şarji az gidiyor. bu konuda yapacak birşey yok. belki yüksek amperli batarya bulursan biraz daha gider.
telefonu modeme bağlamaktan ne demek istediğini anlamadim. eğer telefonu modem olarak kullanip internete bağlanmak istiyorsan bilgisayara telefonun yazilimini kur. telefon içinde internet paylaşimi adindaki uygulama ile yaparsin.
1-sorum sana olacak g710u alali bir sene oldu :) gayet iyi bir iliskimiz var kendisyle ing olmasida bir sorundegil benim icin ama tek sorunum benden yavas msj yazarken benden geride geliyor bu sorunu halledebilirmiyiz .
2- gps icin soran arkadaslara bende rotue66_v9 var ama aktif degil zaten aktiflestiremedimde.
quote:
Orijinalden alıntı: abdullaho
cepnet paketi ile kullaninca muhteşem bir şeye dönüşüyor. opera mini kurdum.haberleri cepten takip ediyorum. msn ve mail olayida çok güzel.
pda msn mail forum ve haberleri takip etmek için tavsiye ederim. yalniz telefon olarak kullanişli değil. kulakliğini hiç kullanmadim. ama normalde de sesi az çikiyor. birine telefon acinca konuşmayi ben bitiremiyorum. illa karşi tarafin telefnu kapatmasi gerekiyor. smsleri cani isteyince gönderiyor. arada kilitlenip kaliyor. küçük I harfi yok. dikkat edersen i kullanmak zorunda kaldim.
pda olarak benden 10 puan ama telefon olarak 2 puan alir.
telefonun sesi az cikiyor pda nin orjinalinden kaynaklanan bir sorun telefon gorusmesini karsi taraf kapatmiyor denedim çünkü :) telefon caldiginda acarken 2 snye gec acilmasi gibi kapanirkende 2 sn'lik bir gecikme sorunu var onuda az once yazdigim yorumda sordugum soruyla alakali buluyorum
- gpsde sorun yasamiyoruz demissiniz benim sıkıntım var sizin g710daki gps in linki varsa verebilirseniz sevinirim - telefona nero yukledim pc 'imde ki nero kendini otomatik olarak telefona kuruyor ama 30gunluk demo surum cok kullanmadim ama biraz sıkıntılı neronun ara yuzu ama muzik listesi yapmaya ise yariyordu (kurup begenenler icin 30 sonra kaldirip tekrar pcye baglayin tekrar kuruyor )
quote:
Orijinalden alıntı: mpp007
Arkadaşlar selam, Bende bu telefondan var 2. el aldım ancak garantili. Telefona bazen bir durum oluyor ve o durumdayken karşı taraf aradığında ona çalıyor görünmesine rağmen ben de hiç bir tepki görünmüyor. Arayan kişi aradım neden açmadın diyor ben de yoo aramadın ki diyorum :). Ayrıca bu gerçekleştiğinde pil hızla tükeniyor. Kapatıp açılmadan ve ya gsmi kapatıp açmadan kesinlikle düzelmiyor. Teleservise verdim. Yeni yazılım yüklenip verildi. Aynı şey tekrar etti dün. Bu durum telefonun iadesine kadar gider. Söylemek istediğim bence bu telefonlarda genel bir problem var böyle birşey size de oluyor ama farkedemiyor olabilirsiniz. Google da arattığımda şikayetvar sitesinde aynı problemi yaşamış birinin şikayetiyle karşılaştım. Bilgilendirmek istedim. İyi günler.
evet boyle bir sorunu var neden yaptigi hakkinda bir fikrim yok ogrenemedimd zaten garantisini bozmayi goze alarak sokturup baktirdim icine yazilimlarina ama cok sık olmamakla birlikte yapıyor. benim soyle bir cozumum oldu telefonu 2-3 gunde bir kapatip acin tahminimce bilgisayar gibi rami asiri beklemeden dolayi sisiyor ve donuyor sonucda cep bilggisayari olarak uretilmis bir cihaz
-- sms sorunu var diyorlar bende de bir kac kere oldu gri bolumdeki rakamlarin oldugu yerden msj yazdigimda harf degil rakamlar cikiyordu onuda msji kapatip acmakla duzeldigini fark ettim eger msj yazmaz yada dedigim gibi harf yerine rakam yaziyorsa msj menusunden "cancel" li tiklayip msji kapatin tekrar acin bu bugungu 3. yorumum okudukca yada aklima geldikce yaziyorum :D
gokturk senin anlattıgın şekilde internet ayarlı yapılamıyor. g710 un farklı sürümleri var mı ? internet ayarlarını nasıl yapabilirim .
port u nereye giriyoruz arkadaslar yardımcı olursanız memnun olurum.
merhaba. Bu cıhazda gps ıcın igo8 programını kullanabılır mıyız?
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
GameLoft Asphalt 4 HD Cops & Robbers RagingThunder Totem GameLoft Assasins Creed HD Age Of Empires III Tiki Towers (Favorim) PacMan SkyForce Reloaded
Hatırlayabildiklerim bunlar. Birde yanılmıyorsam GameLoft Prince Of Persia HD vardı.
Birçoğunun yatay ekran cihazlarda çalışacağını düşünüyorum. Yine de oyunların açıklamalarını okuyup makine de denemek lazım.
oyunları nerden indirebilirim ücretsiz olarak pm den de ulaşabilirsiniz buradanda fark etmez yeni aldım g710 numu şuanlık memnunum sıkıntım yok tek sıkıntım oyunu yok içinde bi solite bide top patlatmaca ama albesini olan bi oyun yok şarzım da 2 gün rahat gidiyor ..
telefonu sadece konuşmak için aldım msj olayı yok.. tel sesi karşıya zor gidiyor ama öle ahım şahım bi zor deil.. mikrafon sesi açma diye bişey yok sanırım bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: lhnpnr
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
GameLoft Asphalt 4 HD Cops & Robbers RagingThunder Totem GameLoft Assasins Creed HD Age Of Empires III Tiki Towers (Favorim) PacMan SkyForce Reloaded
Hatırlayabildiklerim bunlar. Birde yanılmıyorsam GameLoft Prince Of Persia HD vardı.
Birçoğunun yatay ekran cihazlarda çalışacağını düşünüyorum. Yine de oyunların açıklamalarını okuyup makine de denemek lazım.
oyunları nerden indirebilirim ücretsiz olarak pm den de ulaşabilirsiniz buradanda fark etmez yeni aldım g710 numu şuanlık memnunum sıkıntım yok tek sıkıntım oyunu yok içinde bi solite bide top patlatmaca ama albesini olan bi oyun yok şarzım da 2 gün rahat gidiyor ..
telefonu sadece konuşmak için aldım msj olayı yok.. tel sesi karşıya zor gidiyor ama öle ahım şahım bi zor deil.. mikrafon sesi açma diye bişey yok sanırım bulamadım.
ctrlpda diye Google'da aratın bulursunuz.
tşk .. masraflı olcam ama :D benim aracın göstergesi bozuldu kısa vadeli navigasyon almayı düşünüyorum kaç km hızla gittiğimi ve yaptığımı ... bunda navigasyon durumu varmış da özellikle kaç km hız giitiğimi görebilceğim program varmı varsa linki nerde bulabiliirim.. saolasın ilgi için
navigasyonunu özel olarak kurmamız mı lazım yoksa sadece harita atsak olurmu hiç anlamam anlamak için çaba sarf edicem route 66 mı sadece olan yazılım buna
pek alakalı değil ama bataryam göçmüş durumda yenisini hiç bi yerde bulamıyorum yardımcı olabilecek biri varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme