Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş ben bu PC işlerinden hiç çakmam,resim yükleme-açma v.s,bunları siz yapacaksınız artık bir zahmet,Allah razı olsun Mert ve Sertaç
    yardım ediyorlar yeterince,hepinize teşekkürler bu arada, Bonsai sanada tks

++
    Trustedreviews,benim bu konuda güvendiğim yada referance aldığım bir Site değildir,zaten bunlar test yapmazlar ve çeşitli yerlerden alırlar
    notları ise kendisine göredir v.s takmayın bunlara kafanızı!

A-X45x elbette daha iyi bir sistem,teknik olarak bu panel farklı!!

B-SV ise Overall dan 8 alması "fiyatı" yüzündendir!!!ilk başlarda en çok tepki bu fiyattan çekmişti(Avrupa için!!!)
    ancak şuanda 46 fiyatı UK de £ 1500/1600 gibi

C-X45x lerdeki Colour-management daha iyi ve 10 not almasıda doğrudur!
    Ancak SV lerde teknik olarak biraz daha sıkıntılı bir CM vardır ve sanırım Green taşması sonucunda+renklerin
    biraz daha zor oturmasından dolayı 1 not kırmışlardır SV lerde!

Black ve ilgili detail/deep/ghost v.s de ise SV biraz daha iyidir!

Ancak genelde bir çok Site nedense "hala" Tosh panellere kıt not veriyorlar
    Zamanında ZF ye ne yaptıklarını çok iyi biliyorumda!!! hatta bir kaç Site vardı,neredeyse ZF yi sınıfta bırakıyordu yaw

Geçin bunları bir kalem,çoğu zaten "taraflı" bu Avrupa Sitelerinin;USA daki Sitelerde biraz cıvıttı yada yorumları değişti v.s!!

Özellikle insan gözünün göremeyeceği tüm teknik test değerleri,"yanlış yada hileli" yorumluyorlar!!!(bunuda bilen biliyor)!!

Neticede bugünkü pixel-tabanlı tüm paneller budur!!

++

• Bu arada SV lerin 46"/55" fiyat konusu hk.görüşleriniz nedir??

Panel Bimeks lerde bana göre güzel rakamlarda!

+
  • adamlar 55" olana yaklaşık 5900TL koymuş daha ne kadar indirecek

gerçekten rakam

edit: sv685 çıktıktan beri takip ediyorum sebebi toshiba nın zf355 de ortaya çıkardığı performas kah bunu sizden duydum, okudum, kah yabancı internet sitelerinden okudum.usta şu sıra param yok eğer param olsa inan bana şu an direk hiç düşünmeden gider 55"sv685 alırım.Şu aralar bakıyorum 2010 modellerin tamamı tüm markalarda çıkmış değil. bu kadar parası olan için bence kaçınılmaz fırsat.Zaten 2010 modeller tamamen çıkacak pro youmları incelenek felan derken 2011 modeller piyasaya gelir.Ana!!!! birde bakıyorsun baktığın tv bir kuşak geriye gitmiş
    2010 modellerde bir 3D olanları var bir de sharp da şu dört renk olayı.diğer değişiklikler tamamen marketing tool olayı (senin dediğin gibi)

belki siz tam olarak kabul etmeye bilirsiniz ancak "fiyat performas" olayı bu üründe yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bons@i -- 13 Nisan 2010; 9:36:02 >

• TNB nin satış fiyatı 46" icin nedir şu ara ?
  • Herkese Merhaba,

Bende uzun zamandir bir TV icin para biriktiriyrodum ve en sonunda gidip Samsun B7000 serisi alacakken toshbia SV685D serisini gordum vebir anda fikrim degisti. Samsunglar beyazlarda sorun yasarken (pembelesme ve renk dagilimi gibi) SV685D'de oyle bir sorun goremedim. Siyahlarda cok iyiydi. Son dkaika fikir degisikligiyle SV685D aldim ve dun kullanmaya basladim. Evde PS3 ve WD TV Live var onlair bagladim dun. Cok deneme sansim olmadi ama goruntusu super. Kesinlikle LED dusunenler bence Samsung yerine Toshiba SV685D serisine kaysin cunku fiyatlarida samsungla ayni. Eskiden cok pahaliymis. 55"'i 8500TL falanmis 46"'de 5000TL civariymis sanirim ama su an fiyatlari bencede cok iyi seviyelere geldi.

