Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alla alla ben de hasarlı diye birşey çıkmadı..linki kullanan başka arkadaşların durumu nasıl, paylaşabilirler mi?
  • ben az önce dosyayı sözkonusu linkten download ettim şimdi rar lı dosyayı tekrar upload ediyorum. sanırım yeni bir linkimiz olacak.
  • tamam sabırsızlıkla bekliyorum.
  • çok önemli bir ayrıntı :
    quote:

ISO dosyalarını CD ye MINIMUM yazma hızında yazdırın.

Orjinalden alıntı: alfaman35

meneshbjk nasıl bir hata aldın dostum?

kendimde denedim dosyanın upload edilmesinde bir problem olmadı.

Arkadaşlar linkteki EP30-dirty1 ve EP30-dirty2 dosyalarını ayrı CD lere ISO dosyası halinde yazdırdıktan sonra bölge kodu ile ilgili yapılacak işlem aşağıdaki sırayla olmalıdır:

1. EP30-dirty1 Cd sini cihaza yerleştirin.
    2. Update çıkınca Yes deyin
    3. Cihazın ekranında VER UP yazısı bir süre görünecektir, STEP 2/4 yazısı çıkıncaya kadar bekleyin bu arada 10004050 rakamları ekranda görünecek ve duracaktır. Bu esnada TV da hala "Updating. Do not Turn off" Yazısı görülmeye devam eder.
    4. Bu şekilde 10 dk bekleyin.
    5. Cihazın enerji kablosunu prizden çekip 10 saniye bekledikten sonra tekrar prize takın.
    6. Cihazı kumandadan AÇMA düğmesine basarak başlatın.
    7. TV da hiç birşey görüntülenmeyecektir.
    8. Cihazın ekranında WELCOME yazısı birsüre görünüp kaybolacak ve VER UP yazısı ekrana gelecektir.
    9. Ortasında OK olan yön tuşlarından SAĞ OK a bir kere basın
    10. OK e bir kere basın.
    11. CD dışarı çıkacaktır.

12. Şimdi EP30-dirty2 CD sini yerleştirin.
    13. Bir süre sonra cihazın ekranında VER UP görülecek. OK e bir kere basın.
    14. VER UP yazısı bir süre daha göründükten sonra STEP 1/4 den STEP 4/4 e kadar bekleyin.
    15. STEP 4/4 15-20 dakika kadar sürecektir. İşlemin tamamlanmasını bekleyin.
    16. CD dışarı çıkacak ve cihaz kendini kapatacaktır.
    17. CD yi çıkartın ve kumandadan cihazı açın.
    18. WELCOME yazısı bir süre görünecek ve kısa bir update çalışacak (sadece STEP 1/1) sonra tekrar cihaz kendini kapatacaktır.
    19. Kumanda ile tekrar cihazınızı açın ve artık elinizde sınırsız bölge kodlu EP30 var :)

Şimdi versiyon 4.0 güncellemesini de yapabilir ve hala region free ayarları saklamış olursunuz.

Herkese iyi şanslar.

• tamamdır hallettim çok teşekkür ederim,en sonda ise disc yuvası açıkken t-searche basıp sonra 1,3,9 ve 1 tuşları basıp ve en son t-searche tekrar basmak lazım,test ibaresi beliriyor ve sonra cdyi koyduğumuzda çalıştırıyor.
  • Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa garantili faturalı Toshiba Hd-Ep30 playerımı satıyorum. Yanında 4 adet HD-DVD hediyesiyle birlikte 120YTL
  • bu dosyayi banada erebilirmisiniz aceba....birde yeni bi mkv formatli dvd gecti elime ama normal okuyuculu laptop okudu bu ep30 player okumadi...
    bilgilerinizden yararlanmak istiyorum...kolay gelsin
  • sayfaya kimsecikler ugramiyor artikim,zaman asimi olmusuzz
  • burdayızda konuşacak bşy yok bir anlık hevesle tarihi geçmiş bir malı aldık yeni bir oyuncağımız olsun diye :)
  • Bende dün aldım ama hiçde tarihi geçmiş diye bakmıyorum. önemli olan hangi amaçla almış olmak benim için dvd upsclaing yapması önemli birde zaten hd dvd oynatıyor bana yeterli yoksa bd 30 blu ray palyerimda normal dvd izliyordum şimdi bunda izleyeceğim bd nin lensini fazla kullanmaktan kurtulacağım bd nin lens değişime vereceğim paradan çok daha azına bu playerı ve 4 filmi aldım birde şimdi playerı all region yaparsam bana gör çok faydalı olacak. tabi herkesin kendi ihtiyaçları doğrultusunda kararlar vermesi lazım. divx diyecek arkadaşlar için ben divxi pek tercih etmiyorum o yüzden bence problem yok.
  • bende upscaling için aldım verdiği hddvdlerde cezbetti ztn. Bluray player alana kadar idare etsin.Bende all region yaptım bu forumda konuşmaları yapmıştık bir arkadaş sağolsun paylaştı.
  • Bu arada 4 nolu güncellemeyi yapan var mı? eğer yaptıysanız ne gibi değişiklikler olduğunu yazarmısınız?
  • Hem regio free yapmak için gereken dosyalar hem güncelleme 4 hemde ep 35 e çevirmek için gereken dosyalar hepsi burada.

