Bildirim
TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (24. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: albani
yaw şu resim işini bir ben beceremiyorum gitti
Bu arada yukarıda verdiğim Game Mode settings leri TEST içindir!!!
Sn.helaxes,şu benim USA da aldığım ve RS.COM a attığım resimleride böyle açıp verebilirmisin sana zahmet,veya anlayan bir arkadaş yapsın lütfen??
+++
İşyerinde resimler Açılmıyor ama SerhatSB onları eklemediyse ben akşama eklerim... Bu arada verdiğiniz bütün settinglere göre resimler çekip yayınlayacağım... Bu arada resimleri arkadaşımın makinasıyla çektim.Benimki serviste çok fazla ayarı ile uğraşamadm. O yüzdende çok iyi olmayabilirler.
Bu arada kaynak Ps3 ve oyunda Nba 2k10 dur... 1-2 gün içinde Uncharted , Gow , Fifa ve Ferrari challange ilede resimler çekip ekleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helaxes -- 4 Haziran 2010; 10:02:56 >
-
Serhat teşekkürler dostum
Sende olmasan burası bu konularda fakir kalacak
Bunlar benim işim değil,çakmıyorum,gari siz uğraşacaksınız bunlarla,ben başka işlerine bakıyorum panellerin
Herkese iyi seyirler+
Selamlar -
Lafi bile olmaz Hocam,
Gerekirse John Rockefeller ile Heinrich Marx i biraraya getirir tokalastirir ,resminide koyarim.
Sen yeterki bizleri bu forumlarda bilgilerinden ,degerlendirmelerinden,uyarilarindan mahrum etme.
quote:
Serhat teşekkürler dostum
Sende olmasan burası bu konularda fakir kalacak
Bunlar benim işim değil,çakmıyorum,gari siz uğraşacaksınız bunlarla,ben başka işlerine bakıyorum panellerin
Herkese iyi seyirler+
Selamlar
-
Serhat bu arada Sn.helaxes nin resimleri sanırım çok büyük ve sayfayı acaip kasıyor açılırken!!
düzeltme imkanı varmıdır??? -
-
slmlar
3 hafta önce aldığım, 55sv685 i, nihayet kurdurdum bugün. kutudan kumanda çıkmadı:)) teknosayı aradım, göndereceklerini söylediler :))
hiçbir setting yapamadım dolayısıyla.
ilk izlenimlerim, sd performansı memnuniyet verici değil kesinlikle. ancak nedeni tv mi yoksa digitürkmü onu bilemiyorum. ancak zaten ben, hd performans için almıştım, hiçbir settings olmadan bi yorum yapmak istemiyorum :)
ancak ilk izlenimlerim oldukça iyi
kumanda gelene kadar bi sıkıntım var onu nasıl halledebilirim. logo yazılarekranın dışına taşıyor, herhalde geniş ekran modu olduğu için. kumanda olmadan ayarlayabilirmiyim.
birde bi arkadaş sormuştu, tv den uğultu geliyomu diye , 1 saattir çalışıyo öyle bir ses duymadım. bu arada ses harika diyebilirm:) -
Sn.mnyk panelin hayırlı olsun+
1-Sanırım Teşhir ürünü aldın için herifler dolayısıyla Kumandayı unutmular kutuya koymayı
Sıfır aldıysan;Kumanda çıkmama durumu ise sıfırdır,yani ben hiç bir panelde bugüne kadar sıfır olupta Kumanda çıkmama görmedim,
ancak yinede olabilir diyorum;bu arada merake ttim panel sıfırmı yoksa Teknosa daki malum teşhirlerdenmidir??
Kısaca teşhir olması durumunda "unutulma" olur/olabilir!
2-SD performansı için şunu söyliyebilirim vede çok kesin olarak;Tosh lar "tüm seviye" panellerinde(burasına dikkat et lütfen!)
SD lerde en iyi paneldirler;Tosh un 2 çok önemli özelliği vardır
A-SD lerdeki başarısı
B-Motionhandling başarısı
Ancak DTürk "genel" olarak çoğu panelde SD ler aman aman değildirki!!hatta bazı kanallar itibarıyla çok kötüdür!
açıkçası ben senin nasıl bir SD kalitesi beklediğini bilemiyorum ama tosh larda SD ler çok iyidir,öyle olmasaydı bugüne kadar tüm Tosh lar
için konuşuyorum SD ler için kötü SD veriyor denirdi
SV içinde kimseden açıkçası bir şikayet duymadık!
3-Benim yazdıklarım üzerinemi bu paneli aldın yoksa kendi kafanamı göre aldın bilemiyorum ama;çok çok iyi bir panel aldın
4-Kumanda olmadan paneli zaten götüremezsin;yani Arabayı almışsın ama herifler Direksiyonu takmayı unutmuşlar
Logo dediğin örneğin Kanal logolarından bahsediyorsan ve taşma(Zoom effect)yaptıysa o zaman Picture Format ya "Cinema" yada
"Subtitle" formatındadır;sen bunu "WIDE" yapacaksın;dolayısıyla bahsettiğin taşma bundan dolayı oluyor OK++
5-O uğultuyu soran arkadaşı iyi bilirimama onundaki kulaklar Kedi den bile hassastır
takma buna sen kafayı,uğultu
yok panelde!!