Albani bey veya baska bir arkadas bana ayarlar konusunda onerilerde bulunursa cok sevinirim.

Kullandikca yorumlarimi yazmaya calisacagim ama ilk izlenimim cok cok iyi.
  • 1-Mert,sanırım TNB şu sıralar bir güzellik düşünüyor SV ler için;zaten düşünmeleride lazım artık bu saatten sonra

2-Teknosa/Bimeks lerdeki Teşhir lerde elbette alınabilir! çünkü rakam daha aşağıya iniyor o zaman

3-Fuat panelin hayırlı olsun kardeşim,sen şimdilik Picture Mode>>"Standard" olarak devam et;ben yakında bir setting tablosu çıkaracağım,
    gerçi elimde yabancı bazı kullanıcıların değerleri ama bunlara pek güvenmiyorum,zira bazı insanlar "Vividçi" oldukları için abuk değerlerde
    panellerini set edip sonrada süper oldu diyebiliyorlar

Sen panelini şimdilik tanımaya çalış,acele etme OK++

• "FILM" için "Deneme" setting!!

TESTonly-Movie_Mode-1.rar

http://r apidshare.com/files/375338456/TESTonly-Movie_Mode-1.rar

++

TESTonly-Movie__Mode-1-2.rar

http://r apidshare.com/files/375341664/TESTonly-Movie__Mode-1-2.rar

++++
    Not;Diğer Pict.Mode lara dokunma!!

A-SD/HDTV izleme modun "STANDARD" olsun!
    B-FILM içinde "MOVIE" modu kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Nisan 2010; 13:01:05 >

• Cok tesekkurler Albani. Gercekten cok memnun kaldim panelden umarim ilerdede bir sorunla karsilasmam. Settingler konusunda onerilerinizi herzaman bekliyorum.
  • Henüz hazırlamadım,sadece Movie Mode için "TEST" settings leri verdim!!

Normal SD/HDTV için daha önce yazdığım gibi STANDARD MODE,senin USER Mode(ZF deki moda karşılık geliyor)un olacaktır!

Senin panel 55"mi yoksa 46mı??

+
  • şuan sadece teşhir mi var 46 hiç bir yerde yok.

tuner durumu nasıl bu arada triple olasydı bari.
  • Beyler şimdi panel için bazı çalışmalar yaptım ve bunları anlatacağım,ancak ben bütün settings değerlerini almadım haliyle!
    zira her panelde bir sürü görüntü işleme haricinde örneğin Sound/MPlayer ve bir çok ayar durumları vardır,bunlar benim işim değildir
    ve zaten çoğuda kullanıcı tercihlerine göre bunlar yapılmaktadır!

-HighEnd bazı panellerde ise daha gelişmiş ayarlar vardır ve bunlar çeşitli modlarda size gelirler ama bunların hepsini tek-tek çıplak
    gözlede ayarlıyamayız!!!
    -Bazı ayarlar ise SM den yapılır ve siz bunu yine yapamazsınız!
    -Bazı ayarlar içinde UM den size auar imkanı tanınır ama buda alsında çıplak gözle yapılmaz v.s v.s

Ben "SV"* ler için önce Basic ve olmazsa-olmaz settingslerin nasıl yapılacağını anlatacağım ki bunların tamamı UM** den yapılacakır!!

*SV=46"/55" olarak 2 ebatı vardır ve genelde ayarlar bu ebatlarda aynı olmaz;yani bazı değerler 46" da veya 55" de farklıdır gibi;
    yada bir diğer ifadeyle 46" ayarları;55" e olmaz(veya tam tersi) veya USA Sitelerden alacağınız 55" ayarlarıda sizin 55" lere olmaz(NTSC+S/W farkı)

++
    Settings için işleme başlamadan önce 2 uyarım daha olacaktır!

1-Aldığınız panel "Teşhir" ise(olabilir ve önemi yoktur!!)
    -paneli önce RESET leyeceksiniz!!
    -daha sonrada kumandadan Stand-by+panel üzerinden OFF yapacaksınız+panelin elektrik kablosunu prizden çekin ve 2/3dk. bekleyin!!!
    -elektrik kablosunu yeniden prize takın,panel üzerinden ON yapın ve paneli açıyorsunuz normal olarak

2-Panel sıfır ve hiç açılmamışsa;ilk defa açtığınızda>>Quick Set-up;LOCATION>>HOME seçiyorsunuz!!! STORE da kalmasın!!!

