Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerden baktınız ekran kartı bellek bilgilerine?driver aynımı,ram de değişiklik oldumu............?
  • quote:

Orjinalden alıntı: r0wen

Arkadaşlar benim şöle bi sorunum var format atmadan once ekran kartı 1024 görunuyor du 256 paylaşımsız 768 paylasımlı ,formattan sonra bu değer 512 e düştü 256 paylasımsız 256 paylaşımlı cevaplarını beklıyorum

driver güncelleyin. güncellenmiş driver ile artırabilirsiniz turbocache belleği. ancak 256mb lik bir artış %5-10 dan fazla ekran kartı performansı getirir maksimum.

@shark72
    masaüstündeyken sağ tıklayın, personalize-özelleştirin deyin, display settings-ekran ayarlarını seçin, advanced properties-gelişmiş özelliklere tıkayın ekran özelliklerini kullanılan belleği görebilirsiniz.

• shark72 ve luciferian cevaplar için teşekkurler..

ekteki resimle gösterdim formattan önce toplam kullanılabilir bellek 1024 ve paylaşılan sistem belleği 768 idi.formattan sonra ektekine düstü...Ekran kartının güncellemesi hiç yapmadım çünkü driveri yok die bılıyorum guncel eger varsa paylaşabilirmisiniz..
  • quote:

shark72 ve luciferian cevaplar için teşekkurler..

ekteki resimle gösterdim formattan önce toplam kullanılabilir bellek 1024 ve paylaşılan sistem belleği 768 idi.formattan sonra ektekine düstü...Ekran kartının güncellemesi hiç yapmadım çünkü driveri yok die bılıyorum guncel eger varsa paylaşabilirmisiniz..

• quote:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp
    bu sayfadan güncellemeyi yapabilirsiniz. burada resmi güncel driver ları bulabilirsiniz.
    (daha güncel ama resmi olmayan ekran kartı driver ları var, ben de resmi olmayanları kullanıyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp
    bu sayfadan güncellemeyi yapabilirsiniz. burada resmi güncel driver ları bulabilirsiniz.
    (daha güncel ama resmi olmayan ekran kartı driver ları var, ben de resmi olmayanları kullanıyorum)

teşekkurler ama bios uptade hakkında bilgi verırmısın ındırdım ama nasıl guncellıcem kurulum ıcın setup dosyası cıkmadı ıcınden

• Merhaba arkadaşlar bende 1,5 yıldır a100 599 kullanıyorum harddiskim 160 gb c-d diye 2 ye ayrılı c:70 gb d:90 gb ben pcyi ilk açtığımda d'ye girince pc 10 saniye kadar kasma yapıyor sonra düzeliyor ne zaman yeniden başlatsam yada kapatıp açsam pcyi tekrar aynısı olur çok format attım fakat düzelmedi sizde de böyle bi problem var mı garantisi bitmeden servise götüreyim mi yoksa olağan bir durum mu?
  • laptopın pili bitti uzun süreli iyi bir pil almak istiyorum nereden ve ne kadara temin edebilirim acaba?
  • merhaba,
    son zamanlarda bilgisayarım aşırı derecede ısınmaya başladı ve birkaç kez de "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" diye uyarı aldım (birkaç saniyelik ekran kararmasıyla birlikte) acaba bu ısınma ekran kartını mı etkiliyor yoksa ondan mı kaynaklanıyor? ve bu durumdan kurtulmak için servisten başka çıkış yolum var mı?(garantim bitti)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilq

merhaba,
    son zamanlarda bilgisayarım aşırı derecede ısınmaya başladı ve birkaç kez de "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" diye uyarı aldım (birkaç saniyelik ekran kararmasıyla birlikte) acaba bu ısınma ekran kartını mı etkiliyor yoksa ondan mı kaynaklanıyor? ve bu durumdan kurtulmak için servisten başka çıkış yolum var mı?(garantim bitti)

tavsiyem servise göndermeniz ve içinin orada temizlenmesi. ancak pratik birşeyler arıyorsanız da şunu deneyebilirsiniz:
    öncelikle bir tane elektrik süpürgesi bulun. bilgisayarı kapatın. ilk bilgisayarın yan bölegesindeki fan çıkışına, sonra alt tarafına sonra yine yan tarafa süpürgeyle vakum uygulayın. ben bunu her yaptığımda kıl, tüy çok fazla çıkıp bilgisayarı rahatlatıyordu. ancak en son yaptığım temizlemelerde olumlu sonuç alamadım, ben de bir ara servise götürmeyi düşünüyorum.
    (size bu tavsiyeyi yaparken ortaya çıkabilecek şeylerle ilgili sorumluluk almadığımı da belirtmek isterim)

• slm arkadaşlar.. ben bilgisayara ram almak istiyorum.. en uygun fiyatlı aşağıdaki sitede buldum.. bu ram uygun mudur.. 2 tane alıp 4 gb yapmak istiyorum.. xp sp2 kullanıyorum..teşekkürler

http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ram/kingston-2-gb-ddr2-667-mhz-notebook-ram_30.009.1164.0052.htm
  • 4gb alma kardeşim. hem gereksiz hem de senin işletim sistemin desteklemiyor 4gb rami. 4gb rami takman için 64 bit işletim sistemi gerekiyor. 4 taksan bile 3gb iş yapar sadece. sen bi tane 2gb al. 3 gb olsun ramin.
    quote:

