Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Ben hiç güncellemedim 2 yıldır ve hiç bir sorunla da karşılaşmadım. Güncellemerdeki konulara bana bir fayda sağlamıyor.

Zaten eşeği dopingle at haline getiremezsiniz. Ep35 yapmak için donanımsal farklar da lazım. ep30'da neticede sadece 2 tane L R analog ses çıkışı mevcutken ep35'in analogdan HD audio avantajından yararlanma durumu da yok 5.1 olarak.

EP30;
    HDMI üzerinden Dolby D 5.1, Dolby D+ ve DTS 5.1 i bitstream ediyormu?

EP35 yaparsanız ediyor
  • tüm çabalarıma rağmen 30 u 35 yapmak için indirdiğim rarlı dosyaları açamadım cd den yada bana mail olarak ulatırma şekli var mı biliyorum yardımcı olmaya çalıştığınınzı biliyorum ama sonuç alamayınca can sıkılıyor ve umutzuzlanmaya başlıyor insan birde 35 olunca optik çıkıştan 5+1 ses alabilirmiyim yada bu haliyle 5+1 ses almak mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_engin

tüm çabalarıma rağmen 30 u 35 yapmak için indirdiğim rarlı dosyaları açamadım cd den yada bana mail olarak ulatırma şekli var mı biliyorum yardımcı olmaya çalıştığınınzı biliyorum ama sonuç alamayınca can sıkılıyor ve umutzuzlanmaya başlıyor insan birde 35 olunca optik çıkıştan 5+1 ses alabilirmiyim yada bu haliyle 5+1 ses almak mümkün mü

Arkadaşım birşeylerde yanlış yapıyorsunuz.

Rarlı dosya yok!

Önceki sayfada verilen linkte
    yani >http://forum.donanimhaber.com/m_28898931/mpage_1/f_/key_//tm.htm#29679497

verdiğim download yazılarını tıklayıp indirdiğiniz dosyalar(toplam 3 dosya)

"zip"lidir.

üzerinde sağ tık ve tümünü ayıkla demeniz yeterli!

Sonra karşınıza çıkan klasör içerisindeki dosyalar .iso dur ve yine rar lı değildir.,
    iso dosyasını da açmanıza gerek yoktur.
    Direk CD ye yazdırmalısınız.

iso dosyalarını PC nizde nero tarzı bir CD/DVD yazıcı programı varsa iso dosyasına tıkldığınızda ilgili program açılır.
    boş CD koyup mümkün olan en yavaş hızda yadırmalısınız.
    nasıl yapılacağı yine üstteki linkte tane tane var.

Hala da yapamıyorsanız hiç uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 20 Şubat 2010; 2:31:38 >

• Peki 30 u 35 yapmaya değermi?
  • arkadaşlar toşhiba ep 30 da ses azaltıp çoğlatmak için kumandada tuş varmı ben göremedim ?bilen varsa yardımcı olsun.teşekkürler..bide arkadaki ethernet ne işe yarıyor netten film izleyebiliyormuyuz...saygılar...
  • Region free yapayım derken uçtu cihaz aq 14. maddeye kadar aynen yaptım. 2.disci yerleştirdim verup yazısı geldi ok'e bastım sonrasında step 1-4 geleceğine 2007c00 diye bir yazı geldi öyle kaldı

nedir bu fikri olan var mı? çöp oldu galiba
  • Kurcalama dedim ben sana
  • Region free yapayım derken uçtu cihaz aq 14. maddeye kadar aynen yaptım. 2.disci yerleştirdim verup yazısı geldi ok'e bastım sonrasında step 1-4 geleceğine 2007c00 diye bir yazı geldi öyle kaldı bende de aynı oldu bu aşamadan sonra ne yapmak gerekiyor yadımcı olursanız sevinirim...
  • ben de sonunda 30 u 35 yaptım işin tek kolay yolu cd yi yadırırıken en yavaşta yani 1 hızında cd ye yazdırmaktan başka birşey değil kolaygelsin
  • 30 olsa ne olur 35 olsa ne olur biri açıklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Ben hiç güncellemedim 2 yıldır ve hiç bir sorunla da karşılaşmadım. Güncellemerdeki konulara bana bir fayda sağlamıyor.

Zaten eşeği dopingle at haline getiremezsiniz. Ep35 yapmak için donanımsal farklar da lazım. ep30'da neticede sadece 2 tane L R analog ses çıkışı mevcutken ep35'in analogdan HD audio avantajından yararlanma durumu da yok 5.1 olarak.

EP30;
    HDMI üzerinden Dolby D 5.1, Dolby D+ ve DTS 5.1 i bitstream ediyormu?

EP35 yaparsanız ediyor

Sayın Ahmet bey, HDMI üzerinden Dolby D 5.1, Dolby D+ ve DTS 5.1 i bitstream etmek bize ne yarar sağlayacak? Şöyle ki; ben hdmi'den lcd'ye, optikten amfiye bağlanıyorum. Amfimde hdmi çıkış yok ama olduğunu kabul edelim. Hdmi'den amfiye bağlansam zaten amfi de aynı işi yapıyor. EP-30'da 5.1 çıkış olmadığı için direk ses sistemine bağlantıda yapamıyoruz. Siz Ep-30'a nasıl bir bağlantı yaptınız veya amfi olmaksızın nasıl bir bağlantı yaparsak söylediğiniz özelliği kullanabiliriz açıklar mısınız?

• Son mesajın üstünden 5 yıl geçmiş ama sitede yazılanlar çok işe yaradı ve belirtilen dosyalar şansa hala aktifwww.mediafire.com/HDDVD linkini veriyorum belki işine yarayan olur
  • Merhaba arkadaşlar bende elime bir ep30 geçti bir arkadaşım hediye verdi kumanda ayarla kullan dedi fakat hiçbiryerde buna uyumlu kumanda bulamadım akıllı kumanda aldım oda uymadı yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba acillll
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.