Şimdi Ara

Toshiba A300-15A (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
40.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=30.001.1379.0226
    http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20F50-10G

arasında 700 milyon fark var o kadar deger mi f50-10g için. ekran kartı 9700 gts ddr3. ikisi de crysis i mediumda oynatıyomus. kararsız kaldım 2 sene daha rahat olmak için paraya kıyıp f50-10g mi alsam?

• walla bana sorarsan eğer geleceğe yönelik düşünüyosan değer çünkü o ekran kartı gerçekten üstün bi kart ama yinede senin bileceğin iş...
  • arkadaşlar a200 1vl deki gibi touch pad de kısa yollarımız var mı örneğin ses ayarı gibi varsa nereye basınca aktif oluyor
  • ouchpad kısa yolları bulunmuyor üstte dokunmatik led ışıklı bi kısım var ordan mediayı kontrol ediosunuz ses ayarı içinse kulaklık jackının yanında çevirmeli kontrol yeri var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

ouchpad kısa yolları bulunmuyor üstte dokunmatik led ışıklı bi kısım var ordan mediayı kontrol ediosunuz ses ayarı içinse kulaklık jackının yanında çevirmeli kontrol yeri var...

touchpadin üstünde yanan beyaz ışık süs için o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphi

quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

ouchpad kısa yolları bulunmuyor üstte dokunmatik led ışıklı bi kısım var ordan mediayı kontrol ediosunuz ses ayarı içinse kulaklık jackının yanında çevirmeli kontrol yeri var...

touchpadin üstünde yanan beyaz ışık süs için o zaman

evet çok gereksiz olmuş. bence 300 serisinin diğer serilere göre en dandik parçası touch pad olmuş. 200lerde efsanevi bir touchpad dizaynı varken bunlarda dandık (değilde 200 e göre baya bir basit kalıyor) bişi koymuşlar gibi :P
  • bence de çok dandik
  • sade bişey yapmaya çalışmışlar ama benimde pek hoşuma gitmedi açıkçası... ama çokda ihriyaç olmuyor benm için oda ayrı mesele...
  • harici mouse taktığımız için evet o konu çok doğru. bu arada kablosuz mouse kullanan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlack_IC£

harici mouse taktığımız için evet o konu çok doğru. bu arada kablosuz mouse kullanan varmı?

logitech v220 kullanıyorum dün 5 ay oldu halen ilk pilim ve inanın süper
  • bende logitechin o nano teknoloji alıcılı bi mouse kullanıorum bende fazlsıyla memnunum walla.bluetooth mousedan vazgeçirmiş durumda şu an beni modeli hatırlamıyorum ama...
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARKADAŞLAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM Bİ SORUNUM VAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bilgisayarı kapa diyorum fakat alet kapandığı gibi yeniden açılıyor.yani restart oluyor. ve ve ve pcyi kapat diyorum sanki bekleme konumuna alıyor.tamamen kapanmıyor.acaba kapandımı diyorum.8 sn işte kaç sn ise basılı tutuyorum o zaman kapanıyor.

vistayı ilk kez kullanıyorum acaba bilmediğim birşeymi var.bu niye böle ya.

bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyto -- 4 Eylül 2008; 5:19:21 >
  • quote:

kablosuz mouse araştırması yapıyorumda. benim logitech V450(v220den farkı sanırsam lazer olması) i kısa bır süre kullanma fırsatım oldu da scroll tuşu 4 yöne hareket etmesı guzel mouse güzel ve uzun süre pil ömrü ıdısı vıdısı var ama bana biraz yukarda ve tıklama yaparken şuan kullandığım mouse göre baya bir zor geldi. diğer mouselere göre scroll tuşu baya yukarda kalıyor. logitech'in başka modellerine de baktım VX revolution cok pahalı geldi gözüme aslında almak ıstıyordum ama 90TL vermek var 65TL vermek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlack_IC£ -- 4 Eylül 2008; 7:33:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyto

