Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 bit vista kurdum mass storage driver dışındaki tüm driverlerı tanıttım ancak card okuyucunun 64 bit sürücüsünü bulamadım .. bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olan war mı ? bunun yanında sistem 4 gb ram ve 320gb 7200 seagate disk taktım gerçekten çok farkediyor.
  • merhaba arkadaşlar, benim a100-599 model laptop ekranının sağ tarafında bazen ince mavi bir çizgi oluşuyor, ekranı oynatınca falan geçiyor. sebebi ne olabilr, servise verirsem düzeltilir mi. saygılar
  • arkadaslar vistanın son güncellemelerinden sonra bilgisayarı açtıgım zaman masaüstü gelinceye kadar ekrana görüntü gelmiyor :( . bunun nedeni ne olabilir? bilen varsa cevaplayabilir mi? simdiden teşekkürler.
  • ndivia 185.20 driver ı ile sorun yaşayan arkadaşlar;

yeni nvidia 182.06 driver ı ile sleep moddan bilgisayarı açtığınızda ekranın gelmemesi problemi ortadan kalktı. yeni driver ile oyun performansı ne durumda bilemiyorum, yeni formatladım bilgisayarımı. 182.06 driver ını indirmek isteyenler için;

buraya tıkla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 12 Mart 2009; 0:25:46 >
  • arkadasım dediğin driveri ındırdım ma kurmadan once senden bılgı almam lazım yoksa formatla ugrasmım 1.5 yıldır laptop format yuzu gormedı bole devam etsın ugrastırmasın benı ? drıver sorunsuz calsııyormu?
  • Toshiba A100-599 bilgisayarım var klavyeye kahve döktüm 100TL ye klavyeyi yeniledim. Benim kafama takılan “Sıvı geçirmez klavye” özelliği olan bu bilgisayarın “Sıvı geçirmez klavye” ne işe yarıyor. Klavyeden elektronik parçalarına mı sıvıyı geçirmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: r0wen

arkadasım dediğin driveri ındırdım ma kurmadan once senden bılgı almam lazım yoksa formatla ugrasmım 1.5 yıldır laptop format yuzu gormedı bole devam etsın ugrastırmasın benı ? drıver sorunsuz calsııyormu?

riske girmem diyorsan tabiki tavsiye etmem sonucta resmi olmayan bir driver bu. risk diye birşey yok bence ama herhangi bir işlem için de garanti veremem tabi. oyun oynamıyorsan zaten ekran kartı driver güncellemenin sana dişe dokunur bir faydası olmayacak.

yüklemeyi düşünenler oyunseverler için;

bugün oblivion(oyun) kurdum ve eskiden ortalama 21-22 fps alırken driver ve asc nin içindeki game booster pogramı ile ortalama 26-27fps aldım.
  • yorum ıcın tesekkurler denıcem bende herhangı bır sorunla karsılasırsam burdan yazarım dıger arkadaslar ıcın ...
  • bu gün cpu-z 1,50 sürümü ile ramlerimin 333mhz ile çalıştığını gördüm,2+1 667 mhz var, acaba 2+2 olsa 667 mhz ilemi çalışır,dual mi acaba bizim aletler,
    bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı ,veya 2+2 takılı makinesi olan arkadaşlar ,cpu-z 1,50 versiyonunu indirip yükleyip bakabilirmisiniz kaç mhz de çalışıyor sizinkiler,bende ona göre gidip 2 gb ram alıp deneyeceğim,şimdiden teşekkürler......
  • arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 senedir A100-599 kullanıcısıyım ve cok memnunum, geçenlerde vista bı guncellemeden sonra açılmadı sureklı reset attı, neysekı harddıskı cıkarıp yedekledım. sonra performansını gormek amaclı vista 64bit ultimate kurdum. performans gayet ıyı. 3gb ram de canavar gıbı calısıyo. ancak benım sıze sorum şu, 64 bit e ait butun drıverları bulmama ragmen value added package isimli driver ı bulamıyorum. toshıba nın drıver sıtesınde verdıgı drıver 32 bıte aıt. belkı olur dusuncsıyle ındırdım kurmaya calıstım ama kurulumun ortasnda hata verıyo. yardımcı olabılırsenız sevınırım..ozellıkle power saver ve flashcards uygulamalarını kullanmak ıcın ıstıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruzer

arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 senedir A100-599 kullanıcısıyım ve cok memnunum, geçenlerde vista bı guncellemeden sonra açılmadı sureklı reset attı, neysekı harddıskı cıkarıp yedekledım. sonra performansını gormek amaclı vista 64bit ultimate kurdum. performans gayet ıyı. 3gb ram de canavar gıbı calısıyo. ancak benım sıze sorum şu, 64 bit e ait butun drıverları bulmama ragmen value added package isimli driver ı bulamıyorum. toshıba nın drıver sıtesınde verdıgı drıver 32 bıte aıt. belkı olur dusuncsıyle ındırdım kurmaya calıstım ama kurulumun ortasnda hata verıyo. yardımcı olabılırsenız sevınırım..ozellıkle power saver ve flashcards uygulamalarını kullanmak ıcın ıstıyorum..

