Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-ZF için ilgili başlığı incelersen,bu panelin üretimden kalkalı 2 sene kadar olduğunu göreceksin;ZF355 leri bulmak v.s olayını unut ltf!
    ZF ile yinede bilgiler v.s istiyorsan,tahmin edemeyeceğin kadar detay v.s ilgili başlıkta mevcuttur

-Kardeş sen İB yi geç bir kalem,DH de belliki yenisin!o verdiğin link büyük ithimalle bunların eski bir linkidir v.s
    Sen normal yoldan gir İB ye ve tara ilgili başlıkları ve LED TV ler başlığını bulursan orada bunların tabiri caizse 3/5 tane LED sattığını
    görürsün!!!
    Benim İB linkine ihtiyacım olmadığı gibi merakımda yoktur,kimseyede oradan alın diye tavsiyede bulunmam,onlarda zaten ne ararsan vardır
    panel olarak,hatta üretilmeyen paneller bile vardır,geç kardeşim sen İB yide konuya dönelim şimdi

-9664 için ancak dışarda kullanıcı yorumları bulursun ve bu seri çok pahalı olduğu için çok az satılan bir paneldir!
    TR'de de böyledir ama bana göre oldukça iyi bir paneldir,ancak ben SV den onu üstün tutmam!

Selamlar+

• Sn.Erol

Sorduğunuz durumun bu başlıkla alakası yoktur,ltf ilgili başlığından sorarsanız,hem diğer kullanıcılardan hemde konu hk.bilgisi
    olanlardan daha fazla yorum alabilirsiniz+

Not;Bu başlıkta panel olarak sadece SV konusunu yazarsak,iyi olur,çünkü başlık yeni,panel daha yeni tanınıyor v.s
    böylece spesifik olarak SV ye yönelik teknik detayların yazılmasını rica ediyorum+

Arada elbette bezı muhabbetleride nazımız geçen arkadaşlarla yapıyoruz,hepten konulara dalmadan biraz kafayı dağıtmak için
    ama bir diğer panel ile ilgili teknik konuyu buraya taşımayalım ltf++

Saygılar
  • Mozart imzama bak!

-"Picture Frame" Bezel olarak dünyada ilk Tosh dan geldihatta EISA 2008 de ödülüde almıştı
    -"The Legend" bunu ben uydurdum ama yabancı kullanıcılar bunu böyle çok teleffuz etmişlerdi!!
    çünkü hiç bir exZF ci bunu unutmuyor,yani "Efsane" panel

Her ne kadar Picture Frame doğruysa;Efsane tabiride o derece doğru

++
    Tosh şimdi ZF Serisinı aynı bizimkiler gibi çıkarsa,panel piyasalarını bu sefer alt-üst eder,TNB de benim "gazımla"
    yok satar

+

Sn.Yönetici imzada yanlış bir durum yok değilmi???uygun değilse,değiştiririm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Nisan 2010; 19:46:17 >

• albani hocam
    toshiba 46sv685 ile sharp 46le700 ledlerden hangisini tercih edersiniz?
  • SV+

Not;7x için ilgili başlığında bütün detayları geçmişte vermiştim,oradan incele+uzman test yorumunuda açarak yine verdim(TF de de vardır aynısı)
    Bir kaç kullanıcısıda vardır o başlıkta+
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

SV+

Not;7x için ilgili başlığında bütün detayları geçmişte vermiştim,oradan incele+uzman test yorumunuda açarak yine verdim(TF de de vardır aynısı)
    Bir kaç kullanıcısıda vardır o başlıkta+

teşekkür ederim..
  • Sayın Albani .....

Öncelikli olarak yanlış anlaşıldıysam sizden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim....Buraya yazmamın nedeni sizi çoğunlukla bu başlık altında yazılarınızı gördüğümdendir....

Tabiki bu konu başlığı Toshiba SV panel bunu biliyorum ve sizin yazılarınız doğrultusunda bu paneli takip ediyorum...Sizin bu panel hakkındaki bilgilendirmeleriniz ve tavsiyeleriniz doğrultusunda, alacağım paneli de kafamda netleştirmiş olacağım.

Ama ben sadece örnek olsun diye LG lcd yi örnek verdim..Sadece gördüğüm durumu size anlatabilmek ve neden kaynaklandığını öğrenmek için sormuştum.Ve bu durum tüm lcd lerde varmıdır?..

Teşekkür ederim..yanlış anlaşıldıysam tekrar özür dilerim.
  • Erol kardeş rica ederim,özür dilenecek hiç bir şey yoktur+

Ben sadece konular v.s karışmasında,milletinde kafası karışmasın diye böyle uygun gördüm,çünkü DH de inanılmaz
    bir "Başlık kirliliği" vardır,ben 5 senede 5 tane başlık açmadım

Kimin aklına ne gelirse,hemen gelsin "Başlık",sonrada kaybolup gidiyor tabiki!
    ++

Bahsettiğin Motionhandling olayı maalesef bütün panellerde "genel" bir sıkıntıdır!!!hatta duruma göre PDP lerde bile olabiliyor!

LGE nin en üst serilerinde bile çokça olmaktadır,LH95x lerde bile vardır v.s
    Görüntü kalitesi yanında panelin makinesi o kadar hızlı gelişmiyor!!!

ANCAK,sen sanırım bazı MKV lerin durumundan da bahsetmişsin,ama bunlar ext.cihazlardan(PC dahil)idare edildiği için içeriğin
    Riplenmesinden tutunda bir sürü faktör olabilir,kısaca tam bir fikir veremez veya kriter olamaz!

SD/HDTV yayınları+BD/HD-DVD/PS3/XBox daha doğru kriter veren ext.cihazlardır!

Paneller içindeki Processor ler çok akıllı değildir(özellikle Chipset ler!!)ayrıca özellikle hızlanma olayını çoğu panele yeterli başarıda yapamıyor!
    senin bahsettiğin sıkıntılarda bunlarla ilgilidir!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Yok hocam site kaldırmamıştır bazen kaynakta yenileme olunca böyle sorunlar olabiliyor , biraz bekleyelim olmadı bir daha yaparız

Ustam benimde imza kısmı boş kullandığım ekipmanları yazmak istiyorum fakat imza kısmını aktif edemiyorum.
    Nasıl yapabilirim?
    Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damasyus

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Yok hocam site kaldırmamıştır bazen kaynakta yenileme olunca böyle sorunlar olabiliyor , biraz bekleyelim olmadı bir daha yaparız

Ustam benimde imza kısmı boş kullandığım ekipmanları yazmak istiyorum fakat imza kısmını aktif edemiyorum.
    Nasıl yapabilirim?
    Selamlar.

Dostum selam ,

İmza kısmında muhakkak ''Her zaman imzamı mesaja ekle'' işaretli olması gerekiyor ,
    Birde üyeliğinin aktif olması lazım , örnek telefon numaranı vermiş olup gelen kodu onaylama....

İmza yakıyor can ağbi ateş kırmızısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Nisan 2010; 1:09:20 >

• Sayın Albani....

Anlayışınız için teşekkür ederim...

Bu verdiğiniz bilgiler benim için bayağı açıklayıcı oldu.Sağolun...

Şunu anlıyorum ki, bahsettiğiniz Motionhandling olayı maalesef bütün panellerde "genel" bir sıkıntı....

ve görüyorum ki bu sıkıntı Toshibanın bu SV modelinde çok daha az. (Bu konu başlığı altındaki yazılarınıza dayanarak)Doğru mu anladım acaba?...

--
  • Erolbey kardeş,evet sıkıntı "genel" ve SV de dahil hepsinde bir şekilde yine "genel"!!!

1-Ancak her panelin "stabilitesi" aynı olmadığı için örneğin,yan-yana 10 tane aynı paneli koyalım ve bunlardan birisinde çok falso olurken
    5 tanesinde hiç olmaz;4 tanesinde biraz olur v.s;buda "genel" bir durumdur!

yani aynı panelde olsa(Marka/Seri/Model/Ebat)bu bahsettiğim olay olmaktadır!!

