Şimdi Ara

toshiba g810 ve hp 914c-kim daha iyi ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    --------------------------------------------------------------------------------

Boyut (mm) : 112,5 x 61 x 13,9
    Ağırlık (gr) : 123
    Bant : GSM/GPRS/EDGE için 850/900/1800/1900
    : UMTS için 850/1900/2100
    : HSDPA (3.6 Mbps)/HSUPA (2 Mbps)
    GPRS : B Sınıfı
    Ekran : QVGA 64.000 renk, TFT, 2,83 inç
    Kamera : 3 Megapiksel Otomatik Odaklama (Ana) + VGA (İç)
    Ses : AAC, AAC+, AMR, AMRNB, AWB, M4A, MID, MMF, MP3, WMA, WAV + RDS özellikli FM Radyo
    Müzik servisi : Windows Media® Player
    Video : 3GP, ASF, AVI, H.263, MPEG4, WMV
    Hafıza : ROM: 256 MB / RAM: 128 MB: En çok 4 GB’lik microSD kart
    Tarayıcı : Microsoft® Internet Explorer
    Bağlantı : Bluetooth™ v2.0 + EDR, USB v2.0, Wi-Fi® 802.11 b/g
    Navigasyon : Entegre GPS & A-GPS
    Mesajlaşma : SMS, MMS, E-posta, Direct push e-posta
    Java : Evet
    İşlemci : Qualcomm® MSM7200 (400 MHz)
    İşletim Sistemi : Windows Mobile® 6.1 Professional
    Pil : 1,530 mA/s, Bekleme süresi: 315 saate kadar, Konuşma: 4 saate kadar*
    Diğer özellikler : Toshiba Dokunmatik Arabirim

arkadaşlar bu cihazıda bir inceleyin bakalım, benim çok hoşuma gitti, hp 914 ve toshiba arasındayım.
    * toshibanın iyi yanı ekranı büyük 2.8" ve ebatları daha ufak,hafif.
    * ama işlemcisi: Qualcomm® MSM7200 (400 MHz) bu işlemciyi kullananlar memnun mu?
    * toshiba g810 : HSDPA (3.6 Mbps)/HSUPA (2 Mbps) ama hp 914c :HSDPA (3.6 /7.2Mbps) - bu durumda bağlantı hızı hp 'nin daha mı iyi oluyor? bir de HSUPA (2 Mbps) nedir?
    * toshibanın rds li radyosu var
    * servis olarak toshiba nasıl?
    * hp de ses çıkışı :mini usb - toshibada Audio Output: Proprietary diyor? bu nedir? firmaya özel anlamına gelen bu kelime ile kast edilen nedir?
    * toshibada q klavye yok
    * gps de olay sanki toshibadan yana sanırım daha yeni bir model kullanmışlar ! hp de :Navigation Chipset: Qualcomm MSM6280 gpsOne - toshiba da:Qualcomm MSM7200 gpsOne
    * toshibada 2. kamera ve 3g olayı var

arkadaşlar bu benim inceleme ve kıyasım lütfen hatalı olan var ise düzeltelim. benim kanımca toshiba hp den daha iyi gözüküyor ama Qualcomm işlemci ile ilgili olumsuz düşünceler iletilmişti forumda, bunun ne derece doğru olduğunu paylaşıp bizi aydınlatırsanız sevinirim. fiyat olarak toshiba daha pahalı 950-1000ytl civarında oysa hp914 ise 750-800 civarında bulmak mümkün. ses çıkışını merak ediyorum toshibanın bilen varsa...? toshibanın pda lar konusunda pek geçmişi yok ama adamlar bilgisayar yapıyor, tabiki bu iyi pda yaptıkları anlamına gelmiyor ama teknolojik altyapıları olması insana güven vermiyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encin -- 26 Ağustos 2008; 19:05:51 >

• evet arkadaşlar.fiyatıda 960 civarı.birazcık şu telefon hakkında yorum yapalım.kullanıcılar memnunmu?
  • Ben de bu ikisinin arasında kaldım toshiba mı Hp mi sorusu aslında özellikleri neredeyse aynı fiyatları arasında da çok fark kalmamış
  • bende Toshiba diye düşünüyorum, ancak birde şu ürün var
    i-Mate Ultimade 8150 Geforce ekran kartı sayesinde
    TV ve projeksiyona görüntü aktarabiliyor
  • Toshiba almamanız tavsiye olunur. Yazılım desteği ve kullanıcı grubu az olduğu için sıkıntı çekersiniz. Güncelleme zaten pek yapmaz Toshiba.
  • Bu tarz gözünüze kestitdiğiniz başka bir markanın modeli varsa onlara yönelmenizi tavsiye ederim.Her ikisi içinde iyi şeyler hatırlamıyorum.Toshiba için gerek parça gerekse yazılım desteği bulmak çok zor hatta imkansız.Hp 914c de eski bir model birde ekran boyutu ve yetersiz işlemci&rom sebebiyle tavsiye etmem.Tercihiniz başka bir marka olmalı Bknz : HTC
  • toshibayı tavsiye etmiyorum toshiba g900 kullanıcısı olarak bana yarardan çok zararı olmuştur masrafı çok çok hassas alet bencede en iyi alet pdalarda taş gibi htc başka model pda düşünme bence
  • ben de bir toshibazedesi olarak toshibayı tavsiye etmiyorum. hp alabilirsin ama tavsiyem htc modellerine bakmanız. 5xxmhz işlemcili 128mb ramli bir toshiba model, aynı sistem özelliklerine sahip başka bir htc veya hp modelden daha yavaş ve çok hatalı çalışıyor. hem yazılım hem de donanımsal olarak toshiba destek vermekten aciz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.