Şimdi Ara

Toshiba A300 format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette çok araştırmama rağmen işin içinden çıkamadım. Bilgisayarımda bazı tuşlar çalışmıyor ve inanılmaz yavaş doğru düzgün bi program açık değilken bile CPU %100 ' lere vuruyor. Bi oyun açtığımda veya bilgisayarım biraz ısındığında hemen kapanıyor. Açılışta masa üstündeki öğelerimi açamıyorum veya açınca kapatamıyorum bunu düzeltmek için sistem yöneticisini açıp kapatıyorum ve ancak öyle düzeliyor. Anlayacağınız bilgisayarım ölmüş durumda. format atayım dedim ama kurulum cd si vermediler. Bilgisayarımda D sürücüsünde HDDRecovery diye bi klasörüm var. Başlattan Recovery diye arattığımda Recovery disc creator programını tıkladığım zaman bana şu uyarıyı veriyor.

Başka bir uygulama bu sürücüyü kullanıyor veya kişisel bilgisayarınız kaydedilebilir hiç bir sürücüyü tanımıyor. Lütfen sürücünün durumunu kontrol edin.

bilgisayarı açarken f12 ile girdiğim bölümde 5 seçenek var hangisini seçersem seçim bilgisayar normal olarak başlatılıyor.

Ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

• Bu arada f8 tutuşuna basılı tutarak açtığımda bilgisayar yine normal olarak başlatılıyor ve herhangi bir menü gelmiyor karşıma. yani f8 tuşuda işe yaramıyor
  • F8 tuşuna bastığınız zaman "Bilgisayarı Onar" yazılı bir menü gelmesi gerekiyor.Bu menüden harddiskin içinden Dvd'ye gerek kalmadan sistemi yüklemeniz gerekiyor.Bu menü karşınıza gelmiyorsa bilgisayarınızı servise göndermeniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.