+++++++++++++++++++

Ben bu işlerde yanlız(settings ve diğer tanımlamalarda v.s)İngilizce kullandığım için sizede öyle vereceğim!!siz daha sonra Dil seçeneğinden
    Türkçe yapabilirsiniz!

Önce Basic&Advanced bölümleri ve bunlara ait bazı kısa açıklamalar ve set değerleri v.s anlatımı yapacağım

NOT;Basic settings için ilk yapılacak işlem;Bir TEST vardır ve bunu PC ye indirip h azırlayacağınız CD/DVD yardımıyla bu ilk Basic aşamasını
    geçeceksiniz,bunun içinde "Sn.Highwaymouse" un imzasındaki başlıktan gerekli açıklamaları v.s bulabilirsiniz!

Ben ilk etapta spesifik olarak şu ayarlar vardır bunları gireceksiniz v.s demiyorum! zaten çoğu değeride boş bırakıyorum v.s çünkü bunlar gerçekte
    panelin bulunduğu ortamın aydınlanma şiddetinden dolayı değişiklik gösterir,gün içinde yine farklı aydınlanma ortamı olur/olabilir veya bazı ayarlarda
    kullanıcı daha farklı bir değer kullanmak isteyebilir(göz zevki veya çeşitli sebeblerden v.s)

Burada temel amaç öncelikle panelin 3 ana ayarını o test yardımıyla doğru ayarlamaktır,nedir bunlar>>>Brightness/Contrast/Colour(sırasıyla böyle olacaktır!!)
    ANCAK bu 3 lüyü ayarlamadan önce ilk olarak panelin "Backlight" değerini ayarlıyorsunuz!!!

""BACKLIGHT"" için spesifik bir değer yoktur,ancak bunu gözle ayarlamanız gerekiyor!bunu bir defa yaptınızmı artık öyle kalır ve kolay-kolay değiştirmezsiniz!
    Prof.ISF yapılsaydı tabiki bunu ayarlamak çok kolaydır ama bizim böyle bir durumumuz yoktur,dolayısıyla bunu test yardımıyla gözümüzle yapacağız!

Genel olarak bunun seviyesi ortalarda bir yere alınır ve teste başlanır 40/50 gibi(örneğin STANDARD MODE için)daha sonra o yukarıda yazdığım 3 temel
    değeri ayarlarken örneğin testte gördüğünüz pattern dediğimiz şekillerde tutmama/oturmama durumu varsa o zaman işleme yine Baclight seviyesini
    arttırarak/eksilterek devam ediyoruz,bu kısım sıkıcıdır ve bayağı bir süre alacaktır,gözleriniz yorulursa,işlemi bırakın,zira bir süre sonra gözler bıkar/yorulur
    ve sizin algılama yetiniz azalır!!!!bir cigara yakın,bir tur atın olmadı yatıp uzanın v.s

Bu bahsettiğim işlem içinde ortam aydınlanma şiddeti çok önemlidir!

1-Çok aydınlık,ortam olmaz!!
    2-Zifiri karanlık hiç olmaz!!!
    3-Panele direk lamba ışığı/yansıması kesinlikle vurmayacaktır!!
    4-Pencereden ışık yine vurmayacaktır,ayrıca bu panel Parlak(Crystal-Clear ön koruyucu katmanlı)olduğu için ciddi bir yansıma problemi vardır!!!

En ideal ortam hafif loş(ama karanlık değil)ve ortamda ışık(lamba v.s) yardımı olmadan olan bir ortam OK dir+
    akşama doğru 16/17 gibi başlarsınız işleme,yetişmezse ertesi gün devam edersiniz
    Veya ortamı perde v.s yardımıylada loş hale getirebilirsiniz tabiki!

Tekrar uyarayım panel yansıma yapmaktadır,bizim XF/ZF(Semi-gloss) ön katmanlı gibi değildir!!

Test için dosya RS.COM dadır;

DisplayTuningbyCAN.rar

http://r apidshare.com/files/163350999/DisplayTuningbyCAN.rar

Size:5889 KB Downloads:2636
    Status:Normal Download Last Download:12.04.2010 20:16:19

********************************************************************************

A-PICTURE

--Picture Mode;STANDARD(bu sizin User Mode nuz olacaktır SD/HDTV de)

-Backlight;...
    -Brightness;...
    -Contrast;...
    -Colour;...