6-Panelin dahili Speak.sistemi çok iyidir;gerçi ben kullanmıyorum ve bu işi Z55x ile hallediyorum ama sen asıl sesi BD/HD-DVD/PS3 v.s
bağladığın zaman anlıyacaksın
++
Sonuç;Kumandayı önce eline bir al sonra Settings lere başla ve paneli o zaman görürsün!
Ancak ben DTürk için "Garanti" vermiyorum
Takıldığın bir şey olursa beni ararsın OK++
Saygılar
-
çok saolasın üstat. senin tavsiyenle aldım tabiki
sd den bi beklentim yok, azla yetinen biriyim. hiç bir settings olmamasına rağmen. iyiki almışım dedim. heleki 3990 tl ye, 12 taksite, böyle bi panel almak isabetli bir karardı benim için.
teknosanın teşhir ürünüdür. adamlara telefon açtım, önce teşhirlerde bazı aksesuarları vermeyebiliriz dedi, sizinle konuşuldu mu bu konu dedi. bende sert çıktım tabi ki, kumanda ne zamandır aksesuar oluyo dedim. öyle bişey söylense almazdım dedim. netice itibariyle satan kişi bana yarın dönecekmiş. yanlışlık düzeltilir dedi.
bu arada tekrar teşekkürler, tavsiye için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyk -- 9 Haziran 2010; 20:03:33 > -
Iyiki kumandayi koymayi unutmuslar ya tam tersi Paneli koymayip kumandayi koysalardi.
Gelde katil olma!!!!
Bu milletin birbirene yaptigini ne jonny ne yorgo ne frank ne hans yapti.
Birbirimizi düdüklemekten baska birsey bildigimiz yok elin oglu eli düdükler bizde birbirimizi.
quote:
Orijinalden alıntı: mnyk
teknosanın teşhir ürünüdür. adamlara telefon açtım, önce teşhirlerde bazı aksesuarları vermeyebiliriz dedi
-
Yine bana küfür ettirecekler!!!
Ülen ne zaman Kumanda "Aksesuar" oldu acaba
Ayrıca ne zaman "Kumanda için müşteri ile konuşuldumu" olayı olmuş!!
Ya bu dangalaklar Kumandayı kaybettiler veya yediler veya kırdılar v.s
Kardeş sen bana telefon edermisin(PM den sana telefonumu vereceğim)++
Her türlü manyak Panel satış işleri bizim memlekette oluyor yaw;yukarıda yazdım bir benzetmeyle Arabayı teslim etmişler
ama Direksiyon yok üstüne"Optional accesories" oluyor demekki
+
-
quote:
Orijinalden alıntı: serhatsb
Iyiki kumandayi koymayi unutmuslar ya tam tersi Paneli koymayip kumandayi koysalardi......
-
herkese merhabalar... albani kardeşi okuyarak foruma üye olmaya karar verdim. bende herkes gibi kararsızım. 2 şık arasında takıldım
1- samsung 46c6000 led 2- toshiba sv685(tepkime süresi 6ms olması biraz aklıma takıldı) ..... ikisinide ortalama 3800 tl ye buldum.benim için öncelik görüntü kalitesi.bu konuda fazla bilgim yok. hangisini tavsiye edersiniz? saygılar...
1-2 gün içinde almam gerekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymb9 -- 10 Haziran 2010; 14:24:13 > -
İkiside güzel panel ancak görüntü canlılığı/parlaklığı/keskinliği olarak Samy ler daha iyi,renklerin doğruluğunda ise
SV iyi ve Motionhandling olarakta SV daha iyi+Game perfçdaha iyi;Siyahlarda ve özellikle Siyah çalışmasında SV çok iyi!!
Panel teknik çalışmasında daha iyi;ancak her ikiside Samsung Panel kullanıyor bunu ayrıca belirteyim
Ancak Patch/Clouding ve ekran homojenitesi v.s sorunları SV de hiç yoktur!!
Ve tabiki SV FULL-LED+Local-dimming yapıyor
Aslında bu iki panel aynı kategoride değildir!
EDGE-LED ile FULL-LED+LD farklı çalışma prensiplerinde olup,salt ikiside LED tir demek yanlış olacaktır!
Ancak gider görüntüsüne bakarsınızda;,Samy yi çok daha iyi bluabilirsiniz yada tam tersi v.s bu sizin olaya ne kadar
teknik yada görsel veya hangi kriterlere göre baktığınıza göre değişir!
Ben bu sene Samy C6x serisini çok beğeniyorum,geçen seneki B6x lardan daha iyiye gittiler bu kesin!