http://www.media-fire.com/HDDVD
    aradaki çizgiyi kaldırın.
  • Bu arada reion free yaptıktan ve firmware 4 'ü yükledikten sonra dts seçeneği çalışmıyor aynı dvd yi bd 30 da kontrol ettim orada dts seçeneği çalıştı , sizlerde durum nedir ? teşekkürler.
  • Makinayı açıp kapadıktan sonra dts seçeneği düzeldi ama ben dün kaşınarak ep 35 yazılımına update etmeye başladım tam 2. diski koydum diste problem oldu çalışmadı update yarım kaldı ondan sonra film seyrettim problem yoktu ama sabah kalkınca makina çalışmadı ne dvd oynattı nede tv ye görüntü verdi gidip yeni cd alıp 2. diski tekrar yazdırdıktan sonra düzeldi sakın updati yarım bırakmayın. şimdi hem yazılımını ep 35 yaptım hem 4. güncellemeyi yaptım hemde region free oldu yanlız yine dts çalışmıyor bakalım makinayı biraz kapalı bırakıcam kendikendine düzelecek mi?
  • ep30 ile ep35 arasındaki farklar nedir acaba? ben region free yapıp versiyonu 4 yaptım bıraktım
  • Öncelikle dts çalışmam problemi güncellemede ses ayarlarının değişmesinde dolayı imiş audio outu bitstream yapınca düzeldi sonra açış hızı 2 kat arttı.

farklar : HD-EP35 yüksek bir frekanslı ses ve HDMI kanalıyla derin renkler sunuyor ve 7.1 kanal bitstream desteği var.HDMI 1.3 output,
  • Eğer ki yeni güncellemeyi yada region free yazılımı cd yazdıracaksanız bu bedava yazılım programonı tercih edin ve 1 hızda yazdırın yoksa problem olabiliyor.
    http://www.imgburn.com/index.php?act=download
  • modakartalı;

EP35 yapmak için bunlardan hangisini/hangilerini yükleyeceğiz? Verdiğiniz linkte aşağıdakiler var

Bunlardan benim anladığım EP30 ve 35 region yapmak ve her ikisininde vrs.4 FW güncellemesi var.
    EP30 un 35 Yapılacağına dair birşey yok.
    Yapan arkadaşlar siz nasıl yaptınız?
    -------------------------------------------
    My FilesShared Folder 'EP30/35 DVD Region Free Files'
    EP30 V4 Firmware.iso Uploaded 01/13/2009 | 38.62 MB

EP30+regionfree+procedure.doc Uploaded 01/13/2009 | 25.5 KB

EP30-dirty1.iso Uploaded 01/13/2009 | 38.33 MB

EP30-dirty2.iso Uploaded 01/13/2009 | 38.33 MB

EP35 V4 Firmware.iso Uploaded 01/13/2009 | 38.63 MB

EP35-dirty1.iso Uploaded 01/15/2009 | 38.33 MB

EP35-dirty2.iso Uploaded 01/13/2009 | 38.33 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 8 Şubat 2009; 18:21:00 >
  • Ep 35 upgrade için dirty cd 1(e 30 için olan ) takılacak yapılması gerkenler yapılacak daha sonra dirty cd 2 (bu sefer ep 35 için olan ) takılacak daha sonrada ep35 için olan firmware 4 yüklenecek. şimdi ingilze olarak veriyorum yapılacak listesini.

Detailed procedure for making the HD-A30 into a HD-A35:

1. Insert the CD with firmware called A30-dirty1
    2. Answer Yes to update
    3. The display will show VER UP for awhile, then count until STEP 2/4 before it stops with 10004050 showing on the display. The TV will still show “Updating. Do not turn off.”
    4. Let it stay like that for 10 minutes
    5. Unplug the power cord, wait 10 seconds and plug it in again
    6. Turn the player on with the remote
    7. There will not be anything shown on the TV
    8. It will show WELCOME in the display for awhile, then it will show VER UP
    9. Press Right Arrow (the button to the right of OK) once
    10. Press OK once
    11. The disc will eject

12. Insert the CD with firmware called A35-dirty2
    13. After awhile it will show VER UP in the display, then you press OK once
    14. It will still show VER UP in the display for awhile, then it will count from STEP 1/4 until STEP 4/4
    15. STEP 4/4 can take up to 20 minutes. Just wait and let it run it's course.
    16. The disc will eject and the player will turn itself off
    17. Remove the disc and turn the player on with the remote
    18. Turn the player on with the remote and you have a HD-A30 running on HD-A35 firmware

It will be on firmware ver. 1.3, and you should use HD-A35 ver. 4.0 to upgrade.

If you want to revert to A-30 mode, you will use the same procedure but with A35-dirty1 as the first disc and A30-dirty2 as the second disc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 9 Şubat 2009; 2:12:11 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.