Şimdi Ara

Subaru Forester 2.0 xt Neymis Be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam gecen sene 2004 model 2.0 xt almis arac 177 beygir tamam oyle ucan kacan birnaraba degil ama millet gorunce hantal bir sey saniyor ne kadar 1.6 dizel hafif ticari sirket arabasi varsa sapladim hepsine .Tam apacilere ayar verme makinesi .Boyle koca popolu suv gorunce millet makas atmaya falan calisiyor.Sinirlarini bilirseniz awd olmasindan dolayi virajlarda arabalari tokatlaysbiliyorsunuz .1.6 dizelciklerdr hizli gittiklerini saniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen altımda forester var dobloyu bir tokat manyağı yapmışım adam indi şükür namazı kıldı tokatlamakla kaldığım için
  • Neymiş
  • Ara tatilin bitmesine de az kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun efsane araçlarından bana göre devrini kapatmış, isterse 300 hp olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captaingurkan

Ara tatilin bitmesine de az kaldı.
    Ben universiteyi bitireli 4 sene oldu.Size egitim hayatinizin kalaninda basarilar dilerim.

• "doblosavar" diye çıkartma yapıştırın arkasına hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkasına the joke machine yaz

• Böyle eski sağlam değeri bilinmez, gizli güç, pek bilinmeyen sıfatlarını taşıyan arabalar çok hoşuma gidiyor ya

• sen öyle kullan onu mekanik tamire girdiğinde faturaya sararlar seni
  • Arabaya binmeyi tokat manyagi yapmak ile karıştıran apaçi konusu

Bendede E60 535D var chip ve downpipe ile 360hp 700nm tork var ama günlük Fiesta 1.4 TDCİ kullanıyorum ne olacak şimdi? Senin kafa ile araba kullansak işten eve evden işe formula arabası ile gidip gelmek gerekecek işsiz görmemiş apaçi konusu klasik

• Wanpo W kullanıcısına yanıt
    pek bi ilerleme olmamış görünüyor, sebebi araştırılmalı.

• Forestercı kardesımız napalımm
  • Yaklaşma uzaklaşma açıları günümüzdeki Forester'dan daha iyi. Symetric AWD sayesinde arazide, özellikle buzlu zeminde oldukça başarılı. Subaru SUV'ler yüksek olmasına rağmen rüzgarlı havada bile yola iyi tutunuyorlar. Kasa yapısı ve aero dinamik de etkili sanırım. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 23 Kasım 2019; 15:34:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.