Şimdi Ara

TOSHIBA A200-1BP SAĞ.BKN.LIĞI XP VE VİSTA YÜKLEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
21.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: calculus

quote:

Orjinalden alıntı: selimkilinc07

cok tesekkur ederiz ellerine saglık bir sorum olacak vista yı bilgisayardan tamamen silebilirmiyiz

Bu soruya cevap veren bana da cevap vermiş olur.

Yani vista hiç olmasın "C" ye sadece XP kuralım."D" olduğu gibi kalsın. Nasıl yapacağız.
    Service Pack2 XP Professional CD si var elimde.

• quote:

Orjinalden alıntı: cantuzla

hah işte ben de bunu diyorum
    quote:

quote:

cok tesekkur ederiz ellerine saglık bir sorum olacak vista yı bilgisayardan tamamen silebilirmiyiz

Yani vista hiç olmasın "C" ye sadece XP kuralım."D" olduğu gibi kalsın. Nasıl yapacağız.

xp cdnizi dvdroma takın. f2 ye basıp boot menusunden first boot deviceyi dvdrom seçin. kaydetip çıkın. cd'den başlayacak. kur için bir tuşa basın diyecek ve geri kalan kısmı xp kurulumu. şu an onu yapıyorum kuzenimin bilgisayarına. elveda vistaaaaaaaa

• merhaba. benim bir sorum olacaktı. vistayı silip xp kurdum, ama malum bazı sürücüleri bulamadım.
    benim için önemli olan mikrofon girişi, çünkü bilgisayara kayıt yapmak istiyordum. kulaklık girişi çalışıyor ama mikrofon girişi çalışmıyor. buna bir çare var mı?
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle çalışmanızdan dolayı çok teşekkür ederim.
    Hani derlerya ilaç gibi oldu, benim için gerçekten ilaç gibi oldu... Allah razı olsun...

Yanlız sizden bir ricam var.

Bütün linkler çalışıyor ve sağlam fakat display driver malesef çalışmıyor.
    Forum da bir arkadaş daha bir çalışma yapmış sağolsun ama onunkinde de display driver linki çalışmıyor. 2 gündür internette arıyorum fakat malesef bulamıyorum... Eğer bu konuda yardımcı olabilecek kimse varsa gerçekten dua ederim iyi çalışmalr....

• Xp de wireless bağlantısı bir türlü sağlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

hah işte ben de bunu diyorum
    quote:

quote:

Aynen bana da cevap vermiş olur. Bir arkadaş cevaplamış ama nasıl yapılacağını anlatmış. Benim sormak istediğim vistayı tamamiyle silip xp kurduktan sonra recovery dvd den tekrar vistayı kurabilir miyiz? Yardımlarınız için teşekkürler.

• Arkadaşlar bende Sağlık Bakanlığı kampanyası ile a200 sahibi oldum. Fakat bir sorunum var ilk zamanlar Masaüstü PC ile Ağ kablosu kullanarak bağlantı sağlarken artk bu mümkün olmuyor. Sorun PCdedir diyerek formatı bastım fakat sonuç değişmedi daha sonra hiç bir PCye ağ kablosu ile bağlanamadığımı farkettim. Bir ara Windows Defender ayarları ile oynadım o yüzden olabilir diye düşünüyorum fakat varsayılana geri dönmeme rağmen bu da fayda etmedi bir fikri olan varmı? Bu sorunu çözemezsem laptop'a da format atıcam. Birde bu cihazın ekran kartı hakkında fazla bilgim yok fakat sanırım paylaşımlı. Bazı render uygulamalarında RAMlerden yediğini farkettim siz ne diyorsunuz? Gerçi haftaya 1gb ram eklemeyi düşünüyorum ama yinede paylaşımlı ekran kartı içimi burktu.
  • arkadaşlar kusuruma bakmayın ama ben ekran kartı driverini bulamıyorum adrese giriyorum orada çıkmıyo bana yardımcı olun ne olur
  • ya kardeş süper bişe yapmışsın çok tşkkrler fakat ben bu xp yi d ye kuramıom xp cdsini takıorum fakat yükle yazısına basılmıo nsl yapıcam lütfen yardım
  • arkadaşlar driver olayını neden bu kadar büyütüyorsunuz. girin adamların adresine bak.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp

adamlar kendi vermiş zaten herşeyi.
  • Bilgisayardan vistayı tamamen silip(harddiski sıfırlasak) xp kursak, daha sonra vista yüklemek istesek recorvery dvd den yükleyebilir miyiz?
    Bu soruyu birkaç arkadaş daha sormuş ama cevap veren olmamış,bilen varsa lütfen cevaplasın.
  • arkadaşlar bilgisayarınıza vistayı tamamen silip xp yi yükleyebilirsiniz oda format sırasında 1.5 gb lık bi bölüm var (winre) yazıyor yanıda o geri kurtarma cdsini taktığınızda çalışan ve ordan yükleyen birşey anladığım kadarıyla. onuda silerseniz vistayı recovery cd si ile yükleyemessiniz. öle yapan bi arkdaşım var recovery cd si bi halta yaramıyo şuan. ama bence o kısmı hiç silmeyin ve xp yi öle kurun sonuçta yine xp kurmuş ve vistayı kullanmış olursunuz. olurda ilerde vista yüklemek istersenizde recovery cdsini kullnırsınız. zaten bilgisayarı alırkene orginal vista için para ödediniz ne diye silesiniz yazık günah bi zararı yok. bende vistaayı kaldırıp xp kurdum. o bölümü silmedim. istediğim zaman vistayı terar kurabilirim. hatta kurabilirmiyim diye merak edip kurdumda . sonra silip tekrar xp kurdum :D ve şimdi bazı xp driver sorunlarım var ama oda artık bemi sorunum:D
  • xp kurarken c ye format atarsan çözülür sanırım :)
  • arkadaşlar bende şu vista dan kurtulmak istiyorum ama biraz teknoloji yoksunuyum anlaşılan xp cd sini taktıktan sonra yükle dediğimde daha üst bir versiyon olduğu için yüklenemiyor ikazı çıkıyo ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar merhaba;

Konunun açılış mesajı da dahil olmak üzere bir çok mesajdaki linklerihttp://***.com/...... olarak görüyorum. Bunun sebebi benden mi kaynaklanıyor acaba? XP yüklemek istiyorum, bulduğum en iyi kaynak anlatım olarak burası çıktı ancak driver linklerini göremiyorum.
  • sa
  • quote:

Orjinalden alıntı: hcelenk

arkadaşlar bende şu vista dan kurtulmak istiyorum ama biraz teknoloji yoksunuyum anlaşılan xp cd sini taktıktan sonra yükle dediğimde daha üst bir versiyon olduğu için yüklenemiyor ikazı çıkıyo ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Bu durumda önce format atman gerekmekte.
  • Arkadaşlar format attım herşeyi sildim bi daha vistaya dönemem recovery dvd'side çekmedim, sadece şu driver'ları indirdim ve format attım şimdi herşey güzel fakat dahili mikrofonum çalışmıor beni delirtecek :S Biri bi yardım elini uzatsın ...
  • başlık çok güzel olmuş , hazırlayan arkadaşa teşekkürler.
    SD ile ilgili sorular olmuş , bir link buldum. belki işinize yarar. kullananlar olursa olumlu ya da olumsuz birşeyler yazsınlar lütfen.
    link:http://aps2.toshiba-tro.de/bluetooth/index.php?page=download
    birsürü dosya var , ne işe yarıyor fikrim yok. bende vistadan xpye geçcekler arasındayım. umarım sorunsuzca başarabilirim.
    herkese kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.