Şimdi Ara

Toshiba da Recovery Format Paranoyasi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mrb. Benim sorunum toshiba laptobum daki recovery islemini yapmaya cesaret edememem.Forumu arastirdim bu konuda gerekli bilgileri aldim. Ancak hala kafama takilan bir soru var ; simdi harddisk im 3 bolum c: 75 115gb, Winre:1.5 gb ve e:115 g. Ben recovery cd sini takip bilgisayari cd ile boot edicem, buraya kadar tamam ancak bu recovery cd si bilgisayari ilk gunku haline getiriyormus galiba yani bazi arkadaslarin partition larini silmis winre bolumu ic ye dahil olurken kimisinde ise silinmis gitmis Bunun icin bir yontem var galiba (http://forum.donanimhaber.com/m_16301206/mpage_1/key_recovery//tm.htm) bilgisayarima sag tiklayip yonetten winre ye harf atayip bazi degisklik ler yapiliyormus bunun amaci nedir bilen arkadaslardan yardim istiyorum.. unku buna gore cikan ekranda recommended format degilde ikinci secenek secilecekmis galiba...

Ayrica recovery yapmis arkadaslar islemin tam olarak nasil yapildigni ozetlerlerse sevinirm.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi challenger13 -- 19 Ekim 2009; 21:32:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Linux boot sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.