Şimdi Ara

TOSHİBA HARİCİ HARDDİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sorunum harddiskle ilgili Toshıba 1tb HHD taktığımda mavi ışık yanıp sönmeye başlıyor ve pcyi kasıyor.HHD ye sağ tıkladığımda yanıt vermiyor, tüm pcyi kilitliyor,pcyi kapatmaya çalıştığımda kapanmasını engelliyor.usbden çıkardığmda pc normale dönüyor.bir çok recovery prog. denedim cihazı usbye taktığımda pcyi kilitlediği için işlem yapamadım.güvenli modda bile aynı sıkıntılar devam etti.Lg smart tvye bağladığımda dosyaları görebiliyorum ve açabiliyorum.Ama pcde kilitliyor ve disk yönetimi ekranı bile gelmiyor sizce sebebi ne olabilir? virüsten şüpheleniyorum, kararımca donanımsal bir sorun olsa tv açmaması gerekirdi.Bu arada cihazlarım pc lenova yoga 720 windows10.Sıkıntı yuaşadığım hhd toshıba external usb 3.0. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.Extra bilgi için soru sorabilirsiniz.(cihazımı biçimlendirip verilerimi kaybetmek istemiyorum bilginize) ayrıca başka pcde'de denedim aynı sıkıntıları tekrar yaşadım yani birşey değişmedi:!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heheh3101 -- 23 Aralık 2020; 2:2:6 >

• Diskinizde donanımsal sorun var. İçindeki veriler önemli ise ilk fırsatta verilerinizi yedekleyin. verileri yedeklemekte sıkıntı oluyorsa diski zorlamayın, hasar büyüyebilir. Mümkünse profesyonel destek alın. Bu problemi hafife almayın. bi süre sonra ya okuyucu kafa tamamen gidecek veya plakaları çizecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD HDD Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.