Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben bir paneli alın dersem aynen alın,bir dünya insana panel aldırdım halada aldırıyorum,ancak Z Serisi için ben ilk tercihiniz
    45x olsun diyorum,bulamazsanız 55x te olabilir ve bunların teknik bazı durumları ile diğer detaylı bilgilerini zaman içinde vermiştim ilgili başlıklarında!

52" daha doğru bir ebattır FULLHD uygulamaları için o fiyatta çok güzel bir fiyattır bilen bilmeyen denir ama nedense bu sitede bilmeyenler çok fazla
    konuşup yorum yapıyor! milletinde kafasını karıştırıyorlar! sen 3,5 kağıda o paneli buluyorsan bence kap ve teşhir olmasına bakma OK++

ANCAK Hatalı pixel/vuruk-çizik çıkmayan lekeler v.s varsa o zaman olmaz!!
    Ayrıca bir üstteki msg da Baclight sorunundan bahsettim kısaca bunuda iyi okuyun lütfen! kısaca bunlarda olur/olabilir ve bu durumda
    çok büyük çoğunlukla Sony bunları NORMAL diye kabul eder,sizi uyarayım!!

++

• SV için bir süre ara verdim çeşitli testlere!!

"Colour Management" işine ise açıkçası bakmadım,çünkü mutlak gerektirecek bir durum henüz tesbit etmedim!!

Sadece USA dan gelen bazı şikayetleri(Green-push için) inceledim ama bunlar NTSC sistem olduğu için,bizi doğrudan ilgilendirecek
    bir sıkıntı yok ama ben yinede olabilir diye bekledim,kendim bazı testler uygulamadım ama açıkçası falso yok,dolayısıyla
    ellemedim

++
  • Üstad bende teşhirden bir sv buldum 2999TL ye bu paneli alırken ölü pixel testi ve kasasının temizliğine bakıp direk alalımmı .Yoksa kontrol etmeyi gerektircek şeyler varmı ne kadar süre açık kaldığı felan?
  • O fiyata bulursan al tabiki

Süresini filan boşver!!

Sen incele paneli,gerek fiziki olarak gereksede görüntüde pixel hatası v.s yoksa al+

Ancak son günlerde bu panelleri yani SV leri bir şekilde izleyenler ya hiç memnun kalmamışlar yada takılma var diyorlar veya
    görüntüyü hiç sevmedik gibi şeyler yazıyorlar,beri yandan alıpta kullananlar olarak ben hiç böyle bir şey duymadım USA/UK/Almanya
    dahil olmak üzere!!

Bu olaya kafam takıldı açıkçası,onun için fazla bir şey diyemiyorum ama ben paneli çok iyi tanıyan birisi olarak doğrusu bu "yorumlara"
    bir şey diyemiyorum!!

Sende görüntüyü izle ve beğenmiyorsan alma o zaman!!

Zaten bu panel TR de bildiğim kadarıyla 150/200 kadar var ama hiç bir kullanıcıda sorun yok en azından benim bildiğim 100 kişi kadar insanda!!!

İlla bir şekilde sorun elbette çıkacaktır,bu her markada böyledir doğal olarak!!

++

• 46sv685 için hangi duvar askı aparatını önerirsiniz?Orjinal yokmuş sanırım.
  • Benim bu konuda bilgim yoktur!
    Ben paneli duvarda asılı sevmediğim için Stand ile cam sehpada kullanıyorum

Ancak ZF yi sehpaya asmıştım ama SV nin Standı çok hoşuma gittiği için shpaya asmayıp,stand ile sehpanun üzerinde kullanıyorum

++
    Orijinal diye bir şey yok ayrıca,sadece kaliteli/işlevsel yada çok kaliteli v.s bir sürü tipte askı aparatı vardır!!

+
  • Merhabalar Albani üstad,

SV nin oyun performansı ile ilgili neler söyleyebilirsin?
  • onumuzdeki ay icinde %50 32" panel alabilirim bende yazlıga..calışmalara başlayayım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermac6

Merhabalar Albani üstad,

SV nin oyun performansı ile ilgili neler söyleyebilirsin?

Benim Game olayıyla hiç işim yoktur!

Ancak SV kullananlar içinde ben şahsen hiç PS3/XBox>>Game v.s olayında şikayet içerde-dışarda duymadım,herhalde bir çok insan
    en azından PS3 kullanıyordu!!
    Kimse bir şey yazmadıysa içerde-dışarda sorun yok demektir!

Kaldıki Hız konusunda zaten Tosh lar her seviye panelinde LCD ler içinde en iyisidir

++
    SV685/670 için verilen RT değeri(Game Mode için) 0-16ms dir ki bu değer süper demektir!!!eğer böyle çalışıyorsa ve herhalde böyle çalışıyorki
    kimse bir şeyler yazmamış!!

+

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

onumuzdeki ay icinde %50 32" panel alabilirim bende yazlıga..calışmalara başlayayım:)

Mert sakın acele etme!!

