Şimdi Ara

TOSHIBA A200-1BP SAĞ.BKN.LIĞI XP VE VİSTA YÜKLEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
21.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu driverların vistada çalışacağını sanmam. ama ben denemedim tabi. Sen deneyip bizi bilgilendrirsen çok iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

arkadaşlar bu driverleri vista içidne kullanabilir miyiz acaba ?
  • normalde her işletim sisteminin driveri ayrı olur, ama ikisi için de çalışabilecek bişey yazdılarsa bilemem
  • Merhaba
    Toshiba A200-1BP için xp sürücülerini bir çok yerde aradım fakat sonuç alamadım.
    Sizin anlatımız ve belirttiğiniz adresten sürücüleri çektim ve xp kurdum
    Vistaya elveda dedim.
    çok çok teşekkür ederim.
    her şey mükemmel çalışıyor sayılır.
    FN tuşu bende de çalışmadı
    camera mikrofonu çalışmadı
    SD kartları okumuyor
    bunun haricinde herşey mükemmel
    tekrar teşekkür ederim
  • kamera mikrofonu ve sd kartlar çalışıyor. bir yanlışlık olmuş olabilir bence bir kontrol ettir.

slmlar

quote:

Orjinalden alıntı: adamurat

Merhaba
    Toshiba A200-1BP için xp sürücülerini bir çok yerde aradım fakat sonuç alamadım.
    Sizin anlatımız ve belirttiğiniz adresten sürücüleri çektim ve xp kurdum
    Vistaya elveda dedim.
    çok çok teşekkür ederim.
    her şey mükemmel çalışıyor sayılır.
    FN tuşu bende de çalışmadı
    camera mikrofonu çalışmadı
    SD kartları okumuyor
    bunun haricinde herşey mükemmel
    tekrar teşekkür ederim

• Arkadaşlar verilen linkler bazı driverları bulmama yaradı. Ancak halen bazılarını tanımıyor.

Aşağıda sırladığım driveleri tanımıyor...

1) Ağ denetleyicisi bulunmuyor

2) Chicony USB 2.0 Webcam bulunamadı

3) Modem device on High definistion Audi Bus bulunamadı

4) Video denetleyicisi bulunmadı

5) Video denetleyicisi VGA uyumlu bulunamadı

Bunların driverlarını nasıl bulkacağım. Acil yardım..
  • ilginize teşekkürler
    tekrar tekrar denedim sd kart takınca yeni donanım bulundu kullanıma hazır iletisi geliyor fakat ben bir türlü sd karta ulaşamıyorum.
    mikrofonu tekrar denemedim benim için çok önemli değil
    vista da mükemmel çalışıyordu sd kartlar xp de de çalışsa baya iyi olacaktı.
    acaba başka driveri veya yazılımı varmı
    selamlar
  • arkadaşlar ingilizce olan vistayı nasıl türkçeleştirebilirim?
  • adamurat arkadaşım çözüm olarak windows update'i de deneyebilirsin. Sistem'den üzerinde ünlem olan donanıma sağ tıklayıp update diyince uygun sürücüyü windows database'den bulabilirsin sanırım. denemeye değer.

Bu arada vga için bir çok xp driver'ı buldum. laptopdrivers2go sitesinden sizde biraz okuyarak çözüm bulabilirsiniz. En yeni sürücüleri hyüklemek isteyebilirsiniz.

Ben şu an Xtreme Gmobile Force 94.20'yi kullanıyorum gayet de memnunum.