Orjinalden alıntı: becauseko

slm arkadaşlar.. ben bilgisayara ram almak istiyorum.. en uygun fiyatlı aşağıdaki sitede buldum.. bu ram uygun mudur.. 2 tane alıp 4 gb yapmak istiyorum.. xp sp2 kullanıyorum..teşekkürler

http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ram/kingston-2-gb-ddr2-667-mhz-notebook-ram_30.009.1164.0052.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

4gb alma kardeşim. hem gereksiz hem de senin işletim sistemin desteklemiyor 4gb rami. 4gb rami takman için 64 bit işletim sistemi gerekiyor. 4 taksan bile 3gb iş yapar sadece. sen bi tane 2gb al. 3 gb olsun ramin.
    quote:

slm arkadaşlar.. ben bilgisayara ram almak istiyorum.. en uygun fiyatlı aşağıdaki sitede buldum.. bu ram uygun mudur.. 2 tane alıp 4 gb yapmak istiyorum.. xp sp2 kullanıyorum..teşekkürler

peki pc'nin üstündeki 533, ben 667 alsam uyumlu çalşr mı?

• çalışır ama 533 mhzde çalışır. ama 667 ile pek farkı olmaz. ben 667 1gb aldım. sorunsuz çalışıyor ikisi ve 533 mhzde. 2 tane alıp 40 lira verme fazladan.
    quote:

quote:

4gb alma kardeşim. hem gereksiz hem de senin işletim sistemin desteklemiyor 4gb rami. 4gb rami takman için 64 bit işletim sistemi gerekiyor. 4 taksan bile 3gb iş yapar sadece. sen bi tane 2gb al. 3 gb olsun ramin.
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanbenzer -- 11 Haziran 2009; 20:54:51 >

• quote:

çalışır ama 533 mhzde çalışır. ama 667 ile pek farkı olmaz. ben 667 1gb aldım. sorunsuz çalışıyor ikisi ve 533 mhzde. 2 tane alıp 40 lira verme fazladan.
    quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim...çok saolasın.. bi tane sipariş ettim bugün..işlah bi sorun yaşamam.

• teşekkür ederim...çok saolasın.. bi tane sipariş ettim bugün..işlah bi sorun yaşamam.

inşallah kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanbenzer -- 12 Haziran 2009; 9:08:43 >
  • arkadasım güncel driverını vistada yükledinmi vede 4gb yaptınmı rami bu A100-599 lar da 1,5 gb a kadar yükseliyor ekran rami yani oyle yazıyor.ama inanırmısın ben defalarca güncelleyip 1,5 gb yaptım ekran ramini ama bu olay tamamen yalan.paylasımsız ekran kartı rami ne ise o ve detayları iş görür.tüm laptoplarda bu ekran rami paylasımı olayı yalan.ben defalarca denedim ,saka maka biraz daha yavasladı oyunlar bu paylasımdan sonra.oyun oynamak istiyorsan 3 veya 4 cekirdek lik amd işlemci ve anakartı kullan hem 3 4 kat daaha ucuz intele göre hemde performans da zırnık fark yok.tabiiki bu olay desktoplarda gecerli.bizim bu A100-599
    larda neyi ucarak sorunsuz oynarsın sana soyleyim mesela cssource ,1.6,crossfire,suddenattack gibi oyunları az ekran rami gerektirdiği için sorunsuz ve bayada seri oynayabilirsin bu A100-599 larda.ben denedim bu dediğim online az ekranrami gerektiren oyunlar bayada zevkli oyunlar yani.medal of honor call of duty gibi oyunları bizim 256 mb 128 bitlik toshibamızda oynayamazsın.çünkü bu oyunlar 600 800 de bile bizim toshibada kasıyor.

• ben 4gb taktım ram paşa paşa calısıyor.vistada ve xpde 3gb görüyor yazar vistada service pack update ilede 4 gb i tamamen görörüyor .ancak zaten çalısan her halde yani 3gb görünse bile 4gb çalısır pratikte.üstelik orijinal 32 bitlik vista premium ile.
  • a100-599 kullanıcısıyım. Dün bilgisayarı açtığımda windows açılış sesini duymama rağmen ekrana görüntü gelmiyor ,ayrıca şimdi buna ilk açılışta 3 bip sesi eklendi. sorun ne olabilir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.Bu arada bilgisayarımın garantisi bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrokolik

a100-599 kullanıcısıyım. Dün bilgisayarı açtığımda windows açılış sesini duymama rağmen ekrana görüntü gelmiyor ,ayrıca şimdi buna ilk açılışta 3 bip sesi eklendi. sorun ne olabilir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.Bu arada bilgisayarımın garantisi bitti

sorun muhtemelen ekranda.. makineyi servise göndermekten başka çare yok ne yazıkki... geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.