++
-
şaka mı bu ? way be müsteri hizmetleri bile bu kadar kısa sürede cevap vermiyor:) şok oldum valla!
samsung c 6000 full led değil mi yani? birde sizde çok beğenmişsiniz.ben büyük ihtimal samy alırım..
birde şu an ikisinden birini almak durumunda olsan hangisini tercih edersin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymb9 -- 10 Haziran 2010; 14:39:24 > -
quote:
İkiside güzel panel ancak görüntü canlılığı/parlaklığı/keskinliği olarak Samy ler daha iyi,renklerin doğruluğunda ise
SV iyi ve Motionhandling olarakta SV daha iyi+Game perfçdaha iyi;Siyahlarda ve özellikle Siyah çalışmasında SV çok iyi!!
Panel teknik çalışmasında daha iyi;ancak her ikiside Samsung Panel kullanıyor bunu ayrıca belirteyim
Ancak Patch/Clouding ve ekran homojenitesi v.s sorunları SV de hiç yoktur!!
Ve tabiki SV FULL-LED+Local-dimming yapıyor
Aslında bu iki panel aynı kategoride değildir!
EDGE-LED ile FULL-LED+LD farklı çalışma prensiplerinde olup,salt ikiside LED tir demek yanlış olacaktır!
Ancak gider görüntüsüne bakarsınızda;,Samy yi çok daha iyi bluabilirsiniz yada tam tersi v.s bu sizin olaya ne kadar
teknik yada görsel veya hangi kriterlere göre baktığınıza göre değişir!
Ben bu sene Samy C6x serisini çok beğeniyorum,geçen seneki B6x lardan daha iyiye gittiler bu kesin!
++
tepkima süresi önemlimi peki?
-
konuyu takip eden arkadaşlara bir müjde vereyim..
46 ve 55 sv685 ler vatanın stoğuna girmiş..
konya vatanda bugün gördüm ancak izleme şansım olmadı yeni açıyorlardı..
46" olanı world e 6 taksitle 3519 lira..
ben alamıyorum maalesef.. düşünenler kaçırmasın derim.. -
arkadaşlar acil yardım lütfen..
teşhir ürünü 46sv685 i 3000 liraya, yine teşhir ürünü 55sv685 i 4000 liraya 12 taksitle buldum..
teşhir ürünü olması biraz çekince yaratıyor..
bu modellerde servis menüsünden filan panelin ömür saatini görmek imkanı varmıdır?
alayımmı ne yapayım dersiniz?
ya da malum yerden 12 taksit 3136 liraya sıfır 46sv685 mi alayım?
albani üstad sende duy sesimi..
cevaplar için şimdiden teşekkürler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: fortress34
arkadaşlar acil yardım lütfen..
teşhir ürünü 46sv685 i 3000 liraya, yine teşhir ürünü 55sv685 i 4000 liraya 12 taksitle buldum..
teşhir ürünü olması biraz çekince yaratıyor..
bu modellerde servis menüsünden filan panelin ömür saatini görmek imkanı varmıdır?
alayımmı ne yapayım dersiniz?
ya da malum yerden 12 taksit 3136 liraya sıfır 46sv685 mi alayım?
albani üstad sende duy sesimi..
cevaplar için şimdiden teşekkürler..
ben cevahir teknosadan teşhir ürünü aldım( 55sv685) gidip gözünle incele, kırık, çizik yok, için elveriyosa alabilirsin, ben öyle yaptım. tek hatam, orada kutulatmamak oldu. tv geldiğinde kumanda ve kullanma klavuzu yoktu içinde. ilettim, göndereceklerini söylediler kargoyu bekliyom.
bildiğim kadarıyla, servis menüsünden üretim tarihini görebilirsin. saat olarak görebilirmisin onu bilmiyorum
-
İyi akşamlar
1-Teşhir TFT-LCD TV alınabilir(Marka önemli değildir!)
2-Zaten bizim SV leri alanların çoğuda teşhir almışlardır,malum TNB fiyatları hala yüksek
3-Sadece teşhir alırken;Fiziki kusurları varmı bunlara bakın(leke/darbe/çizik v.s gibi)görüntüsünüde izleyin,bu arada pixel hatası varsa
bunuda zaten görürsünüz;sorun yoksa sizin önünüzde kutulasınlar!!! yükleyin getirin!
4-Tosh larda Service Menu işi çok tehlikelidir ve zamanında çoğu kişi başını yakmıştı!!!
Kaldıki ben zaten SM giriş kodlarınıda kimseye vermiyorum!!bunu unutun lütfen!
SV ler TNB tarafından TR ye bildiğim kadarıyla 10/12 ay evvel getirildiler ve bir panel en fazla bu kadar süre kullanılmış olabilir,bunuda bilin!
yani teşhirde ne kadar süre geçirmiş yinede belli olmasa bile size bir fikir verebilir!
Dolayısıyla kafası yatmayan almayabilir!
5-Sn.fortress;senin "malum" yer dediğin yoksa şu İB çakallarımı!!
O herifler benim karşıma Fake make olarak sakın çıkmasınlar bu arada!
O çakallar hiç Tosh LED-LCD getirmediler ve satmadılar;Sitelerindeki Seri ise üretilmeyen Japon Serisidir
Kardeş sen git şayet alacaksan adam gibi Distribütör Garantili mal al,o İB çakallarınıda itele gitsin!
Selamlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X