--Tint;
    --Sharpness;keskinlik ayarı ise şimdilik Default ta kalıyor ancak resim çok keskin/soft v.s olursa yeniden ayarlanması gerekir!
    ANCAK bazı durumlarda kenar obje bozulmalar fazla olursa bunu gidermek/azaltmak için sharp değeri düşürülür ama bu seferde
    netlik azalır!!! veya tam tesri bir durumda örneğin resim çok donuk/soft/mat ise o zamanda sharpı arttırırsanız resim daha canlı hale
    gelir ama bu seferde kenar bozulmalar ortaya çıkar v.s

Not;3 temel ayar için Testi kullanıyorsunuz sadece!!!(Brightness+Contrast+Colour)
    -Tint;bu ayar genelde NTSC renk sisteminde iş görür ve gereklidir,normalde 0(sıfır)olması lazım bizde,kısaca Green-Red
    renklerinde geçiş yapar,örneğin resim NTSC de ya fazla Green yada Red olabilir ve bunu dengelemek için Tint seviyesi değiştirilir

++

B-3D Colour Management;kısaca bağımsız renk yönetimi;pratikte bu ayar güzel bir özellik gibi görülsede,siz bunu çıplak gözle kesinlikle
    doğru olarak set etmeniz mümkün değildir!!! şimdilik buna dokunmayınız ltf!!!
    Ama ben SV lerdeki Default 3D durumunu henüz bilemiyorum,ama ZF355 lerde buna hiç gerek kalmıyordu çünkü panel panel Default olarak
    çok güzel gelmişti ve biz sadece normal Colour ayarı ile olayı bitirmiştik!! 3D yi çok denedim ama asla ben Default tan daha iyi netice alamadım!
    çünkü SM den S/W olarak burasını çok güzel set etmişti adamlar

OFF yapın ve devam edin!

++

C-Colour Temperature;işte bizi SV de en çok uğraştıracak bir menü daha!!(Vividçi iseniz zaten sizin için sorunda yoktur)

İlk etapta ben 2 de bırakın diyorum(bunu dışardan genelde hep böyle görmekteyim!!)

Not;Sakın Gain/Offset ayarlarına dokunmayın bu arada!!!!

-Auto Brightness Sensor settings;OFF
    -Active Backlight Control;ON
    -Black&White Level;0
    -Static Gamma;-10(şimdilik geçici gibi bir değer)
    -MPEG-NR;OFF
    -DNR;OFF

++

D-Auto Brightness Sensor settings;OFF
    Ortam aydınlanma şiddetine göre Baclit(LED li arka-aydınlatma)çalışmasını düzenler,
    Ben ON yapmanızı tavsiye etmiyorum!

Kısaca Backlight+Contrast seviyesini ortam aydınlanma değişikliğine göre yeniden algılayıp seviye ayarının düzenlenme sistemidir.

++

E-LED Backlight Control;ON

Bu daima açık olacaktır!

Kısaca resimdeki karanlık sahne durumuna göre Backlight seviyesini ayarlamaktadır ve LD nin(Local-dimming>>bölgesel aydınlatma
    sistemi)çalışmasıdır!

NOT;OFF yaparsanız LD çalışmaz!!
    ve panel tıpkı bir CCFL paneldeki gibi sabit Baclit yapar!!!
    LED panelinizinde zaten bunu OFF yaparsanız bir esprisi kalmaz
    ++

F-Black&White Level;0

Kısaca resimdeki siyah genleşme(seviye yada etkisi de diyebiliriz))dengesini sağlıyor;kimileri bunu açarak kullanabilir
    yani seviyesini arttırarak,ancak zor bir ayardır!0 da kalsın
    Örneğin bununla oynayarak karanlık sahnedeki detaylar biraz daha arttırılabilir veya azaltılabilir;ancak detaylar arttırılırken de
    bu sefer siyahlarda Grey/Blue ya sapma olacaktır!!!
    Kısaca derinlik çok arttırılırsa siyahta o derece azalacaktır!

