Şimdi Ara

Toshiba A300-15A (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
40.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

@lvd.disappear
    sağol dostum denedim ve kapatabildim ışıkları ama ışıkları kapatıncada benm yine o ilk iki dokunmatik tuş çalışmıyor nedense şu sorunu bi türlü çözemedim

@pcqo
    hayırlı olsun dostum, ekran kartı hakkını veriyor zaten ben bide akşam blueray bi film izleyecem bide orda görecem performansını bakalım
    dediğin kopyalama sorununuda ben yaşamadım walla bilmiyorum gerçekten garip bir sorun, yaşayan varsa yardımcı olabilir sana...

ekran hd filmi destekliyo mu? bir de blu-ray sürücüsü var mı ki?
  • ben netten indirceğim 1080p ve 720p filmleri kastetmiştim, blue ray sürücü yok ekran konusunda bi fikrim yok

ayrıca bende burdan bi soru yöneltmek istiyorum, acaba dvd rwda l,gtsdribe özelliği varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

ben netten indirceğim 1080p ve 720p filmleri kastetmiştim, blue ray sürücü yok ekran konusunda bi fikrim yok

ayrıca bende burdan bi soru yöneltmek istiyorum, acaba dvd rwda l,gtsdribe özelliği varmı??

sanırım yok.
  • anladım, olsaydı güzel olurdu ama bence hoş bi ayrıntı dvd rw için...
  • lightscribe diyorsunuz sanırım? benim pcde yüklü, biraz araştırmıştım bu nedir diyede Cd yazdırmayla alakalıydı sanırım tam hatırlamıyorum ama bende var.

Ekran kartı HD3650 sanırım desteklyiordur adından ötürü

@kontrol panelini açtım lightscribin Sürücüleri adı altında lightscribe sürücü bulunamadı yazısı var sanırım desteklemiyor, benim pcye nerden geldi onuda bilmiyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvd.disappear -- 30 Ağustos 2008; 1:27:03 >
  • Selam arkadaşlar,
    ben makinaya xp kurdum baya bi driver ları falan yükledim bi mesele yok şimdilik.Bunu yapmak isteyenler için buraya daha sonra bu işlemleri ve işe yarayan driver ların adreslerini düzenleyip atacağım.Ayrıca küçük xp ve vista değerlendirmelerimi de eklerim.

Lakin bi şey lazım bana: XP için recovery disc creator

Bunu cok aradım ama bulamadım yoksa yok mu diye şüpheleniyorum. Eğer bulan varsa bize de bildirirse çok hayra geçecek.Kolay gelsin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvd.disappear

lightscribe diyorsunuz sanırım? benim pcde yüklü, biraz araştırmıştım bu nedir diyede Cd yazdırmayla alakalıydı sanırım tam hatırlamıyorum ama bende var.

Ekran kartı HD3650 sanırım desteklyiordur adından ötürü

@kontrol panelini açtım lightscribin Sürücüleri adı altında lightscribe sürücü bulunamadı yazısı var sanırım desteklemiyor, benim pcye nerden geldi onuda bilmiyorum valla

peki denedinmi dostum o özelliği, ancak öyle anlaşılır çünkü...

quote:

Orjinalden alıntı: rebah_minanod

Selam arkadaşlar,
    ben makinaya xp kurdum baya bi driver ları falan yükledim bi mesele yok şimdilik.Bunu yapmak isteyenler için buraya daha sonra bu işlemleri ve işe yarayan driver ların adreslerini düzenleyip atacağım.Ayrıca küçük xp ve vista değerlendirmelerimi de eklerim.

Bunu cok aradım ama bulamadım yoksa yok mu diye şüpheleniyorum. Eğer bulan varsa bize de bildirirse çok hayra geçecek.Kolay gelsin,

bende xp kurcaktımda bayağı araştırmıştım ama fn tuşları çalışmadığını okuduğumdan vazgeçmiştim şu anda vista kullanıyorum ve memnunum gayet, acaba sende çalışıyor mu fn tuşları? bu arada disc creator bendede yok kendi sitesindede yok xp için...

• programı tekrar kurdum indirip sürücü bulunmadı diyor yani bizim pcde o özellik yok anlaşılan. Çünkü sürücü bulamıyor yazdırmak için..
  • beyler boşverin xpyi garanti kapsamına alınmıyor o zaman ne gerek var o kadar istemiyorsanız 20$ daha fazla verip xpye çevirttirseniz. bence toshiba a300-15a ile vista keyfi çok güzel
  • olsun o zaman bırakalımda ligtscribe da olmayıversin :D benimde vista fazlasıyla hoşuma gitmeye başladı artık zaten ama wireless performansı xpye göre biraz daha kötü gibime geldi bana birde onda sorun olmasa tam süper olacak...
  • bendede TOSHIBA SATELLITE A300-1EC var çok memnunum.
  • bende a15den memnunum walla :D ama şu microfonu camin yanına koymuşlar ce microfonun yanına kadar gelmeden konuşmaları algılamıyor, o biraz sinirimi bozdu, yoksa acep vistadan ayarmı gerekio bilmiom ama bende durum böyle maalesef...

edit: cidden arkadaşlar mikrofonun dibine kadar gelip ses kaydı yaptığımda bile yinede kısık ses alıyorum, varmıdır bi sebebi?? sizdede böylemi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi_rocker -- 31 Ağustos 2008; 16:20:15 >
  • quote:

Selam arkadaşlar,

rebah_minanod
    Driverları nerden buldunuz acaba ? Kurarkenhttp://www.note book.gen.tr/toshiba-f6/toshiba-satellite-a300-15a-psaj4e-notebook-t2892.html sitesindenmi yararlandınız ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

quote:

Selam arkadaşlar,

rebah_minanod
    Driverları nerden buldunuz acaba ? Kurarkenhttp://www.note book.gen.tr/toshiba-f6/toshiba-satellite-a300-15a-psaj4e-notebook-t2892.html sitesindenmi yararlandınız ?

dostum ordaki ekran kartı hd3470 için olduğundan çalışmıyor ama ordaki konunun devamında verilen bi link var ordaki yöntemi kulanarak ekran kartını tanıttırabilirsin

• ARKADAŞLAR BEN DİZÜSTÜ ALACAM AMA KARARSIZIM BENQ P52 Mİ YOKSA TOSHIBA A300-15A MI ALSAM

BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN OYUN VE HIZ İNTERNET ORTA SEVİYE OLSA OLUR EKRANI İYİ OLMALI FİLM İZLEMEK ÇİN ŞARJ ÖNEMLİ DEĞİL

ÖNEMLİ OLAN OYUN HIZ VE EKRAN KALİTESİ

BİLGİLERİNİZE SUNARIM
    TESEKKÜR EDERİM
  • toshiba diyorum kısaca eğer bu ikisinin araında kaldıysan...
  • bide şey var bu işlemcilerden amd ile intel arasındaki fark ne dir

• hd destekliyor ne de olsa ekran kartı HD3650 ama Blue-ray yok. HDMI da yok:
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftrzk

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A300-15A-2-GB-TOSHIBA-DUNYASI,6213.html

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1078

ucuzlukları kampanyaları birbirimizle paylaşalım arkadaşlar

Bugün Levent Gold ta 1590 YTL idi. İkisindende ucuz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.