Merhaba arkadaslar, sizin de verdiginiz link ve bilgiler sayesinde pek cok xp driveriniyukleyebilmis durumdayim. Hotkeyler icin su driver i buldum. Ancak su an makina elimde olmadigi icin deneyemedim. Bi sitede fn tusunu da aktive ettigi soyleniyor ama buna fazla yerde deginilmiyor(kisacasi emin degilim). Sanirim ingilizce xp icin gecerli turkce versiyonlarda calisir mi bilemiyorum. Deneyenler tecrubelerini burda paylasabilirlerse cok sevinirim
Pilin takıldığı yerde iki tane mandal var. 1 tanesi kilidi açmak için diğeri ise pili yerinden çıkarmak için kullanılıyor. Kilidi açmak için kullanılan mandal açık pozisyonda olursa söylediğin hata oluşuyor. Bu mandal da bilgisayarı çantaya koyarken kolayca oynayabiliyiro. Tasarımsal olarak biraz eksik olmuş. Yani bilgisayarında sorun yoktur büyük ihtimalle. Hemen gidip kendin kontrol et. Onlar da farkında değillerdir belki. Ben de benzer bir durumla karşılaşmıştım kafayı sıyıracaktım az daha.
Eğer sorun yukarıda yazdığımdan farklıysa yorumum yok.
Syglar
quote:
Orjinalden alıntı: bilggisayar
merhaba.ya ben bir şey sormak istiyorum. 2 hafta önce bimeksten A200-1BP aldım ancak pazar günü bilgisayar şarza takılıyken fiş takılı lambası yanarken şarz lambası yanmıyordu. daha sonra 4 kez bip bip yağptıktan sonra kapandı. bimekse götürdüm ancak hala incelemde acaba sorun ne olabilir? ve bu sorun kullanıcıdan kaynaklı arızayamı yoksa garantiye mi girer? teşekkürler.
arkadaşlar gerçekten driver larda hiç bir sorun olamdı ama fn duşlarını naısl halltceğiz onlar çalışmıyor mesala ekran fiş takılıyken yada pildeyken parlaklık ayrları faln yani onalr yok ....lütfen ar600935 bu konudada yardımcı olursan çok sevinirim ..teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: muzoakbay
Merhaba arkadaslar, sizin de verdiginiz link ve bilgiler sayesinde pek cok xp driveriniyukleyebilmis durumdayim. Hotkeyler icin su driver i buldum. Ancak su an makina elimde olmadigi icin deneyemedim. Bi sitede fn tusunu da aktive ettigi soyleniyor ama buna fazla yerde deginilmiyor(kisacasi emin degilim). Sanirim ingilizce xp icin gecerli turkce versiyonlarda calisir mi bilemiyorum. Deneyenler tecrubelerini burda paylasabilirlerse cok sevinirim
dostum senin verdiğin linki denedim indiridm..amam hata veriyor yuklemiyor yani..xp için türkce desteklemiyor olabilir..
BENİM SİSTEMDE İNGİLİZCE XP. ONDA DA OLMADI.
quote:
Orjinalden alıntı: thewhirlpool
quote:
Orjinalden alıntı: muzoakbay
dostum senin verdiğin linki denedim indiridm..amam hata veriyor yuklemiyor yani..xp için türkce desteklemiyor olabilir..
Cevaplariniz icin tesekkurler, bir cozum bulursam sizi de haberdar etmeye calisacagim.
çok teşekkürler gerçekten işime yaradı
Eline sağlık ileriki günlerde işime yarayacak... :)
kardeş allah razı olsun çok işe yaradı aşırı ihtiyacım vardı. driverler de süper olmuş bize de kolayca yapmak kaldı
arkadaşlar ben de aldım bu laptopu da oyun erken şunu farkettim ki pille oynarken oyunlar çok kasıyo fakat diğer türlü normal oynuyo fikriniz nedir ya da sadece bende mi böyle oluyo?
ellerin dert gormesin..kara kara dusunuyordum nası kurucam xp yi die..saol büyüksün
ar allah senden razı olsun ar600935 kardeş yaa nekadr sevaba girmişindir allah bilir.
werdiğin linklerle xp kendine geldi kardeş. sırf sana teşekkür etmek için kayıt oldum buraya yahuu buda ilk mesajım
tek dosya bütün driverlar var biraz geç oldu ama:D
teşekkür eden bütün arkadaşlar sağolun, ben bu ve benzeri forumlardan öğrendim bu bilgisayarda xp kullanmayı, yaptığım sadece öğrendiğim şeyleri bir araya getirip referans olabilmekti. Amaç da zaten bu değil mi forumların
arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı... güncelleştirmeler için toshibanın sitesine girdiğimizde bizim makinanın modeli ne olarak gricez yani satellite pro mu yoksa sadece satellite mı? satellite ise hangi A200'ü seçmem lazım bana acil yardım ederseniz sevinirim... şimdiden çok teşekkürler...
Vallahi guncelleştirmelerde bi şi yok denilebilir ama satellite i seç sonra series de "A" yı bul altında model var o da 200 olacak ama muhtemelen karsına 4tane daha 200 cıkacak orasını bende bilmiyorum işte:D:D
notbookun altına bakarsan orada modeli yazıyor. PSA .... diye bişeyler diye hatırlıyorum. toshibanın sitesinden de satellite seçip A200'ü seçersen. Zaten 2 seçenek var. Uygun olanın notbookun altında yazan modelden bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: purple15
arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı... güncelleştirmeler için toshibanın sitesine girdiğimizde bizim makinanın modeli ne olarak gricez yani satellite pro mu yoksa sadece satellite mı? satellite ise hangi A200'ü seçmem lazım bana acil yardım ederseniz sevinirim... şimdiden çok teşekkürler...
teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetzeybek35
arkadaşlar ben de aldım bu laptopu da oyun erken şunu farkettim ki pille oynarken oyunlar çok kasıyo fakat diğer türlü normal oynuyo fikriniz nedir ya da sadece bende mi böyle oluyo?
hayır ne sadece sende ne de sadece o modelde oluyor, işlemci pilden yeterince beslenemediği için yeterli performansı veremiyor
arkadaşlar bu driverleri vista içidne kullanabilir miyiz acaba ?