Bu panelde yapılan uzman test incelemesinde KURO kadar Siyah üretilebiliyor ve seviyesini yukarıda vermiştim Black-Level;0,01 cd/m2

++

G-Static Gamma;
    Resimdeki siyah seviye/denge ayarıdır,ancak normalde çıplak gözle ayarlanmaz!!!
    (Prof.ISF ister)
    Ancak zaman içinde bu ayarla kendiniz oynayabilirsiniz şimdi Default olarak kalsın!

++

H-MPEG-NR/DNR;OFF

1-Analog TV yayınlarında ON olabilir
    2-Digital TV yayınlarında ON olabilir

Yayınlardaki noise durumuna göre bunu kendiniz ON/OFF yapabilirsiniz

3-DVD izlemede;yine copy veya noise v.s varsa ON yapabilirsiniz

++

I-SRT/RES+(ResolutionPlus);yine çok zor bir ayar!

SDTV yayınlarda,resim kalitesini yükselten (1080 kadar denilen)sistem diyebiliriz,ancak bunu neredeyse her yayında
    görüntü kalitesi değişen SD lerde oturtmak adeta "mucize",ancak genel olarak Tosh paneller SD lerde çok iyi olduğu için
    buna çok fazla ihtiyacınız kalmayacaktır

Ancak panelle birlikte dandik bir SAT-Receiver kullanıyorsanız SRT de fazyad etmez yada hiç bir şeyde fayda etmez!

RES+;ON yapıyorsunuz ve ayarını 2 de bırakın;daha sonrada kaydırma çubuğu ile görüntüyü düzeltmeye çalışın;vaktiniz bol ise

++

J-Active Vision M200;ON/OFF
    Her iki konumda da kullanacaksınız içeriğin hızlandırma durumuna göre!!!
    50/100/200Hz çalışmasıdır

-Genelde "FILM" içeriklerde ON yapın
    -SD/HDTV yayınlarda ise OFF/ON duruma göre ayarlıyorunuz!

Not;Game Mode ta bu aktif değildir,çalışmaz!!zaten ihtiyacınızda olmayacaktır!

Panelin "Sınav" yerlerinden en önemlisi burasıdır
    ZF deki tecrübemden sonra ve bir dünya yerli/yabancı kullanıcı yorumlarından sonra;elbette hala hiç bir panel
    Motionhandling konusunda ZF den iyi değildir!
    SV lerde biraz Bluring olduğu ve biraz daha Motionhandling yapması istenmiştir,kısaca bir ZF değildir,öncelikle bunu belirteyim,çünkü
    ZF de 100Hz ON/OFF veya Film Stabilization ayarının nerede olduğu filan hiç önemli değildi,basıyordunuz gaza aynen Ferrari gibi uçuyordu panel
    Böylece ZF355 ler bu konuda dünyadaki en stabil+sıfır hatalı+en hızlı bir paneldi

SV de böyle değildir!

K-Film Stabilization;

Not;Active Vision ve Film Stabilization sistemi tıpkı;Samy/Sony ve diğer bazı panellerdeki MotionFlow gibi bir hızlandırma sistemidir.
    24fps-50/60Hz görüntülerin(özellikle FILM ve hızlı sahnelerde) görüntünün akıcı/temiz/pürüzsüz ve Blur/Ghost/Judder v.s olmadan
    işlemesini sağlayan sistemdir.

Burada 3 konum vardır;Standard/Smooth/OFF
    720/1080 de FILM içeriklerde;normalde Smooth seçin(ZF de ne seçerseniz seçiyordunuz,hiç sorun olmuyordu)
    veya sorun yoksa Standard seçin;yada OFF yapın v.s bunu içeriğin hızına göre ayarlıyacaksınız(güzünü seveyim ZF355 lerin adama hiç
    bir ayar yapma ihtiyacı hissettirmiyordu)

++

L-Expert Mode;
    Kısaca bu ayarda çıplak gözle ayarlanmaz,dokunmayın şimdilik!!!

RGB nin ayrı-ayrı seviyesini ayarlar

++

M-Control Visualization;
    Şemetik/diyagram bir çizim gösterir size,aslında buda SM den ayarlanıyor;dokunmayın!!!

++

N-Automatic Format;(Wide-Screen)
    Bu sistem ZF den biraz farklı!
    Ve dışarda bazı kullanıcı şikayetleri okudum!!!