Daha öncede çeşitli başlıklarda yazdım 3 aday var(sırasıyla yazıyorum bir kez daha)

1.Pany Baclit-LED(D25/D28 Serileri veya bir başka seri,ama mallar yok ortada yaw)
    2.Phil den yeni nesil Sharp Modül lü(UV2A lı) Baclit-LED 5/7/8/9 serilerinden birisi!!
    3.Tosh SL733

SL kesin "alınır" bir paneldir benim açımdan,bugün başlık açtım+bir arkadaşada Bimeks ten aldım evine kurduk SL46
    sen bir ara o başlıkta bir resim v.s çalışması yaparsın bu heriflerin Polonya Sitesinden ve Tosh.Almanya da Sitesini güncellemiş
    bir şeyler uydur işte kafana göre OK+

1--Pany ler UK de çıktı ama ilk tepki aşırı pahalı fiyatına oldu ve AVF den Teknik test ve yorumun aldım,beni açıkçası tatmin etti(şimdilik)
    ama öyle yüksek fiyatlı olursa kesin almam!!

2--Phil ler "sürpriz panel" ama bunda da 9 serisinde 32" de bile rakam yüksek olacaktır,ama paneli görmem lazım,fiyatını sonra düşünürüm

3--Tosh SL733 kesin alacağım garantideki tek panel;ilk iki sıradaki panellerin artık fazla bir önemi kalmadı benim için,heleki fiyatıda fazla olursa
    kesin onları almam ama SL OK++kaldıki SL yi çok çok beğendim,yansıma bendeki SV kadarda değil!!

Senin de acelen yok nasılsa,dolayısıyla bu panelleri izlemede kal OK++

++
    Evet artık SV685 leri bitirdim ve alan aldı bunları,elde kalan tek tük pahalı ve bazı teşhirlerde bir şekilde biter,bugün TNB yetkilisi ile görüştüm
    ancak yüksek rakamlı SV lerde bile kıpırdanma olmuş(hayret doğrusu)
    DH yi okuyan SV tanıyıp kaptı,pahalılar bile gitmede ciddi ivme kazandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 28 Mayıs 2010; 17:50:57 >

• can abi pany yuksek olur dedigin gibi uymaz bize..philips lerin naturelliği hep hoşuma gitmiştir ama benim ayırdıgım bütceye uygun sanıyorum ki 5xxx serisi olur ,onunda işlemcisine guvenemem her ne kadar uv2a olsada..32" bir 5xxx serisi gercekten uv2a modullu mu olacakmış ki?şaşırtır beni ole olursa philips.tnb piyasadaki AV -RV- LV gibi giriş seviye f/p panellerini bitirdi gibi..artık sl 32" yi getirmeli bir an once
  • Sanırım SL 32" gelecek,getirmezlerse ararım Korhan beyi

+
  • Albani ustad,

Temmuz / Agustos gibi yeni bir ev kuracagim. Bahsi gecen Toshiba 46SL733G LED Tv yi inceledim ve ben de begendim. yalniz uzmanliginiza dayanarak bir sorum olacak. paneli simdiden almak icap eder mi? Panellerin temmuz 2010 gibi tukenme olasiligi var midir? veya bu zamanda daha ust model bir panelin ortalikta olma sansi nedir sizce?

selamlar,
  • Sn.tedstriker

Doğrusu bu sorduğunuz durum için "net" bir yorum yapamam!!

+
  • Selam;

Bende dün 46SV685 alarak aranıza katıldım. Bugun tv yi kurdum. İlk yapmam gereken ayarlarlar nelerdir.

Tşk.
  • Panelin hayırlı olsun,güle-güle kullan+

Kardeş ben burada yaklaşık 8 sayfa yazı yazdım
    Ltf ilgili settings ve diğer bilgileri kontrol edersen her bir şeyi yaparsın,takılırsan tekrar sorarsın OK+

++
  • Game Mode Settings&Picts.(TEST!!)

RS.COM a bir dosya yükledim+

SV6x-GameModePict-Settings.rar
    http://r apidshare.com/files/394114226/SV6x-GameModePict-Settings.rar

Size:564 KB Downloads:9
    Status:Normal Download Last Download:01.06.2010 11:10:26

++
  • Evet SV yi kapattık+

Alan aldı ve TNB ninde elinde bitti gibi sayabiliriz

SL7x olarak diğer başlıktan gidiyoruz!

WL/VL ise;TNB ile yaptığım görüşmeye istinaden,ilerleyen süreçte,piyasa durumuna göre bu iki Seride gelebilir veya bir tanesi gelebilir
    veya hiç gelmeyebilir v.s

Ancak netice olarak bu 3 seride aynı olduğu için(görüntü sistemi olarak)çok fazlada seri olmasına gerek yoktur!

Bu arada 2010 Model olarak ben bir Seri de Baclit Full-LED+LD bekliyorum!!!
    Ama bunu sene sonuna doğru çıkarabilirler veya 2011 de çıkabilir!!

USA için henüz yeni bir seri çıkmadı,buda enteresan doğrusu
    SV670 ise satışa devam ediyor!

Benim Blog ta verdiğim bir seri vardı Wx,ama bununda akibeti meçhul!!

++

• Can ustadın verdıgı game mode a göre bende 1-2 resım cektım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helaxes -- 5 Haziran 2010; 15:33:03 >
  • yaw şu resim işini bir ben beceremiyorum gitti

Bu arada yukarıda verdiğim Game Mode settings leri TEST içindir!!!

Sn.helaxes,şu benim USA da aldığım ve RS.COM a attığım resimleride böyle açıp verebilirmisin sana zahmet,veya anlayan bir arkadaş yapsın lütfen??

+++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Haziran 2010; 2:18:23 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.