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARKADAŞLAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM Bİ SORUNUM VAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bilgisayarı kapa diyorum fakat alet kapandığı gibi yeniden açılıyor.yani restart oluyor. ve ve ve pcyi kapat diyorum sanki bekleme konumuna alıyor.tamamen kapanmıyor.acaba kapandımı diyorum.8 sn işte kaç sn ise basılı tutuyorum o zaman kapanıyor.

vistayı ilk kez kullanıyorum acaba bilmediğim birşeymi var.bu niye böle ya.

bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen .

hocam sen başlatın oradaki altta sağdaki en baştaki düğmeye basıyosun o düğme uyku modu sen başlat düğmesine bas ve en sağdaki okda bulunan bilgisayarı kapat seçeneğinden kapat sorun çözülür

• alphi hocam ben start menüsünü clasik versiyon haline getirdim.sonra açılan yerden shut down yapıyorum :) yani bi sorun yok bende.ama şimdi kalktım aleti yeni açtım.kapatim denim dedim sorun kalmadıı.acaba uzun süre çalıştığında kendi fanı bi süre açıkmı tutuyo sonradan kapanıyo heralde ????????????????

sizde uzun süre açık kaldığında oluyomu böle bişi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyto

alphi hocam ben start menüsünü clasik versiyon haline getirdim.sonra açılan yerden shut down yapıyorum :) yani bi sorun yok bende.ama şimdi kalktım aleti yeni açtım.kapatim denim dedim sorun kalmadıı.acaba uzun süre çalıştığında kendi fanı bi süre açıkmı tutuyo sonradan kapanıyo heralde ????????????????

sizde uzun süre açık kaldığında oluyomu böle bişi ?

ben de hiç olmadı ama fan kaynaklı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlack_IC£

quote:

kablosuz mouse araştırması yapıyorumda. benim logitech V450(v220den farkı sanırsam lazer olması) i kısa bır süre kullanma fırsatım oldu da scroll tuşu 4 yöne hareket etmesı guzel mouse güzel ve uzun süre pil ömrü ıdısı vıdısı var ama bana biraz yukarda ve tıklama yaparken şuan kullandığım mouse göre baya bir zor geldi. diğer mouselere göre scroll tuşu baya yukarda kalıyor. logitech'in başka modellerine de baktım VX revolution cok pahalı geldi gözüme aslında almak ıstıyordum ama 90TL vermek var 65TL vermek var.

dostum benimkide buna benziyor az biraz farkları olsada çok rahat bence,bendekide laser ve gerçekten tavsiye ederim her zeminde çalışabilmesi çok işine yarıyor insanın bir dizüstü için özellikle bendekinn bundan farkı şu nanoteknoloji olayı heralde ama kısaca tavsiye ederim yani. alırsanda şimdiden hayırlı olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr
    hizlial.com!!! http://www.teknofiyat.com/?search=a300-15a&altlimit=&ustlimit=

geçen gün gold'a gidip bizzat sordum 1598ytl dediler sitelerde filan yazmıyor
  • ARKADAŞLAR GİTTİM SERVİSE VERDİM ALETİ.OLCAK GİBİ DEİL Bİ SORUN VAR KESİN.Kİ SANIRIM 2 3 KİŞİ DAHA BU TÜR BUNA YAKIN SORUNLARLA KARŞILAŞMIŞ.MAKİNAYA KAPAN DİYORUM KAPANIYOR PAT Bİ DAHA AÇILIYOR SANKİ RESTART OL DEMİŞİM DE BEN ONA.

SERVİSE GÖTÜRDÜM TABİ ORDA BÖLE Bİ SORUN OLMADI :) BIRAKTIM ORAYA DENİCEKLER Bİ KAÇ GÜN.SONRA YAZI VERİCEKLER VE GİDİP DEĞİŞTİRİCEM.YA NERDE Bİ SORUN VAR BENİ BULUYOR OFFFFFFFF
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.