Şimdi Ara

Toshiba A300-15A (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
40.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kastettiğm bu dostum
  • uzun arastırmalardan sonra bu laptopu almaya karar verdım ! laptopun ekran kartı crysis cod4 gıbı oyunları ıcn yeterlımı ? hangı detaylarda nasıl cozunurlukte oynuyorusunuz memnunmusunuz ?
    Hd3650 yi ve 8600GT'yi karşılaştırmam açısından;

Oynadığınız oyunları ve maksimum ayarlarda kaç FPS aldığınızı belirtirsenz çok sevinirim
  • fps almadım ama crysis için 1024x768de yüksek detaylarda 1280x800de ise bazıları yüksek bazıları orta detayda gayet akıcı şekilde oynuyorum.cod4 de ben daha kurmadım ama herşey en yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynanıyor dedi kullananlar dostum... ha ben assasein creedide akıcı bi şekilde oynamıştım ama oyunu çok beğenmediğimden bir süre sonra silmiştim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

Toshiba A300-15A

kastettiğm bu dostum

Formatta bu gidiyor, sorun yok bu silindikten sonra tekrar vistayı recovery cd ile yükleyebilirsin
  • sağol dostum o zaman yardımların için, ayrıca linuxuda merak ediyorum walla makinada bi ara belki bende deneyebilirim dostum, iyi kullanımlar...
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bu ürünü yeni alanlardanım.Nette uzun zamandır bu pc hakkında bilgi topluyordum. En kapsamlı burda buldum..

Ürünü 11 Ağustos'ta 1850ytl'ye aldım. Kasanın üzerindeki klavyede fonksiyon tuşları ile rakamların arasında kalan alana bastığım zaman altında bir boşluk var gibi geliyor.Tuşlar sorunsuz çalışıyor.Ama bu bölgenin altında boş bir alan varmış gibi geliyor.Parmağımla basıyorum alta doğru esniyor, sonra parmağımı bırakttım mı geri geliyor.Normal mi? Siz de öyle mi?

Bugün aldığım yere götürdüm, çok büyük sorun değil diyorlar; ama yine de kafama takılıyor. Eğer bir problem ise tekrar götürecem.
  • quote:

fps almadım ama crysis için 1024x768de yüksek detaylarda 1280x800de ise bazıları yüksek bazıları orta detayda gayet akıcı şekilde oynuyorum.cod4 de ben daha kurmadım ama herşey en yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynanıyor dedi kullananlar dostum... ha ben assasein creedide akıcı bi şekilde oynamıştım ama oyunu çok beğenmediğimden bir süre sonra silmiştim...

yani diyosunuzki sevılen ve guzel oyunları rahat bı sekılde bılgısayarında oynayabılırsın bı sorun cıkmaz !
  • rukkal hayırlı olsun, oraya hiç dikkat etmedim o şekilde ama parmağınla bastırıpta esnemesi ne kadar normal bilmiyorum ama eve gidince bende bi bakarım nasıl diye.

sercan oyunlarda sorun olmaz 512 ekran kartı var ve işlemciside iyi 15A nın sorun olacağını sanmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvd.disappear

rukkal hayırlı olsun, oraya hiç dikkat etmedim o şekilde ama parmağınla bastırıpta esnemesi ne kadar normal bilmiyorum ama eve gidince bende bi bakarım nasıl diye.

sercan oyunlarda sorun olmaz 512 ekran kartı var ve işlemciside iyi 15A nın sorun olacağını sanmıyorum...

Teşekkür ediyorum. Bakıp bana da bildiriseniz çok memnun kalırım.
  • herhangi bir esneme yok cihazda.
  • quote:

herhangi bir esneme yok cihazda.

Teşekkürler...Bendeki makinede var, tuşlar çalışıyor ama; ner dersiniz değiştirsem mi? Şimdi garantiye versem uzun sürer mi acaba?
  • ne kadar bi esnemeki öyle ?

