Bildirim
toshiba A200-1VL ALMAYI DUSUNUOYURM BU BİLGİSAYAR HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR YAZARSA SEWİNİRİM..
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
makina çok performanslıdır.Alırsan mükemmel bir seçim yapmış olursun.Yanlız birkaçgün bekle derim.dolarda dalgalanma başladı.Şu sıralar YTL olarak fiatı biraz arttı. -
şöyle bir soru aklıma geldi. a210-16g işlemcisi 2,0 ghz bunun 2,2 ghz sizce bu kadar fark vermeye değer mi
geri kalan herşey aynı yanılmıyorsam -
daha 3 gun once bende a200-1vl ve a210-16g arasında bir secim yapmıstım. eger muhendislik programları kullanacaksan Solidworks Autocad gibi VL yi oneririm -
fan sesi ve ısınma konusunda ne diyorsunuz?
bazları çok fan sesi çıkıyor diyordu -
Vatanda onun şu anki fiyatı 1563 dolar artı kdv.o da Card Finans sahibi isen.yok değilsen 1699 dolar artı kadv.bencewww.myshop.com.tr adresinden bak.bi de fan sesini takma.her makinada var.bi de burdaki arkadaşlar da amma da takıntılı.masaüstülerden muazzam fan sesi gelir bi şey demeyiz ama dizüstündeki tiz sesi kulağımızı dayayıp dinleriz sonra da aa makinamdan ses çıkıyor deriz.:)) ilahi Türk millieti:)) -
suan en uygun fiyat eger card finans warsa vatan computer 1489+kdw 3 taksıt dıgerlerınde en asagı 1599+kdv bide a210 16g ye baktım arada hemen hemen fiyat farkı yok gibi eger vatandan alırsanız bide a200-1vl nin vista uyumu nasil sizce bi kasma falan olurmu... -
kasma olmuyor benim arkadaşımda var denedim gayet güzel çalışıyor.
ben amd ci olduğum için a210-16g dedim ama ikisi de iyi makina
tercih artık sana kalıyor
ikisinden birini alırsan asla pişman olmazsın
tabiiki elektronik sonuçta bu bir aksilik her zaman çıkabilir.
kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB983E238 -- 24 Ocak 2008; 16:12:34 > -
A200-1LA nın farkı neydi bir de özellik olarak? -
bende 2 hafta önce aldım bu modeli..gayet performanslı bişey tavsiye ederim.gerçi kimse aldığı mala kötü demez ama bu hakkaten iyi bi model. -
bn yaklasık 3 hafta once aldıım ılk haftada cpu %90 nın altına ınmıoduuuu sonra bı formatt duzelddıı gıbı olduuu ama daha sonra tyekrar kasmalar basladıııı ozellıkle medıaplayerda bı dosya acttıımmm zaman asırıı sekılde kasıldıııı... maalesef bı formatt daha attıım.. allaha sukur kı suan bı kasma yokkkk makınanın gerı kalan perfonmansları gayet ıyıı ama 1 ah la arasında bnce hıc bır fark yokkkk cunku ah ı 3 hafta kullandım -
bu laptop vatanda 2055 ytl ya geliyordu card finansa da 3 taksit yapıyorlardı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X