Şimdi Ara

toshiba G710 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

celetask
    nodata
    ucweb flash desteklemez ama hızlıdır iyidir
    skyfire flash destekli olduğu için bulunması lazım
    adisasta wmtorrent v3
    coreplayer
    dopod sim manager
    foxit reader (pdf için ben bunu kullanıyorum - bilgisayarımda da adobe kullanmıyorum -)
    google maps
    google youtube
    canli yayın
    opera mini 5
    resco explorer
    spb wireless monitor
    mc guider ( gps için )

şu anda benim g710 da yüklü olanlar bunlar sizde kendi tercih ve kullanımlarınıza göre bunlardan bazılarını seçebilirsiniz
    ama benim için bunlar olmazsa olmaz programlar
  • bu alete uyumlu bir hesap makinesi programı bulamadım ya hiç çalışmıyor ,çalışanlar tuşları tanımıyor yada scroll ball görevini yapmıyor...
    denediklerim:
    hicalc
    1-calc
    elecalc
    panoramic calc
    iss sci calc
  • Yine birkaç ufak sorum olacak:

1- Internet'e bağlandıktan sonra şebeke çubuğunda E yazmaya başlıyor ancak programdan çıksam bile şebeke çubuklarının orada E yazılı durmaya devam ediyor. Bu durumdayken internete bağlı bir program olmasa dahi cihaz sürekli sinyal alıp gönderir mi? Bu durum şarjın daha çabuk bitmesine sebep olmaz mı? Eğer öyleyse çözümü var mıdır?

2
    - Cihazın şarjı biraz çabuk bitiyor gibi. Çok yoğun kullanmasam dahi 2 günü bulmadan bitiyor. Amperi yüksek pil bulmak mümkün müdür ve nereden bulunabilir?

3- Cevapsız çağrılarda çağrının saat kaçta geldiğini göremiyorum. Aynı şekilde son arama listesine ait zamanları da göremiyorum. Bir ayarı var mıdır veya gözden kaçırdığım bir nokta mı var?

4- Google Maps'de scroll ile haritayı kaydıramıyorum, yani hareket ettiremiyorum. Sadece bulunduğum noktayı gösteriyor, ya da arama yapınca bulduğu yere gidiyor ama serbest dolaşamıyorum. Kısayolu mu vardır?

5- Ekranı çok mu iz tutuyor bu cihazın yoksa bende mi sorun var? Allahtan dokunmatik ekran falan değilmiş, yoksa yanmıştık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka
    Yine birkaç ufak sorum olacak:

1- Internet'e bağlandıktan sonra şebeke çubuğunda E yazmaya başlıyor ancak programdan çıksam bile şebeke çubuklarının orada E yazılı durmaya devam ediyor. Bu durumdayken internete bağlı bir program olmasa dahi cihaz sürekli sinyal alıp gönderir mi? Bu durum şarjın daha çabuk bitmesine sebep olmaz mı? Eğer öyleyse çözümü var mıdır?

2
    - Cihazın şarjı biraz çabuk bitiyor gibi. Çok yoğun kullanmasam dahi 2 günü bulmadan bitiyor. Amperi yüksek pil bulmak mümkün müdür ve nereden bulunabilir?

3- Cevapsız çağrılarda çağrının saat kaçta geldiğini göremiyorum. Aynı şekilde son arama listesine ait zamanları da göremiyorum. Bir ayarı var mıdır veya gözden kaçırdığım bir nokta mı var?

4- Google Maps'de scroll ile haritayı kaydıramıyorum, yani hareket ettiremiyorum. Sadece bulunduğum noktayı gösteriyor, ya da arama yapınca bulduğu yere gidiyor ama serbest dolaşamıyorum. Kısayolu mu vardır?

5- Ekranı çok mu iz tutuyor bu cihazın yoksa bende mi sorun var? Allahtan dokunmatik ekran falan değilmiş, yoksa yanmıştık.

1. Ana ekranda 3 kere kırmızı tuşa basın.(arama sonlandırma) Bir diğer yöntem ise Hızlı Liste-Kablosuz Yöneticisi-Menü-Cep Veri Bağlantısını Kes

Cihazda Türkçe seçenek var mı? Yoksa Quick Listten bulabilirsiniz.