Örneğin panel gerçek WS sinyal alıyorsa(16;9 format)ce Auto-Format;ON ise,panelin o andaki screen-modu her ne olursa olsun
    format WS oluyor
    Ancak sanırım sorun bundan sonra çıkıyor;ve panel o formatta kalıyor!!pratikte tam ne yapıyor bilemiyorum ama sanırım her seferinde
    bunu kumandadan eski formatına getirmek gerekiyor!!!(ilginç doğrusu)

+++++++
    Şimdilik tanıtım/temel bilgiler v.s olarak bunları veriyorum,diğer MediaPlayer/Sound v.s işleri benim branşım değildir,bunlara ben bakmıyorum
    Zaten bu ayarlar kullanıcıların kendi kafalarına göre yapacakları ayarlardır++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Nisan 2010; 23:20:43 >

• İlla ki philips alacaktım (AMB için) bu modeli öyle anlattınız ki 46sv685d modelini alsam mı diye düşünmeye başladım. Bi sorum olacak bende herkes gibi İB firmasına tereddütle yaklaşıyorum ama İB deki 46" fiyatı 3100 lira diğer firmalar 5000 lira fiyat biçmişler. hepsiburada 5350 fiyatı var.

Bu işe uğraşan çoğu arkadaş uzak ol diyor İB den ama benim aklıma çok takıldı.

Bu arada bu model İB de varmı yokmu diye teyit ettirmedim. Belkide yoktur diğer modellere yaptıkları gibi başka model verelim beyfendi muhabbetine girebilirler.
  • 55 sv ler teknosa da fıyatlar 5000 altına cekılebılır, fakat teshır var bıldıgım kadarı ıle.
  • Sertaç yaw şu ilk msg daki araba Ferrari değilmi????

Aslında bu resmi yanlış koydum ben;bunu ZF355 için koymalıydım

Panel alamenin en hızlısı ZF355 tir dolayısıyla o resimde ZF355 e yakışırdı

ZF355 2007 Model Ferrari

Sen belki bir şeyler yaparsın ZF nin içine şöyle "Kırmızı"(bu benim favori araba rengimdir)bir tane Ferrari yapacaksın ki tam olacak

Bütün diğer panellere tozunu yutturan ZF355

++

• quote:

Orijinalden alıntı: Greenberet83

İlla ki philips alacaktım (AMB için) bu modeli öyle anlattınız ki 46sv685d modelini alsam mı diye düşünmeye başladım. Bi sorum olacak bende herkes gibi İB firmasına tereddütle yaklaşıyorum ama İB deki 46" fiyatı 3100 lira diğer firmalar 5000 lira fiyat biçmişler. hepsiburada 5350 fiyatı var.

Bu arada bu model İB de varmı yokmu diye teyit ettirmedim. Belkide yoktur diğer modellere yaptıkları gibi başka model verelim beyfendi muhabbetine girebilirler.

Kardeş,ben öyle bir anlatıyorumki;amma illa git SV al demiyorum,benim başlıklar diğer başlıklardan çok farklıdır!
    zaten birde ZF355 başlığım vardır,okursan dikkatli,olayı anlarsın,ve vidasından motorunun en ince noktasına kadar
    anlatırım,ama tek Garantili tavsiye ettiğim panelde ZF355 lerdir ama bunlarda bitti ve efsane oldu

SV içinde bir çalışma başlattım gördüğün gibi,tavsiyede ediyorum tabiki,ama paneli her şeyiyle art/eksi ele alıyorum ve daha çok yeni açtım
    başlığı ve yeri gelirse her bir şeyinide yazacağım!

Sen İB yi geç bir kalem kardeşim onlarda bir kere Tosh LED yokki,sen nereden gördün bu panelleri???
    Benim İB Sitesinden gördüğüm ZX8x serisi;ama bunlarda Japonya Serileridirhatta orada bile çıktımı şuanda bilemiyorum!
    İB de üretilmeyen Seriler/Japonya Serileri v.s v.s her ne ararsan vardır

SV için şuanda Bimeks/Teknosa sıfır veya teşhir alınır paneller vardır,gidin sorun ve inceleyin,işinize gelirse alırsınız,ben buradayım

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Nisan 2010; 23:34:51 >

• Ferrari olabilir ağbi , Adamlar ordan sen burdan verdin gazı
    Zf içinde yapabiliriz benzer çalışma

İmza yine sorun yapmış abi , birde bunu dene bakalım beğenecemisin

[center][image]https://store.donanimhaber.com/d3/9b/a1/d39ba176f0f463bb96a935052469c541.jpg[/image][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Nisan 2010; 1:52:59 >
  • Arda selamlar

55" için yukarıda verdiğim bazı değerler ile başla settinge,gerekirse yeniden revize ederiz OK+

+++

Mozart, Ferrari çok güzel oldu ve sola çektim şimdi tam imza oldu
  • Şimdi ben bir "atak" başlattım ama birileride bunu görmeli

Ferrari ile girdim yola ama yolu açmalısınız!

