Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xyzpasa

arkadaşlar selam.

A100-599 kullnıcısıyım, ürün kurtarma DVD mi kaybettim. Format atacağım ama Vista kurup üzerine kurduğum driverler sorun yaratıyor.
    Kendi ürününüzden 1 adet kopyalayıp karşı ödemeli kargoyla gönderebilirseniz çok memnun olurum.
    İrtibata geçmenizi bekliyorum.

kerem3d@hotmail.com

aldığım günden beri xp kullanıyorum cd yi hiç kullanmadım nerede olduğunuda bilmiyorum ne yapacaksın vistayı kur xp yi canavar gibi kullan bütün driverlarıda mevcut sitesinde neredeyse yarı yarıya performans artışı oluyor benden demesi...
  • arkadaşlar bu dizüstülerini en uygun ve garanti nerede temizletebiliriz acaba istanbulda yardımcı olabilecek var mı ?
  • bilgisayarıma 4 gb ram taktırdım ancak performansında arış fazla olamdı yada ben anlamadım acaba xp mi yuklesem ne dersiniz ..
    arkadaslar simdiden sağolun
  • a100-599 um bozuldu teknik serviste tam 10 gündür . bilgisayar yolu gözlemek ne zor bir iş anlatamam.aman iyi bakın bilgisayarınıza... bakalım anlatıldığı kadar kötü mü toshiba teknik servisi,umarım değildir :(
    quote:

Orjinalden alıntı: ieceylan

bilgisayarıma 4 gb ram taktırdım ancak performansında arış fazla olamdı yada ben anlamadım acaba xp mi yuklesem ne dersiniz ..
    arkadaslar simdiden sağolun

bilgisayarınızda eğer daha önceden toplamda 2gb ram varsa performans artışı olmaması doğal çünkü bilgisayarınız hemen hiçbir zaman 2 gb nin tamamını kullanmaz. bilgisayar geriye kalan ram i kullanmadıktan sonra da ram 2gb olmuş 4 gb olmuş per birşey farketmiyor. artırdığınızda bilgisayarınızın performanısını artıracak 2 donanım var: 1-işlemci 2- harddisk (7200rpm). 1. seçenek laptoplar için mümkün değil, ancak 2 seçeneği deneyebilirsiniz, onun dışında bilgisayarınızdan ekstra performans alabilme şansınız bulunmuyor. tabi xp ye geçerek de performans artışı sağlayabilirsiniz.

• arkadaşlar benim sorunum varda yardımcı olurmusunz dün makinayı formatladım gerekli driverları kurdum herşey normaldi fakat yazıcı driverını yüklerken usb yazıcı tanımadı bütün usb yuvalarına taktım gene olmadı eksik driver felanda yüklemedim aygıt yöneticisinden baktıgımda usb device yok dior güncelle diom yüklediğim driverlardada bulamıyom kasılıp kaldım yardımcı olursanız çok sevenirim + Çok teşekkürler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesocano

arkadaşlar benim sorunum varda yardımcı olurmusunz dün makinayı formatladım gerekli driverları kurdum herşey normaldi fakat yazıcı driverını yüklerken usb yazıcı tanımadı bütün usb yuvalarına taktım gene olmadı eksik driver felanda yüklemedim aygıt yöneticisinden baktıgımda usb device yok dior güncelle diom yüklediğim driverlardada bulamıyom kasılıp kaldım yardımcı olursanız çok sevenirim + Çok teşekkürler ...

tekrar format atarak recovery yap. belki işe yarar...

@luciferian
    geçmiş olsun dostum.. inşallah alabilmişsindir makineni... sorun neymiş??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orjinalden alıntı: mesocano

arkadaşlar benim sorunum varda yardımcı olurmusunz dün makinayı formatladım gerekli driverları kurdum herşey normaldi fakat yazıcı driverını yüklerken usb yazıcı tanımadı bütün usb yuvalarına taktım gene olmadı eksik driver felanda yüklemedim aygıt yöneticisinden baktıgımda usb device yok dior güncelle diom yüklediğim driverlardada bulamıyom kasılıp kaldım yardımcı olursanız çok sevenirim + Çok teşekkürler ...

tekrar format atarak recovery yap. belki işe yarar...

@luciferian
    geçmiş olsun dostum.. inşallah alabilmişsindir makineni... sorun neymiş??

teşekkür ederim dostum, dün akşam laptopunuz hazır deyince gidip aldım koşa koşa.

laptopum bir anda elektrik almamaya başladı, daha önceden de en ufak darbede restart atıyordu. serviste anakartını değiştirip genel bakım yapmışlar, maşallahı var canavar gibi şu anda santarosa 2.4ghz lik işlemcili toshiba laptopu olan arkadaşlarım var ve benim bilgisayarım gerçekten açık ara daha hızlı, tabi bunda her hafta performans için bakım yapmam da etkili oluyor.keşke ekran kartımız da yeterli olsa 5 sene daha kullanırım hiç düşünmeden laptopumu.ancak yeni çıkan birçok oyunu oynama imkanımız kalmadı, mecburen bahar-yaz aylarında yeni bir laptopa geçmek gerekecek...:(

