Şimdi Ara

TOSHIBA A200-1BP SAĞ.BKN.LIĞI XP VE VİSTA YÜKLEME (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
21.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,ben vistadan xp ye taze geçtim.en başta söylemek isterimki. toshibanın offical sitesinde verilen driverlarda sorun yok...

benim sorun ekran kartıyla ilgili..yazılanları okudum...şuan xp pro sp2 kullanıyorum.ekran kartına 512mb yazıyo"GEFORCE GO 7300".turbo catch ı kullanabiliyom mu bilmiyorum...vistada xp de de oyunlar sıfır verim alıyom desem yeridir.. carbon 800*600 low da oynuyom.. inanın çok acı verici

painkiller88'ın verdiği driverı da kurdum olmadı officaldan aldığım dirverı da kurdum olmadı...işletim sistemini de değiştim olmadu....yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim...ö.m atıp msn den görüşebilirz... yada xp için driverı canavar yapcak linki atarsa sevinirim...çünkü bildiğim kadarıyla aynı makineyle "toshiba A200 1-BP" carbonu 1024*736 medium da oynayanlar var

• MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM.BEN DE VİSTADAN XPYE GEÇTİM. BENDEKİ SORUN BLUETOOTH'UN ÇALIŞMAYARAK AYGIT İSTEMESİ VE MEDYA KISAYOLLARININ ÇALIŞMAMASI (KLAVYENİN ÜZERİNDE BULUNAN MEDYA PANELİ). YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM. HEYECAN VE SIKINTI İLE CEVAP BEKLİYORUM
  • Bu modelle ilgili son XP driverlarını nereden bulabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.