Yani burada işin içine "Şans" faktörüde girmektedir

2-Ama ZF355 için kesinlikle bir Motionhandling sıkıntısı söz konusu değildir,benim zaten bu konuda "direk garanti verdiğim" dünyadaki tek panelde
    bu bizim Ferrari lerdir
    Ama buda bitti-gitti,istesende yok

3-SV içinde Motion(kullanıcı yorumları+uzman testleri v.s)iyi olduğunu biliyorum,ama bizr ZF değil!! ancak genelde izlediğim kadarıyla kullanıcılar
    motion sıkıntısından bahsetmiyorlar gibi,sadece uzman yorumlarında "daha iyi olabilirdi" deniyor,belliki çok hafifte olsa bir sıkıntı var ama bu bunun derecesi
    ve oluş şekli nedir,buda önemli,örneğin sadece Bluring yapması çok önemli değildir ama Ghosting/Shimmering/Flickering/Juddering/Stuttering v.s yapması
    iyi değildir ve bunları SV de okumadım,Blur efekti ise olur/olabilir,bu çok kafaya takılacak bir durum değildir(seviyesi normal ise tabiki!)

++

Saygılar

• Mozart,selamlar

Madem "Ferrari" nin arabasını alamadık,bari panelini kullanalım değilmi
    Kaldıki panelde bunu hakediyor,makine aynen Ferrari gibi

++
    yaw panel bitt-gitti biz şimdi bunun "muhabbetini" yapıyoruz
  • Fuat

Sana bahsettiğim ve benimde kullandığım Optical-selector dediğim çoklayıcı işini yapan aparat budur;
    TTAF da var diye biliyorum(bir ara sattılar)
    Ben UK den getirttim+2 tanede Optical kablo almıştım

http://www.imagebam.com/image/3e259c76593286

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 15 Nisan 2010; 22:04:51 >
  • Local Dimming sistemi ve çeşitli SV resimleri

ToshSV-LD_Pictbycan.rar

http://r apidshare.com/files/376339311/ToshSV-LD_Pictbycan.rar

++
    Mozart resimleri açabilirmisin acaba??
  • Toshiba Local Dimming

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi

• TOSHIBA REGZA "LED-LCD" SV685 Serisi

• Ekledim can ağbi boyutları iyimi ?

Sayfa açılırken kasmasın diye biraz kestim....
  • Merhaba ben de 46" civarı input lag minimum olan bir tv aradığım için buraya geldim (TV de konsol oyunları oynanacağı için)

Anladığım kadarıyla şu an türkiyede bulunabilen ve input lag konusunda en iyi olan televizyon toshiba. Bunun yanısıra yina aynı tvlerde siyah çizgi çıkması gibi bir problem var. (Sanırım ekranın ortasında düz bir siyah çizgi çıkıyor benim philips monitörde de arada bir oluyordu kapatıp açınca geçiyordu)

Çizgi ile ilgili sorun olmasa bu konuyu okuduktan sonra direk gidip alacağım tv toshiba olurdu Ama bu konu kafamı karıştırıyor çünkü yeni aldığım bir tv de öyle bir sorunla karşılaşıp problem yaşamak hiç istemiyorum. Acaba bu sorun tüm serilerde (ZV, (saten yokmuş), SV,XV) yaşanıyor mu?

Bir diğer sorum sv yerine xv ya da led yerine lcd toshiba alsam ne kaybederim? Sorular belki size göre çok basit olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

Merhaba ben de 46" civarı input lag minimum olan bir tv aradığım için buraya geldim (TV de konsol oyunları oynanacağı için)

Anladığım kadarıyla şu an türkiyede bulunabilen ve input lag konusunda en iyi olan televizyon toshiba. Bunun yanısıra yina aynı tvlerde siyah çizgi çıkması gibi bir problem var. (Sanırım ekranın ortasında düz bir siyah çizgi çıkıyor benim philips monitörde de arada bir oluyordu kapatıp açınca geçiyordu)

Çizgi ile ilgili sorun olmasa bu konuyu okuduktan sonra direk gidip alacağım tv toshiba olurdu Ama bu konu kafamı karıştırıyor çünkü yeni aldığım bir tv de öyle bir sorunla karşılaşıp problem yaşamak hiç istemiyorum. Acaba bu sorun tüm serilerde (ZV, (saten yokmuş), SV,XV) yaşanıyor mu?

Bir diğer sorum sv yerine xv ya da led yerine lcd toshiba alsam ne kaybederim? Sorular belki size göre çok basit olabilir

cizgi sorununu her panelde yaşayabilirsiniz..bunun Toshiba ile alakası yok..Panel hatası oldugu icin her panelde cıkabilir..Daha cok Samsung üretimi S-PVA panellerde cıkıyor fakat diger tip panellerdede cıktıgı oldu..kısada bunukafanıza takmayın..cıkarsada garanti suresi icerisinde degişim oluyor..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.