Slmlar
  • Selam,

Bir sorunum var ve yardım bekliyorum. Vista'da touchpad'in dual mod tuşu nedense çalışmıyor. Kafayı yemek üzerim bir türlü çözüm bulamadım. Sanırım bu sorunla önceden karşılaşanlar oldu çözüm yolu varmış ama ben beceremedim. Bilen duyan bir kişiden yardım rica ediyorum

• ÇOK SAĞOLUN.....
  • Hoca dual pad i acma olayını biliyorsun sanırım,,su tıklama olayı
    msconfigden neleri kaldırdın bi göz at ya da foruma yazarsan da olur
    ben xp yükledim, bayagı bi şey kaldırınca benimde calısmıyo ama önemli değil
    hatta xp yi yükleyince otomatik görmüştü

arkadaslar 2gb raml le olan 527 mb lik ekran kartını 256 kullansın diyebilir miyiz???biosdan böyle bi olay yapılır mı
  • bu sorunu şöyle hallettim.

touchpad driver'ını program ekle kaldırdan kaldırdım. Daha sonra tekrar kurdum ve çalışmaya başladı. Yazılımsal sorun var sanırım.

slmlar

quote:

Orjinalden alıntı: reicht4

Hoca dual pad i acma olayını biliyorsun sanırım,,su tıklama olayı
    msconfigden neleri kaldırdın bi göz at ya da foruma yazarsan da olur
    ben xp yükledim, bayagı bi şey kaldırınca benimde calısmıyo ama önemli değil
    hatta xp yi yükleyince otomatik görmüştü

arkadaslar 2gb raml le olan 527 mb lik ekran kartını 256 kullansın diyebilir miyiz???biosdan böyle bi olay yapılır mı

• FN TUŞLARININ PROBLEMİNİ ÇÖZEN VARSA ÇOK SEVİNİCEZ
  • bana biraz cesaret, biraz da akıl verin... yaaaw bu vistadan kurtulmak istiyorum bende ama cesaret edipteformat atamıyorum.. nooolcek benim bu haliiim. xp yükleyen arkadaşlaaar memnunmusunuz (eminim memnunsunuzdur da bende cesaret nanay )
  • korkacak bişey yok

beğenmezsen recovery'den yüklersin olur biter.

yaparsın sen hadi bakayım

gaz vereyim dedim.

quote:

Orjinalden alıntı: DECEKADU

bana biraz cesaret, biraz da akıl verin... yaaaw bu vistadan kurtulmak istiyorum bende ama cesaret edipteformat atamıyorum.. nooolcek benim bu haliiim. xp yükleyen arkadaşlaaar memnunmusunuz (eminim memnunsunuzdur da bende cesaret nanay )

• arkadaslar ben vistayı kaldırıp sadece xp kurmak istiyorum ama yine harddisk 80 80 olsun istiyorum nası yapcam yardımcı olursanız cok sevinirm simdiden saoln
  • xp kurulum cdsi ile bilgisayarı açıp 2 adet partition oluştur, xp kuracağın partitiona format at ve ve bu partitiona xp'yi kur. gayet standart bir iş.

quote:

Orjinalden alıntı: cantuzla

arkadaslar ben vistayı kaldırıp sadece xp kurmak istiyorum ama yine harddisk 80 80 olsun istiyorum nası yapcam yardımcı olursanız cok sevinirm simdiden saoln
  • dostum sorun da orda ztn o partition dedgn seyi nasıl olustrcagımı bilmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: ar600935

xp kurulum cdsi ile bilgisayarı açıp 2 adet partition oluştur, xp kuracağın partitiona format at ve ve bu partitiona xp'yi kur. gayet standart bir iş.

quote:

Orjinalden alıntı: cantuzla

arkadaslar ben vistayı kaldırıp sadece xp kurmak istiyorum ama yine harddisk 80 80 olsun istiyorum nası yapcam yardımcı olursanız cok sevinirm simdiden saoln

• harbi bu fn tuşları çalışıo çalşmıo anlamadım yardımcı olacak olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimkilinc07

cok tesekkur ederiz ellerine saglık bir sorum olacak vista yı bilgisayardan tamamen silebilirmiyiz

Bu soruya cevap veren bana da cevap vermiş olur.

Yani vista hiç olmasın "C" ye sadece XP kuralım."D" olduğu gibi kalsın. Nasıl yapacağız.
    Service Pack2 XP Professional CD si var elimde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.