Şimdi Ara

toshiba G710 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar selam soyle bır sorunum var telefon bazen hatta sık sık msj atmıyor.msjı yazıp send tusuna basınca hicbişey olmuyor.lutfen bilgisi olan biri yardım etsin cıldıracam yoksa cok gıcık bi durum.buarada hard format kombinasyonu neydi yukarda yazan olmuyor sadece telofon kapanıyor okadar.
  • Ayarlarda olması lazım format seçeneği 1234 girerek formatlayabiliyorsunuz cihazı da yedek almayı unutmayın.
  • valla oran format attım herseyi denedim ama hiçbir degişiklik ollmadı böle gıcık bir sorunla ömrümde karsılasmadım yanii birde arkadasın yukarda dediğiyıldız tusu kırmızı kapama tusu ve power tusuna basılarark bahsettiği hard formatın normalden bir farkı varmıdır dediği sekilde beceremedimde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musanpa -- 5 Haziran 2010; 19:29:42 >
  • selamlar,
    bu telefon üzerinden pc ye interneti paylaştırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  • merhaba arkadas rahatsız ediyorum kusura bakma ama ben bu tel.yeni aldım nasıl program ve oyun yükleyebilrim denedim ama beceremedim atıyorum uygunuz yazılım dio
  • Bende bu telefondan almak istiyorum. Birkaç yere sordum ama bulamadım. Hepsiburada, gold, multimedia, elektroworld ve mediamarkt ta yok. Piyasada başka nerde bulabilirim ? Sanki telefonun kökü kurudu. Bir türlü bulamıyorum.
  • sonunda buldum, bende G710 lular ailesine katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCNYLMZ

merhaba arkadas rahatsız ediyorum kusura bakma ama ben bu tel.yeni aldım nasıl program ve oyun yükleyebilrim denedim ama beceremedim atıyorum uygunuz yazılım dio

http://www.smartphone - freeware.com/

adresinden ücretsiz uygulamalara ulaşabilirsiniz. cab uzantılı dosyaları cihazınızdan exe uzantılıları ise cihazı pcye bağlayıp pcden yüklemelisiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

valla oran format attım herseyi denedim ama hiçbir degişiklik ollmadı böle gıcık bir sorunla ömrümde karsılasmadım yanii birde arkadasın yukarda dediğiyıldız tusu kırmızı kapama tusu ve power tusuna basılarark bahsettiği hard formatın normalden bir farkı varmıdır dediği sekilde beceremedimde...

Hocam kişiler silindiyse format atılmış demektir.

quote:

Orijinalden alıntı: mpp007

selamlar,
    bu telefon üzerinden pc ye interneti paylaştırmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Bu konuda herhangi bir fikir belirtemeyeceğim. Yalnız cihazı pcye bağladıktan sonra activesync üzerinden eşitleyip bir sonuca ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: abdullaho

sonunda buldum, bende G710 lular ailesine katıldım

Hayırlı olsun.

• TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİNİZİ İÇİN KOLAY GELSİN
  • yeni kullanıcı olduğumdan birkaç konu aklıma takıldı.

1. Malüm telefonu yeni aldım, nette bulduğum bir sürü programı kuruyorum, işime yaramazsa siliyorum. Benzer bir davranışı PC de yaptığımızda registery şişiyor. Windows mobile dada böyle bir durum söz konusu mu?

2. Fabrika ayarına dön deyince sıfırdan format atmış gibi mi oluyorum, yoksa başka bir tuş kombinasyonu ile formatlama var mı?

3. GPS'i hiç çekmiyor. Ancak 6 katlı binanın tepesine çıktığımda 1 kereye mahsus çektiğini gördüm. Harici anten almak gerekiyor. Nerede satılır, ne kadardır, nasıl bir şey tavsiye edersiniz

4. Arka planda açık olan programlar arasında geçiş yapmak için bir tuş kombinasyonu var mı? Alt+Tab gibi.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaho

yeni kullanıcı olduğumdan birkaç konu aklıma takıldı.

1. Malüm telefonu yeni aldım, nette bulduğum bir sürü programı kuruyorum, işime yaramazsa siliyorum. Benzer bir davranışı PC de yaptığımızda registery şişiyor. Windows mobile dada böyle bir durum söz konusu mu?

2. Fabrika ayarına dön deyince sıfırdan format atmış gibi mi oluyorum, yoksa başka bir tuş kombinasyonu ile formatlama var mı?

3. GPS'i hiç çekmiyor. Ancak 6 katlı binanın tepesine çıktığımda 1 kereye mahsus çektiğini gördüm. Harici anten almak gerekiyor. Nerede satılır, ne kadardır, nasıl bir şey tavsiye edersiniz

4. Arka planda açık olan programlar arasında geçiş yapmak için bir tuş kombinasyonu var mı? Alt+Tab gibi.

teşekkürler.

1. Evet WM'de de registry mevcut ve kur kaldır ile registry zamanla şişiyor.

2. Format atmış oluyorsunuz.

3. GPS ile hiç uğraşmadım, ihtiyacım da olmadı o nedenle hiçbir fikrim yok.

4. Temadan(10 tane ikonu üstte gösteren temayı kastediyorum) yararlanmayı deneyin. Şu an için geçiş yapmak için bir program bulamadım.

• Arabirimide aşırı sade, simgeleri düzenleyemiyorsun. Arabirim için güzel bir program var mı
  • Facade
  • Bu sadece ana giriş ekranını düzenliyormuş. Ben sadece Başlat a bastıktan sonra gelen ikonların olduğu ekranı düzenleyecek bir şey arıyorum.
  • Nasıl bir düzenleme ? İkonları mı değiştireceksiniz yoksa arka plan resmini mi ?
  • ikonların sıralaması, Yeni klasör ekleyip ikonları toplamak, oyunlar bir yerde programlar bir yerde vs.
  • Sıralama için bir registry editor yükleyip HKCU-Software-Microsoft-Shell-Order seçeneğini istediğin şekilde ayarlayabilirsin.

Bir dosya yönetici ile de Windows\Start Menu klasöründeki .lnk dosyalarını istediğin şekilde ayarlayabilirsin.
  • skyfire kendi web sitedinden indirdim. ama programi
    açinca bu program bolgenizde desteklenmiyor diye hata veriyor.

siz hangi surumunu kurdunuz ve nereden indirdiniz.

teşekkürler.
  • telefon ile rahat rahat msn kullanmak ve webte gezmek için vodafon hat adim. kalan kontör ü öğrenmek için *123# yazdigimda saçma sapan karakterler çikiyor. turkcellde böyle bir sorun yoktu.

vodafone kullanan diğer arkadaşlarda durum nasil?
  • Ben uğramazken bayağı paylaşımlar olmuş , işime yarayacak olanları ilk fırsatta değerlendirecem.
    ayrıca bir arkadaşımız gps den memnun kalmamış, bende tam tersi gps ine hayran kaldım, Konya dönüşü açtım yola 2 dk demeden bağlandı , zaten bir kere bağlandımı salmıyor meret :) , ayrıca şahir içinde de 3 dk yı geçmemiştir en fazla beklediğim.
    oyun listesi için teşekkürler indirip denemek isterim , benim eski telefonda balıklı bir oyun vardı onun adını bilen varsa lütfen yazsın .

Bende avea kullanıyorum ve mms yollayamıyorum ayarlarını nasıl yapmamız lazım acaba ?

Vodafone a geçen arkadaş gibi bende yaz ortasında geçiş yapacam , şuan taahhütüm var avea ile %25 indirimli konuşuyorum. Ardından internet paketi satın alacam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.