Valla ilerde sorun çıkaracağını düşünüyorsan götür ver temiz olsun garantiden bittikten sonra başın ağrımasın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: rukkal
    Ürünü 11 Ağustos'ta 1850ytl'ye aldım. Kasanın üzerindeki klavyede fonksiyon tuşları ile rakamların arasında kalan alana bastığım zaman altında bir boşluk var gibi geliyor.Tuşlar sorunsuz çalışıyor.Ama bu bölgenin altında boş bir alan varmış gibi geliyor.Parmağımla basıyorum alta doğru esniyor, sonra parmağımı bırakttım mı geri geliyor.Normal mi? Siz de öyle mi?

iki elimizide klayeye koyunca sağ elin notebook a deydiği kısmın orasını dıyorsunuz sanırsam evet orada gerçektende cok buuyk bır mıktarda esneme oluyor ama bu bir dez avantaj getırdıgını de bılmıyorum. o kısmın altında HDD sürücü var bu modellerde kaçtane HDD bağlamak için slot var bilmiyorum ama tahmin ettiğim gibiyse 2tane olucak ve bunların bırı dolu oldugu ıcın 2.sinin boş olduğundan kaynaklanan bir sorundan ötürü bu eseneme yaşanıyor diye düşünüyorum. yanlış olabilir ama aklıma yatan tek şey bu geliyor.

• quote:

ne kadar bi esnemeki öyle ?

Valla ilerde sorun çıkaracağını düşünüyorsan götür ver temiz olsun garantiden bittikten sonra başın ağrımasın bence

Sağol @lvd.disappear, bir kere daha servise götürürüm.Esneme çok fazla değil yazı yazarken bir problem yok, o zaman esneme olmuyor.Ama ben biraz kurcalayınca bir baskı sonucu esnediğini gördüm.Klavyenin her bölgesinde değil.Üst tarafta sağ kısımda var.

Ben Adana bölgesindeyim.Nette baktım Toshiba servis merkezi bulamadım bu civarda.Olsa direk oraya götürüp soracam.Şimdi pc'yi aldığım servisle bir problem yaşamayayım diye, direk Toshiba bayiisine sormak daha mantıklı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlack_IC£

quote:

Orjinalden alıntı: rukkal

iki elimizide klayeye koyunca sağ elin notebook a deydiği kısmın orasını dıyorsunuz sanırsam evet orada gerçektende cok buuyk bır mıktarda esneme oluyor ama bu bir dez avantaj getırdıgını de bılmıyorum. o kısmın altında HDD sürücü var bu modellerde kaçtane HDD bağlamak için slot var bilmiyorum ama tahmin ettiğim gibiyse 2tane olucak ve bunların bırı dolu oldugu ıcın 2.sinin boş olduğundan kaynaklanan bir sorundan ötürü bu eseneme yaşanıyor diye düşünüyorum. yanlış olabilir ama aklıma yatan tek şey bu geliyor.

Evet, tam da dediğiniz gibi o bölgede var.Bu bir dezaantaj mıdır ben de bilmiyorum.Açıklamanız bence de mantıklı; ama ben teknik olarak o kadar iyi değilim.Dediğiniz gibi ise normaldir.Yine de tasarım olarak böyle bir pürüz olmaması gerek diye düşünüyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bu esneme kafama takılıyor baya bi.Teknik ve donanım olarak Toshiba'da tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rukkal -- 10 Eylül 2008; 21:47:46 >

• arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphi

arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi

Ben de hiç uyarı sesi almadım.Hatta biraz önce şarjı bitti ben dikkat ettim, ses falan gelmedi.Ayarları vardır belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

quote:

fps almadım ama crysis için 1024x768de yüksek detaylarda 1280x800de ise bazıları yüksek bazıları orta detayda gayet akıcı şekilde oynuyorum.cod4 de ben daha kurmadım ama herşey en yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynanıyor dedi kullananlar dostum... ha ben assasein creedide akıcı bi şekilde oynamıştım ama oyunu çok beğenmediğimden bir süre sonra silmiştim...

yani diyosunuzki sevılen ve guzel oyunları rahat bı sekılde bılgısayarında oynayabılırsın bı sorun cıkmaz !

evet dostum aynen öyle...

bu esneme bendede var, mesala bakın a,s,d harflerinede biraz sertçe bastırınca bi esneme oluyor.solda o yerde esneme var sağdada dediğini yerde ama ben bnn bi sorun teşkil etceğini sanmıyorum açıkçası...

• yauw şimdi sizin dediklerinize göre baktım(kıllandım iyice :)) bende o şekilde bastırınca tabiki bi esneme oluyor. yalnız tuşlarada o kadar sert basılmaz ki. Bence bi sorun teşkil etmez.

Özellikle U tuşuna sert basın klavye biraz daha fazla esniyor :)
  • Toshibanın sitesini gezerken gördüm ama A300 için bunu göremedim acaba makinada yüklü olan arkadaş varmı acaba? benim pcde bulamadım çünkü

Toshiba Power Saver
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.