Şimdi Ara

Toshiba A300-15A (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
40.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi güzewl walla forum canlanmaya başladı yavaş yavaş böyle devam etsin inş şu dokunmatik iki tuş çalışmıyorda benm arkadaşlar daha öncede yazmıştım, acaba o tuşların ışıklarını kapatmanın başka töntemi varmı bildiğiniz??
  • HAKİKATEN ARKADAŞLAR 1500 E FALAN NEREDE VAR 1700 DEN AŞAĞI YOK HA GOLD TA 1890 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefil izmirli -- 29 Ağustos 2008; 12:07:06 >
  • GOLD TA 1890 YTL PEŞİN
  • SADECE BİR YERDE 1712 YTL YE BULDUM PEŞİN
  • o indirimler kalktı arkadaşlar maalesef, artık bu 1800-1900 seviyelerinde seyrediyor fiyatlar tekrardan...
  • indirimli zamlar bittiyse kötü olmuş ozaman iyi bi fiyatttı 1550.
    Az önce baktım bi sitede

1229 $ + KDV
    KDV Dahil Toplam: 1.740,26 YTL bu fiyatı gördüm bende

Işıklar konusunda diğer başlıkta görmüştüm bulabilirsem yazıyı alıntı yaparım buraya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvd.disappear

indirimli zamlar bittiyse kötü olmuş ozaman iyi bi fiyatttı 1550.
    Az önce baktım bi sitede

1229 $ + KDV
    KDV Dahil Toplam: 1.740,26 YTL bu fiyatı gördüm bende

Işıklar konusunda diğer başlıkta görmüştüm bulabilirsem yazıyı alıntı yaparım buraya..

bekliyorum dostum alıntını ben biraz bakındım nette ama bulamadım maalesef...
  • baslat programlar toshiba hw setup a gırın

ısık ac kapa var oradan kapalı veya acık dıyın

ondan sonra o dugme ıcık acıp kapamaya degıl ses acıp kapamaya yarayacak

Yukarıdaki gibi bi yazı 15D başlığında bilginiz olsun.ben daha denemedim gerçi bunu :)
  • Arkadaşlar ben de dün aldım makineyi..

Öncelikle intel işlemcilere göre ısınması bana birazcık yüksek geldi (ölçmedim ama akşam ayrıntılı bilgiler göndermeye çalışacağım)..

cod4'ü 1024x768 çözünürlükte 4x antialising te çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum..crysis vb. oyunları denemeye fırsatım olmadı.

Son olarak 1gb civarı ve üzeri dosya kopyalama işlemlerini yapamadım (yani dvd ve flash bellekteki dosyalarımı tek seferde taşıyamadım) mecburen parçalar halinde taşımak zorunda kaldım. Bu sorunla karşılaşan var mı?

Bu arada Harman kardon kalitesi hemen belli ediyor kendisini :)

Başka merak ettiğiniz konular varsa yardımcı olmaya çalışırım...
  • @lvd.disappear
    sağol dostum denedim ve kapatabildim ışıkları ama ışıkları kapatıncada benm yine o ilk iki dokunmatik tuş çalışmıyor nedense şu sorunu bi türlü çözemedim

@pcqo
    hayırlı olsun dostum, ekran kartı hakkını veriyor zaten ben bide akşam blueray bi film izleyecem bide orda görecem performansını bakalım
    dediğin kopyalama sorununuda ben yaşamadım walla bilmiyorum gerçekten garip bir sorun, yaşayan varsa yardımcı olabilir sana...
  • haa bu arada internette bulduğum en ucuz fiyat kargo dahil 1730 ytl şimdilik. yoksa bundan yaklaşık 2 ay kadar önce kayseri vatanda 1200 küsür ytl (kdv dahil) fiyatı vardı..o zaman nasıl almadıysam (hay qafama )
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcqo

haa bu arada internette bulduğum en ucuz fiyat kargo dahil 1730 ytl şimdilik. yoksa bundan yaklaşık 2 ay kadar önce kayseri vatanda 1200 küsür ytl (kdv dahil) fiyatı vardı..o zaman nasıl almadıysam (hay qafama )

hadi ya wallahi çok iyi fiyatmış ben bile üzüldüm şimdi okuyunca bende hızlı aldaki o logitech direksiyonla olarak satıldığı kampanyayı kaçırdığıma üzülüyorum walla...

• O iki tuş sanırım media player da devreye giriyor olmalı filmi başlatma ve durdurma görevi görüyor olmalı

ilk tuş media playar açıyor ikincisi ise başlatıp durdurmaya yarıyor bende...

hayırlı olsun pcqo cihazın crysis oynadım ben cihazda herşey fulde oynamadım kafama göre ayarları yaptım ve kasılmadan oynadım oyunu üstelik bitirdim bile :D
  • ilki ışıkları açıp kapatıyor yada sesi açıp kapatıyordu, ikinciside media player açıodu.ikinci tuş o kadar önemli değil, ilki içinde sesi zaten fn+esc ile açıp kapatıodum ben, aydınlatma içinde dediğin yöntemi yapacam. bi çözüm bulamadım zaten bu saatten sonra formatıda gözüm kesmez walla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

@lvd.disappear
    sağol dostum denedim ve kapatabildim ışıkları ama ışıkları kapatıncada benm yine o ilk iki dokunmatik tuş çalışmıyor nedense şu sorunu bi türlü çözemedim

@pcqo
    hayırlı olsun dostum, ekran kartı hakkını veriyor zaten ben bide akşam blueray bi film izleyecem bide orda görecem performansını bakalım
    dediğin kopyalama sorununuda ben yaşamadım walla bilmiyorum gerçekten garip bir sorun, yaşayan varsa yardımcı olabilir sana...

sağol dostum..biraz teknik destek kısmında üstadlara sorayım bakaım ne diyecekler.

@lvd.disappear kardeşim, eminim zevk almışsındır bu makineyle crysis'ten

bu arada cod 5 fragmanını izledim.. merakla bekliyorum

• crysis zaten çok güzel bir oyun türkçe oynaması da ayrı bi keyif oyun içindeki konuşmalar zaten süperdi :)

birazcık ısınıyordu oyunda okadarda normal zaten ısınması
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvd.disappear

crysis zaten çok güzel bir oyun türkçe oynaması da ayrı bi keyif oyun içindeki konuşmalar zaten süperdi :)

birazcık ısınıyordu oyunda okadarda normal zaten ısınması

walla ben şu an fm 2008imle idare ediyorum cod4ü masaüstünde devam ediyorum ama yeni yakında kurcam bende oyunları buna yavaş yavaş...
  • teknik yardım kısmından soruma cevap gelmedi ama artık herhangi bir sorun..kendiliğinden düzeldi..
  • Beyler bende 1 ay önce aldım herşeyinden memnunum. Ama parmak izi hariç :( Size bir sorum olcak BLUETOOTH MOUSE kullanan varmı iyi verim alan varsa modelini cinsini fiyatını yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcqo

teknik yardım kısmından soruma cevap gelmedi ama artık herhangi bir sorun..kendiliğinden düzeldi..

sevindim dostum senin adına hadi artık keyfini sür
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.