Şimdi Ara

toshiba belasi (S80)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim projektorum daha 350 saatte falan, ama sukoyuverdi. 2006 da almistim, neredeyse aldigimdan beri beyaz renkleri cok parlatarak, halkalar halinde gosteriyordu. usengeclikten garantisi bitmeden iki ay once ancak vatana goturup servise yollattim, bordunu degismisler, bir iki ay duzgundu sonra yine eskisi gibi oldu. ne yapalim oyle idare ettik, fazla kontrast ya da isigini acmadim, oylece kullaniyordum. %10 verimle bile kullanmamisimdir... nefret ediyorum ve toshibaya hic guvenmiyorum... abim de laptopta kazik yemisti, neyse..

gecen hafta ikinci asamaya gecti projektorum. artik goruntunun parlak yerleri de, ornegin insan teni, acik kahverengi bir sekilde patliyor ve tabi isigini eksi bilmem kaclara kadar kisarsan duzeliyor.. resimleri var ama buraya koyabilirmiyim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorhia -- 1 Mayıs 2010; 18:07:19 >

• toshibaya söz söyleme burada ve tf de toshiba severler var, kızarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErSeMikLi

toshibaya söz söyleme burada ve tf de toshiba severler var, kızarlar

valaa baslığı değiştiremiyorum, artık özür dileyecez arkadaşlardan, ama ne yapayım, canım yandı bunlardan..

sence burada sorunumu bilen anlayan çıkar mı? inşallah çıkar. yoksa içini açıp of puf diyecem , olmadı kaldırıp atacam...
  • resimleri ekledim..
    dikkat ederseniz, sanki windows u 256 renk açmışssın gibi.. bu her bağlantı(composite, componet, d-sub-vga) ile ve kaynak(bilgisayar, media oynatıcı, dvd player vs) ile böyle..

toshiba belasi (S80)

toshiba belasi (S80)

toshiba belasi (S80)

toshiba belasi (S80)

toshiba belasi (S80)

toshiba belasi (S80)

toshiba belasi (S80)

• Servisi ile görüştünüzmü acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tennure Kalfa

Servisi ile görüştünüzmü acaba.

hocam önceki götürmemde güya boardunu değiştirmişler , ama sonrasında garantisi bitti 2008 de zaten.. geçenlerde vatana sormuştum nereye veriyorsunuz toshiba projektörleri diye, adamlar siz bi uğrayın dediler.. ne yapacaksalar anlamadım.. yani anlayacağınız henüz servisle görüşmüş değilim.

ama aslında düşünüyorum bir sorayım göstereyim, belki ucuz birşeydir.. ama adamlara bir seferinde laptop götürdüm recovery dvd si diye 2 dvd yi 80 tl ye sattıklarını düşünürsek.. benimki biraz polyannacılık oluyor tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volvo s80 2.4d
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.