :) Tabi o zaman bu seni kesmez... Blu ray... 640 gb... 2.5 Ghz... Söylemesi bile güzel... Şimdiden hayırlı olsun, çok çılgın bi seçim yapacak gibi duruyorsun....
(Ama bence markayı gene Toshiba olarak düşün)
VİSTA MAĞDURLARI
SELAM ARKADAŞLAR
Sata hard disk i olan yeni nesil notebook bilgisayarlarda genellikle vista yüklüdür bunu hepimiz biliyoruz. Ve bu bilgisayarlara windows xp kurmakta problem çekiyoruz… sorun sata hard disk olduğunuda hepimiz biliyoruz. Ve birçok arkadaşımız bu bilgisayarlara xp driver bulmakta güçlük çekmekte ve sorununu çözememekte…
elimde yaklaşık 165 tane farklı marka ve modellerde olan bilgisayarın xp için gerekli driver ları bulunmaktadır. Ve ayrıca sata hard disk e xp kurmanız için yapılmış bir Windows xp cd si var. Sorunsuz xp kurabılmenız için her şey tamamlandı.
arkadaşlar bu ısınma problemine çözüm olarak ne yapıyosunuz ya da yaptınız .. forumlarda okuduğum kadarıyla servise gönderip içini temizletenler var bir de soğutucu mudur ne karın agrısıysa ondan alanlar var.. hangisi dah iyidir? napsak da soğutsak bu bilgisayarı yanıyor makine resmen yahu.. :(
Servise vermek kesin cözum.Hele uzun bir suredir kullanıyosanız en mantıklısı.Servis sadece fanı değil işlemci yollarını da temizliyormuş servis bana oyle dedi.Isınma problemi ciddi bir problemdir bence servise goturmek en iyisi ben goturdum ısınma yuzunden temizlediler verdiler fakat fan Normal pc fanı gibi calışmaya başladı idare ederiz dedik.Aradan 6 ay gecti gene başladı ısınmalar kapanmalar ve birgun ekrandaki goruntu gitti .Tekrar gitti servise ekran kartı ile anakart değişti. cok hassas cihaz fazla zorlamamanızı tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: kbulusoy
arkadaşlar bu ısınma problemine çözüm olarak ne yapıyosunuz ya da yaptınız .. forumlarda okuduğum kadarıyla servise gönderip içini temizletenler var bir de soğutucu mudur ne karın agrısıysa ondan alanlar var.. hangisi dah iyidir? napsak da soğutsak bu bilgisayarı yanıyor makine resmen yahu.. :(
Ayrıca Notebok soğutucular pek bi işe yaradığı yok ben bir cozum olur diye almıştım bir sure kullandım şimdi nerde olduğunundan bile haberim yok..
Merhaba Arkadaşlar ilk a100 599 kullanıcılarından biriyim uzun süreden beri topice girmiyordum fakat şimdi size ihtiyacım var laptopla ilgili bi problem var. Laptpoun sesini son ses açtıgımda (hiç bir şey açık değil mp3 v.s.) cızırtı gibi ses geliyor aslında cızırtı değil resmen fan sesi fakat bu laptopun önündeki ses dügmesini sonuna kadar açtıgımda oluyo bu sorun hakında fikri olan varmı ?
SELAM daha önce yazmıştım bataryam la ilgili 20 dakika anca gidiyordu. Servise gönderdim. sağolsun lar değiştirmişler. Şimdi 0 km re bir bataryam oldu. ama sakın arkadaşlar bataryanıza çok dikkat edin gerekmedikçe fişte kullanın yenisi çok pahalı 350 ytl falan orjinali
quote:
Orjinalden alıntı: sado24
Merhaba Arkadaşlar ilk a100 599 kullanıcılarından biriyim uzun süreden beri topice girmiyordum fakat şimdi size ihtiyacım var laptopla ilgili bi problem var. Laptpoun sesini son ses açtıgımda (hiç bir şey açık değil mp3 v.s.) cızırtı gibi ses geliyor aslında cızırtı değil resmen fan sesi fakat bu laptopun önündeki ses dügmesini sonuna kadar açtıgımda oluyo bu sorun hakında fikri olan varmı ?
Mikrofon sesini kapatmayı denesene.belki ondan cızırtı vardır. Ya da ses kartını driverini sil bi daha yükle.Olmadı belki çok ısınmıştır benim gibi 7/24 açık tutuyorsan biraz kapatıp aleti dinlendir belki düzelir.
A100 599 da mikrofon oldugunu bilmiyordum ayrıca ayarı nerede varsa...
yaa mikrofon dedğim windowsta mikrofon sesini kapat demek istedim..Yoksa biizm makinelerde mic yok :D
peki dediğin mikrofon nerden kapanıyor...
Şu saatin olduğu yerde ses ayarının yapıdığı ikona sağ tıkla,ses denetimini aç de. Zaten orda göreceksin mikrofon sesini.Eğer yoksa dosyadan özelliklere tıklayıp mic sesine tik koyarsan çıkar. Onun sesini kapatmayı bi dene belki olur..
Arkadaşlar 599'umla ilgili ilk sorunumu yaşadım. Pil ömrüm güç tasarrufu durumunda dahi 45 dakikadan fazla gitmiyor ki hep dikkat ederek kullandım. bilgisayar 2007 şubat sonunda alındı.
Acaba başka pil sorunu yaşayan var mı? Sizce ne yapmak gerekir?
s.a arkadaslar ben laptop u degistirene kadar (suah dual boot olarak Vista ultimate ile xp kullaniyorum) vista 64 bit kurmak istedim ama toshiba sitesinde 64 bit destekli driverlar yok,,nasil yapabiliriz baska benziyen laptop`un driverlari falan olurmu ...saygilar