2. Bu tip cihazlarda ancak bu kadar gidiyor şarj. Benim G500 2. güne ulaşamadı daha wi-fi saolsun.

E-Bay.

3. Arama Kaydında kişinin üstüne tıklayın.

4. SmartPhone versiyon mu yüklü ? Denemedim hiç GPS ihtiyacım olmadığından.

5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 13 Mayıs 2010; 23:48:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus
    bu alete uyumlu bir hesap makinesi programı bulamadım ya hiç çalışmıyor ,çalışanlar tuşları tanımıyor yada scroll ball görevini yapmıyor...
    denediklerim:
    hicalc
    1-calc
    elecalc
    panoramic calc
    iss sci calc

Ekran boyutlarından mı kaynaklanıyor acaba? Yüklediğiniz programlar 320x240 ya da Landscape ya da Türkçesi yatay ekran destekleyip desteklemediğini kontrol edin isterseniz.
  • Arkadaşlar mcguiderden başka gps programı kullanan var mı?
  • @ danGerfuLL, çok teşekkürler.
  • konuya girmeyeli çok olmuş

- google maps için söyleyeceğim şu , son sürümünü indirip kurudğumda bende oynatamamıştım neden bilmiyorum.
    sonra onu kaldırım arşivimdeki diğer -eski- google maps programını kurdum sorun kalktı

batarya için 2200mah lık -mevcut olan 1050- batarya ve arka kapak ebayda var, bu batarya biraz büyükmüş onun içni kapağı ile birlikte satılıyor. ben bir adet siperiş vermiştim ama satıcının elinde yokmuş gelince yollayacak , bakalım ne zamana gelir .
    E simgeside belli bir süre sonra kalkıyor kendisi , ama dediğiniz gibi bağlantıyı kapatır kapatmaz gitmiyor .

birde herkese açık bir sorum olsun , sizlerde ingilizce mi kullanıyorsunuz telefonu ?
    ben dil paketi yüklemiştim ama yarım yamalak olmuştu onun için ingilizce kullanıyorum , çok nadirde olsa seyrek kullanılan menülerde acaba hangisi doğru tercih diyesim geliyor, hoş sözlük yüklü içinde aletin ama üşengeçlik

• Teşekkürler bilgiler için. Ben de Ebay'den sipariş vermeyi düşünüyordum bataryayı. Demek ki beklemek lazım. Geldiğine dair bir haber alan kişi burada bilgilendirir artık, ben de ara sıra kontrol ederim.

Benim bu arada garip bir sorunum daha var. Opera ve Internet Explorer ile gmail'ime girdim. Orada mevcut bir mail'e attachment olarak eklenmiş bir word dosyası vardı ve onu indirmek istedim ancak üzerine tıkladığımda dosya doğrudan açıldı (tabi internet tarayıcısı açtığı için sırf yazılar gözüktü, resimler çıkmadı). İki tarayıcının da menü ve action seçeneklerini kontrol ettim ancak download'a ulaşamadım bir türlü. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?
  • Hocam gmail için yeni hesap oluşturabilirsiniz mesajlardan.(New account) Gmail ayarlarını Google yardımıyla bulabilirsiniz.(Zaten kendileri vermişlerdi ayarları adım adım.) Outlook yardımıyla maili indirirsiniz sonra da attachment'a tıklayıp Gönder\Al yaparak(senkronize olması açısından) dosyayı cihaza indirip cihazdan okuyabilirsiniz.

Pratik bir yöntemdir mailleri bu şekilde birkaç saniye içinde kontrol edebilirsiniz.