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: Greenberet83

İlla ki philips alacaktım (AMB için) bu modeli öyle anlattınız ki 46sv685d modelini alsam mı diye düşünmeye başladım. Bi sorum olacak bende herkes gibi İB firmasına tereddütle yaklaşıyorum ama İB deki 46" fiyatı 3100 lira diğer firmalar 5000 lira fiyat biçmişler. hepsiburada 5350 fiyatı var.

Kardeş,ben öyle bir anlatıyorumki;amma illa git SV al demiyorum,benim başlıklar diğer başlıklardan çok farklıdır!
    zaten birde ZF355 başlığım vardır,okursan dikkatli,olayı anlarsın,ve vidasından motorunun en ince noktasına kadar
    anlatırım,ama tek Garantili tavsiye ettiğim panelde ZF355 lerdir ama bunlarda bitti ve efsane oldu

SV içinde bir çalışma başlattım gördüğün gibi,tavsiyede ediyorum tabiki,ama paneli her şeyiyle art/eksi ele alıyorum ve daha çok yeni açtım
    başlığı ve yeri gelirse her bir şeyinide yazacağım!

Sen İB yi geç bir kalem kardeşim onlarda bir kere Tosh LED yokki,sen nereden gördün bu panelleri???
    Benim İB Sitesinden gördüğüm ZX8x serisi;ama bunlarda Japonya Serileridirhatta orada bile çıktımı şuanda bilemiyorum!
    İB de üretilmeyen Seriler/Japonya Serileri v.s v.s her ne ararsan vardır

SV için şuanda Bimeks/Teknosa sıfır veya teşhir alınır paneller vardır,gidin sorun ve inceleyin,işinize gelirse alırsınız,ben buradayım

++

Biliyorum ZF355 modelinin ne kadar iyi olduğunu ama dediğin gibi piyasada yok. 46SV685D modeli istanbulbilişimde yok demişsin ama ben bi link vereyim bi bakın

http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_46SV685D-LCD-TV,9037.html

Ben İB den alınabilinir demiyorum ama almak isteyen olursa bilgilenmiş olur.

Diğer sitelerin incelemelerini de baktım ve kullanıcıların yorumlarını çoğu kişi SV685 den memnunlar ve yüksek puan vermişler sadece dizayn notunu kırmışlar pekde umrumda da değil. Ama paneli canlı görmedim. Bi diğer düşündüğüm model 42PFL9664, fiyatının düşmesini bekliyorum. Yada bi kampanyaya denk gelirsek bu modelide alabilirim.

9664 modeli için pek bi yorum göremedim forumda alan da yok galiba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Va Fail -- 14 Nisan 2010; 14:55:29 >

• Merhaba Sayın Albani....

Siz değerli yazılarınızı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.....

Ben de ileride Lcd sahibi olmaya aday biri olarak sormak istediğim birşey var...Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Komşumun yeni almış olduğu LG 42" SL8000 model LCD tv de, denemiş olduğumuz hem HD filmlerde (ki bu Mkv), hem de SD yayında (o an izlediğim cnbc-e kanal idi), dikkatimi çeken şu idi..;

Filmlerdeki ve yayındaki görüntü akışı doğal gibi değildi..nasıl anlatayım yani filmi biraz hızlı oynatırmış gibi yada sanki tiyatro sahnesinde çekim yapılmış gibi bir görüntü veriyordu..Bilmem anlatabildim mi?...Bu tür görüntüler tüm lcd lerdemi oluyor yoksa bu modele has bir durummuydu?..(Benim tahminim 200 Hz ile ilgili bir durum diye düşünüyorum)...

Bu konuda ki bilgi ve görüşlerinizi ve de tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim....

Bu konularda bizleri bilgilendirdiğiniz ve bilinçlendirdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.