Texas Inc. Mass storage driverlarını nereden buldun dostum ben ultimate 64 bitte tanıtamadım ...
  • evet tam iki yılımı doldurmaya bir ay kala ekran mefta oldu enerji kablosunda kısa devre oldu galiba duman filan çıktı garantiye gönderdim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

evet tam iki yılımı doldurmaya bir ay kala ekran mefta oldu enerji kablosunda kısa devre oldu galiba duman filan çıktı garantiye gönderdim..

geçmiş olsun garanti süresi dolmadan böyle bir problemi yaşamanız en azından görece sevindirici bir olay.
    galiba aynı tarihlerde almışız laptopları, benim kız da 6 mayısta 2 yaşında olacak. ve 2 seneye ulaşırken performansı yine en üst seviyelere çıktı. hatta pil performansında bile azalma yok. 1-2 gün önce yaptığım testte power saver modunda 2 saat 13 dakika dayandı pilim, bence 2 senelik bir laptop için son derece tatminkar bir değer.
    Benim şuanki tek sorunum laptopun fanından giren kıl tüyün havalandırma borularına yapışması, bundan dolayı fazla ses çıkarıyor ve fazla ısınma yaşıyorum. bilgisayar neredeyse boşta ve 47 derece şu anda. bu problemi teknik serviste ücretsiz çözüyorlar mı acaba? fikri olan varsa paylaşsın lütfen..

herkese sorunsuz kullanımlar

• arkadaşlar garnti süremin dolmasına 2 ay var ve sağ hoparlör cortladı patladı.vatan bilgisayardan aldım laptopu ve 2-3 güne kadar oraya göndercem.sizce sonuç ne olur servis ne der bu duruma kullanıcı hatası die yapıştırırlarmı.servis kalitesini bilmiyorum toshibanın.offff onun haricinde 2 sene olmak üzere laptop canavar ya beni çok iyi idare edio hiç bi sıkıntım yok şu sağ hoparlör haricinde.bide 1 ay beklettikden sonra beni yapamzlarsa şimdi iyce ayar olurum servise:( yardım arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

evet tam iki yılımı doldurmaya bir ay kala ekran mefta oldu enerji kablosunda kısa devre oldu galiba duman filan çıktı garantiye gönderdim..

geçmiş olsun garanti süresi dolmadan böyle bir problemi yaşamanız en azından görece sevindirici bir olay.
    galiba aynı tarihlerde almışız laptopları, benim kız da 6 mayısta 2 yaşında olacak. ve 2 seneye ulaşırken performansı yine en üst seviyelere çıktı. hatta pil performansında bile azalma yok. 1-2 gün önce yaptığım testte power saver modunda 2 saat 13 dakika dayandı pilim, bence 2 senelik bir laptop için son derece tatminkar bir değer.
    Benim şuanki tek sorunum laptopun fanından giren kıl tüyün havalandırma borularına yapışması, bundan dolayı fazla ses çıkarıyor ve fazla ısınma yaşıyorum. bilgisayar neredeyse boşta ve 47 derece şu anda. bu problemi teknik serviste ücretsiz çözüyorlar mı acaba? fikri olan varsa paylaşsın lütfen..

Teşekkürler hoca..Bende çok memndum laptoptan inan hemen hemen tüm ihtiyacımı karşılıyor..Fan temizleme konusuna gelirsek servis bildiğim kadarıyla bunu yapıyor hem de ücretsiz..Ama bir ara kurcalyıorken bunun aslında çok kolay olduğunu öğrendim eğer ben yaparım diyorsan üstteki hoparlörün olduğu plastik kısmı çıkartıyorsun daha sonra klavyeyi çıkartıyorsun altta bir garanti bandı var (o banda kadar geldim ben garantisi bozulmasın diye ellemedim ) o bandın altında fanın filan vidası var çıkartıp temizleyebilirsn heralde..Garantiden dönünce yapacağım istersen biraz bekle ben yapınca sana da anlatırım detaylı olarak karar senin..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

Teşekkürler hoca..Bende çok memndum laptoptan inan hemen hemen tüm ihtiyacımı karşılıyor..Fan temizleme konusuna gelirsek servis bildiğim kadarıyla bunu yapıyor hem de ücretsiz..Ama bir ara kurcalyıorken bunun aslında çok kolay olduğunu öğrendim eğer ben yaparım diyorsan üstteki hoparlörün olduğu plastik kısmı çıkartıyorsun daha sonra klavyeyi çıkartıyorsun altta bir garanti bandı var (o banda kadar geldim ben garantisi bozulmasın diye ellemedim ) o bandın altında fanın filan vidası var çıkartıp temizleyebilirsn heralde..Garantiden dönünce yapacağım istersen biraz bekle ben yapınca sana da anlatırım detaylı olarak karar senin..

yarın konuyla ilgili teknik servisle konuşayım, onların da fikrini aldıktan sonra incelemeni bekliyor olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 12 Nisan 2009; 17:48:10 >

• Merhaba arkadaş bende de 1 yıldır a100 599 kullanıyorum pc aldığım günden beri aynı usb fareyi kullanıyorum fakat son bir haftada fare yi tanımaz oldu usblerin hepsine takıyorum tanıyor biraz kullandıktan sonra tekrar tanımadı diyor fareyi ve kullanamıyorum başka pc de denedim hiç sorun yok farede flash disk filan takıyorum onlarda çalışıyor usbde de sorun yok fakat fareyi tanımıyor sizce neden olabilir?
  • Ark. a100-599 laptoplara 2.53 işlemci takılabılırmı vede böle bi imkan varsa fiyatı ne kadardır?
  • Makine canavar gibi de. ekranda çizgiler oluştu. açılır açılmaz. bunu değiştirmek ahrici ekran kartı takmak mümkün mü
  • Arkadaşlar benim şöle bi sorunum var format atmadan once ekran kartı 1024 görunuyor du 256 paylaşımsız 768 paylasımlı ,formattan sonra bu değer 512 e düştü 256 paylasımsız 256 paylaşımlı cevaplarını beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.