Şimdi Ara

Toshıba bilgisayarım açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,5 Ay önce aldığım Toshiba l50-A-1D1 notebook bilgisayarımda bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarımı 30 dklık açık bırakıp gittim. Geldiğimde bilgisayar kapalıydı şarjıda vardı üstelik. Güç düğmesine bastığımda bilgisayarın ön kısmındaki 3 led den Güç simgesi olan ışık 5 kere yanıp söndü. Şarjı yok diye tahmin ettim 5-10 dakika şarj ettim gene aynısı oldu. Acaba neyden kaynaklanıyor olabilir servise vermeden halledebilirmiyim ?

• emreman97 E kullanıcısına yanıt
    Uyku moduna geçmiştir. Bazen çeşitli sorunlar nedeniyle uyku modundan normal moda geçişi yapamayabiliyor bilgisayar. Format atmak sorunu çözebilir. Çözmezse sen bişey yapma, teknik servis halletsin garantisi vardır bilgisayarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Uyku moduna geçmiştir. Bazen çeşitli sorunlar nedeniyle uyku modundan normal moda geçişi yapamayabiliyor bilgisayar. Format atmak sorunu çözebilir. Çözmezse sen bişey yapma, teknik servis halletsin garantisi vardır bilgisayarın.

Peki başka bir çözüm yolu yokmu Bilgisayar hiç açılmıyor açılsa format atabilirm.
  • pilini çıkar
    3-5 dakika bekle ve sadece elektrikle çalıştırmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

pilini çıkar
    3-5 dakika bekle ve sadece elektrikle çalıştırmayı dene

Malesef bilgisayarımın pili çıkarılabilir değil yani arka kapağın içinde galiba :(
  • Bilgisayarın arka kısmında kapatmaya zorla deligi var acaba is gorurmu o??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.