Düzenleme:

https://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=78886&cbid=-1np1nqo5lowpb&src=cb&lev=answer

linkinden gerekli ayarları yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 22 Mayıs 2010; 19:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN
    konuya girmeyeli çok olmuş

- google maps için söyleyeceğim şu , son sürümünü indirip kurudğumda bende oynatamamıştım neden bilmiyorum.
    sonra onu kaldırım arşivimdeki diğer -eski- google maps programını kurdum sorun kalktı

batarya için 2200mah lık -mevcut olan 1050- batarya ve arka kapak ebayda var, bu batarya biraz büyükmüş onun içni kapağı ile birlikte satılıyor. ben bir adet siperiş vermiştim ama satıcının elinde yokmuş gelince yollayacak , bakalım ne zamana gelir .
    E simgeside belli bir süre sonra kalkıyor kendisi , ama dediğiniz gibi bağlantıyı kapatır kapatmaz gitmiyor .

birde herkese açık bir sorum olsun , sizlerde ingilizce mi kullanıyorsunuz telefonu ?
    ben dil paketi yüklemiştim ama yarım yamalak olmuştu onun için ingilizce kullanıyorum , çok nadirde olsa seyrek kullanılan menülerde acaba hangisi doğru tercih diyesim geliyor, hoş sözlük yüklü içinde aletin ama üşengeçlik

Bu tip cihazlarda yamalar ne yazık ki pek iş görmüyor hatta bazı cihazlarda sorun çıkarıyor. Zaten birebir Türkçe olmuyor.

• @danGerfuLL sağol o zaman ingilizce kullanmaya devam edecez
    ya benim diğer telefonun sıfırını yollamışlar, çok kızdım satışa çıkardım , wm için giriş yapacak olan arkadaşlarınız varsa belki ilgilenirler , wireless da var , ürüne dükkanımdan ulaşabilirsiniz.
  • arkadaşlar bu aletde Oto fokus varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

@danGerfuLL sağol o zaman ingilizce kullanmaya devam edecez
    ya benim diğer telefonun sıfırını yollamışlar, çok kızdım satışa çıkardım , wm için giriş yapacak olan arkadaşlarınız varsa belki ilgilenirler , wireless da var , ürüne dükkanımdan ulaşabilirsiniz.

İyi satışlar.
  • @danGerfuLL, gmail ayarları için teşekkürler. Halloldu.

Bu arada dikkat ettim de, cihazda o kadar program vs. var, ben telefonu aldım ama kullanmıyorum. 2 kere msn'e girdim, 2-3 kere internette dolandım o kadar, iş güç yoğunluğundan dolayı benden geçmiş sanırım.. Şu an boşu boşuna cebimde taşıyor gibiyim resmen. Muhtemelen bunu satıp 100 liraya falan ufak bir telefon alacağım sırf mesaj atıp konuşmak için.

Düzenleme: Cihaz için takas etmek üzere forumda ilan verdim. İlgilenen arkadaşların işine yarayabilir.

Düzenleme 2: Vazgeçtim, böyle bir cihaz bulmuşum, değiştirmeye gerek yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam iyi etmişsin vazgeçtiğine.

Toshiba SmartPhone kullanan 3 kişiyiz şurada.
  • G710'da oynadığınız oyunlar var mıdır? Ufak tefek zaman öldürmelik birşeyler varsa isimlerini sıralayabiliriz aslında.
  • GameLoft Asphalt 4 HD
    Cops & Robbers
    RagingThunder
    Totem
    GameLoft Assasins Creed HD
    Age Of Empires III
    Tiki Towers (Favorim)
    PacMan
    SkyForce Reloaded

Hatırlayabildiklerim bunlar. Birde yanılmıyorsam GameLoft Prince Of Persia HD vardı.

Birçoğunun yatay ekran cihazlarda çalışacağını düşünüyorum. Yine de oyunların açıklamalarını okuyup makine de denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 29 Mayıs 2010; 1:25:08 >
  • Teşekkürler liste için. Benim için burada daha çok board game türünden oyunlar öncelik taşıyor. N-gage ve PSP'den sonra aksiyon oyunları beni kesmez.

Tiki Towers'ı inceledim, World of Goo tadında bir oyuna benziyor. İlk bunu deneyeceğim.
  • 6600 ve 6630'da az oynamadım N-Gage oyunlarını ben de.

Özellikle o zamanki GameLoft Asphalt 2'nin tadını 3 ve 4'te bulamadım.

Tiki Towers biraz gıcık bir oyun insanı bazen çileden çıkarabiliyor keza RagingThunder da biraz gıcık bir araba yarışıdır klasik türden bir oyun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 29 Mayıs 2010; 2:00:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.