Şimdi Ara

Toshiba A300-15A (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
40.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi
  • SELAM ARKADAŞLAR BENDEDE TOSHİBA A300-15A VAR AMA BİLGİSAYARA FORMAT ÇEKTİM VE D SÜRÜCÜSÜNDEKİ HDD RECOVERY DEN NASIL BAŞLATIP BİLGİSAYARIMI ESKİ HALİNE DÖNDÜREBİLİRİM. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
  • Esneme için; tabii ki klavyeye çok güçlü basmıyoruz.Ben sadece incelerken bir baskı sonucu fark ettim. Sizde de aynısının olması beni makinede bir problem olmadığını gösteriyor. Sizce de bir baskı sonucu da olsa böyle bir pürüzün olması normal mi? Diğer notebook'larda öyle değil bildiğim kadarıyla.

iyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvd.disappear
    Toshibanın sitesini gezerken gördüm ama A300 için bunu göremedim acaba makinada yüklü olan arkadaş varmı acaba? benim pcde bulamadım çünkü
    Toshiba Power Saver

o programı bulamazsın o windows un içine yerleşen ve senin yaptığın işlemlere göre notebook un güç tüketimini ayarlayan bir program

quote:

Orjinalden alıntı: dalwenjah
    SELAM ARKADAŞLAR BENDEDE TOSHİBA A300-15A VAR AMA BİLGİSAYARA FORMAT ÇEKTİM VE D SÜRÜCÜSÜNDEKİ HDD RECOVERY DEN NASIL BAŞLATIP BİLGİSAYARIMI ESKİ HALİNE DÖNDÜREBİLİRİM. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

bilgisayarı alır almaz senin yapman gereken ilk işlerden birsiydi recovery dvdsini yazmak ama sanırsam yapmamışssın. bu senin için problem yaratacak gibi. ben nereden nasıl düzeltilir bilmiyorum ama recovery dvdsi yazmak için gerekli olan program D deki o klasörde.

• arkadaşlar geçen cumartesi itibarı ile 15a almış bulunmaktayım, sormak/öğrenmek istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım. bu konudaki soru ve sorunlarla ilgilenen tüm arkadaşlara da teşekkür ederim buradan fazlasıyla destek aldım
  • hayırlısı olsun, ne kadara aldın peki cihazı yeni alıcaklarada fikri vermiş olursun fiyat konusunda..

Cod4 yükledim denemek için cihazda kasılma-ısınma görmedim, crysis daha çok yoruyor bence cihazı cod4 e göre...

Oyun performansı o yüzden güzel diyebilirim..
  • arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi bi bakar mısınız
  • teşekkür ederim. eksenden 1640ytl ye aldım. şimdilik yanlızca assassin's creed i deneme fırsatım oldu en son kalitede banamısın demiyor maşallah
  • Arkadaşlar mrb. yorumlarınızın tamamını okumaya çalıştım. bende A300-15A almayı düşünüyorum.. gold'a baktım ama 1600 ytl değilde 1900 ytl civarında bi fiyat vardı.. eksen'ede baktım ama adresi açmadı.. şu an en uygun nerden alabilirim bu makinayı.. yardımcı olursanız sevinirim..

• Mrb. arkadaşlar. bende A300-15A'ya talibim. özellikleri çok hoşuma gitti. genel yorumlarda oldukça olumlu olunca almayı düşndüm.. ama şimdide en önemli yere geldim.. nerden alsam?? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 2 hafta içinde alıcak olursam net üzerinden siparişle alabilirim. 2 hafta sonra ankara tavsiye ediceğinz bi yer varsa ordan albilirim.. şimdiden teşkkler..
  • sanırım yukarıdaki linkler en uygun fiyatlar bunlardan birini tercih edebilirsin.
  • golddaki indirim bitmiş kaçıran arkadaşlara büyük geçmiş olsun.
  • Bildiğim kadarıyla güç seçenekleri kısmında ayarı olması gerekiyor. Akşam eve geçince bakayım.

quote:

Orjinalden alıntı: alphi

arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi bi bakar mısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlack_IC£

quote:

Orjinalden alıntı: grcim

15 b de güzel aslında 1gb fazla ram ve t8400 işlemci farkı var ama biraz daha pahalı

valla ben 1gb ram diye 15a dan vaz geçmem işlemci konusuna bir şey diyemem ama ram olarak 2gb şimdilik makul. zaten benımkıde 2gbx1 ram var yarın öbürgün ram mi yetmedi al 2gb daha 4gb yap paşalar gibi kullan

ben de öle yaptım ama vista 32 bit 4 gb ı tanımadı 3 gb olarak görüyo. aslında aldığım kişinin sölemesi lazımdı ama sölemedi. 64 bit driverları lazım. bir de xp driverları mevcut acaba xp 32 bit kurup sp3 yüklesem 4 gb görür mü?

• evet arkadaşlar bugün itibariyle A300-15A yı almış bulunuyorum.ilk laptopum,şu an sarjda,ilk olarak neler yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?tşkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: comachi

evet arkadaşlar bugün itibariyle A300-15A yı almış bulunuyorum.ilk laptopum,şu an sarjda,ilk olarak neler yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?tşkrler

Hayırlı olsun, gülegüle kullan comachi
    Önce sigorta yaptır yaptırmadıysan
  • Sigorta işlemini nasıl yapıyoruz?
  • tşkler bi sorun çıkmaz umarım kullandıkça,şans işi biraz elektonik eşyaların problemsiz çıkmaları neyse sigorta derken registration mı kastettin acaba
  • ARKADAŞLAR bu ARALAR Bİ LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HANGİSİ SİZCE:

1-QOSMİO F50 10G
    2- F8 SERİSİNDEN BİR TANESİ
    3ASUS M51VA

QOSMİO Güzel bir cihaz fakat işlemcisi 2.26 ve harddiski 250gb.. rami de 2gb...........artısı ekran kartı ve toshiba kalitesi...eğer 2gb ram ekletsem toplam nekadar malolur birde diğer 2 ürünle kıyaslarsak performansı ne kadardır???

asuslar ise işlemci ram ve hdd yönünden zenginler..fakat ekran kartları düşündürüyor beni.. (3650 ve 9500MGS) bir de teknik servisleri :S

Bana bir tavsiyede bulunun lütfen teşekkürler

Eğer 3650 yeter derseniz A300 15A da alınabilir...şuan 1700 YTL .. 50 ytl e 2gb ram de eklerim...canavar gibi olur... öyle değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.