@xyzpasa şu an inan elimde dvd yok, gidip alabilme imkanım olsa hem rapid hesabı alıcam hem de sana kurtarma dvd sini yollayacağım.ama yok cidden dvd şu an elimde

not: toshiba servisi hakkında kötü şeyler duymuştum ama duyduğum gibi çıkmadı, çok kibar, hızlı ve özenli davrandılar. 15 gün bekledim laptopun gelmesi için ancak bunun nedeni de teknik servisin toshiba türkiye den istediği parçayı ben arayıp gönderin diyene kadar göndermemesi. teknik servise projem var deyince cuma-cumartesi gününe hazırlarız dedikleri laptopu perşembe akşamı hazırlardılar. kısacası çok memnun kaldım teknik servisten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 6 Aralık 2008; 0:43:40 >

• arkadaşlar merhaba;
    a100-599 uma gta 4 kurdum, fakat bilgisayar oyunu 1 fps de çalıştırdı tüm özellikler en düşükte olmasına rağmen. ekranın da yarısı gri renktetdi hiçbirşey görünmüyordu.
    benim bilgisayarın tüm özellikleri 1.5 sene önce aldığım şekilde. aranızda oyunu a100-599 ile oynayabilenler var mı? ram falan taktırsam veya driver falan yüklesem çalıştırır mı sizce???
  • arkadaşım bende 3 gb ram var, nvidia driver falan kurdum yaptım bişiler hızlandı oyun ama şöyle bi zevkle oynanacak kadar hızlanmadı.. acaba varmı oynayabilen yada deneyen bizden başka, onlarda yazsa bişiler...
    bide bende vista var sende ne kurulu?
    xp ye geçsem bi fark olurmu acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurOmer -- 13 Aralık 2008; 23:01:13 >
  • bende de vista var. xp de performans artışı oluyosa xp kurarım bu oyun için
  • oyun için oldukça eskidi bizim aletler ancak 2006 ve altı tarihli oyunlarda zevk alabilirsiniz..ram iniz 2gb ve üzeri ise vista-xp arasında pek bi fark olacağını zannetmiyorum..
  • ben altuğ arkadaşıma katılmıyorum bilgisayarlarımızın eskidiği konusunda, bence hala canavar gibi, şimdiye kadar oynarken sorun yaşadığım tek oyun gta 4, vistadan xp ye geçtim, şuan oynanabilir vaziyette oyun..
  • @ kesifci

hoca sorun oynamak oynanamamak değil düzgün oynamak ise yukarıdaki yazdıklarım geçerli bir çok ekran kartı driverını denedim ama ne yazık ki grafiğiyle ünlü olan oyunlarda 800x600 dan yukarısında verim almadım.. şimdilerde tek istediğim 1080p hd filmlerde işlemcim yetsin o kadar.. keşke en azından bir dvi çıkışı koysalarmış diyor insan sonraları..
  • dvi isteğine katılmamak elde değil atlamışlar onu.. biraz daha idare etsinde bizim canavar sonra bi masaüstüye geçmek gerek :)
  • keşifci xp de oynayabiliyorsun demek gta4 ü
    peki ram in orjinaldeki gibi 1 gb mi yoksa sonradan ekleme yaptın mı?
    hangi ayarlarda oynayabiliyorsun?
    bir de hangi driverleri yükledin?_
  • arkadaşlar kardeş topicten geldim a100-847 den :) ora baya bir durgunlaştığı için buraya yazayım: benim laptobun garantisi bir ay önce doldu ama garanti varken bile tozları temizlemek için 60ytl ücret istemişlerdi(garantinin son 3 günüydü uğraşmadım) mecidiyeköydeki toshiba servisten. temizliği daha ucuza yapan ir yer biliyor musunuz? yoksa kendim açıp temizleyeceğim
  • kardeş elektrikli süpürgeyi fan deliğine daya, bayaa temizlenio.;)
  • a100-599 a 2+2 4gb ram takılıyor.laptoptan anlayan biri ramleri takabilir.yalnız bu modelde sistem 4 gb calısır ama 3 gb formalitelerde yazar.size tavsiyem servise gitmemeniz.şaka maka bana 2+2 hemde bir üst frekanstaki 2 adet rami alıp bilenbirine taktırmak 1 ay once170 ytl ye geldi.servisi aradım 2+2 yani 4 gb ram için 300 ytl istediler.üstelik 2 dakika yerine 1 gün dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hashasin

kardeş elektrikli süpürgeyi fan deliğine daya, bayaa temizlenio.;)

evet... baya işe yarıyor...
  • beyler ben onu denedim
    zaten iki ayda bir dayanamam temizlerim, hatta dvd-rw yi yerinden çıkarıp ordan bile hava üflettim süpürgeyle :)))

ama rtık etki etmiyor tam o touchpadin sol altı ateş gibi oraya yetişmiyor heralde
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.