Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tufan74

Teşekkürler arkadaşlar,

UPDATE işlemlerini yaptıktan sonra artık NTSC diskleride okutabiliyorum makinaya.

NTSC derken anlamadım biraz açarmısınız.
  • Benim dün satın aldığım TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER sadece 2.bölge yani PAL olan dvd'leri gösteriyordu. Amerika'dan yani amazon.com dan getirttiğim 1.bölge dvd'lerini okumadı. Forumd anlatılanları yaparak makineyi update ettim ve arkasından Amazon.com dan getirttiğim 1.bölge BASIC INSTINCT dvd'sini taktım ve makine okudu.
  • Yanlız son kalan update'i yapmadım. Forumda yazanların hepsini okudum ama bu son update'in tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım. eğer display ekranında 5.1 seçeneğinin görümesi ve HDMI kablodan 5.1 ses çıkışı almaya yarıyorsa bu son update fazla işime yaramaz çünkü ben elimdeki bütün cihazların ses çıkışlarını OPTICAL OUT dan alarak aradaki Optik çoklayıcıya bağlıyorum ve optik çoklayıcının optical out'undan çıkan optic kabloyuda anfinin arkasındaki optik ses girişine takarak bütün cihazların seslerini 5.1 ses sistemimden alıyorum. yani HDMI kablosundan ses almak işime yaramaz.
  • cihaz göruntu kalitesi vs acisindan oldukca tatmin edici fakat usb yide aktif hale getirseler,mesela harici hdd mizden mkv-divx fln okuyabilse super olacak zannimca...bu usb olayini arastiran arkadaslar varsa ve bizimle paylasirsa seviniriz
  • hürriyetin verdiği filimlerden.kara kitap filmini denedim TOSHIBA EP30 da okudu. Paris Seni Seviyorum u denedim onuda okudu.

sonra hürriyetin 5-6 ay önce verdiği kutusuz zarf içinde olan Oyunun Sonu,Edison, Yalnız Kalpler,filimleri var onları tek tek denedim bu dvd değil desteklenmeyen format diye uyarı veriyor.kutulu olanlara baktım hepsinde dvd 9 yazıyor.eski zarf içinde olanlarda yükarıda isimlerini yazdıklarımdan başka diğerlerinde dvd 9 yazmıyor.dvd 5 te yazmıyor.eğer sadece 3 filim için olacaksa pioneer 610 almayabilirim.bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramoli_

cihaz göruntu kalitesi vs acisindan oldukca tatmin edici fakat usb yide aktif hale getirseler,mesela harici hdd mizden mkv-divx fln okuyabilse super olacak zannimca...bu usb olayini arastiran arkadaslar varsa ve bizimle paylasirsa seviniriz

hala gecerli
  • arkadaşalar ben bu aleti nasıl güncelleyecem yardım edin kapanıp açılınca saat soruyor,hdmı ile tv ye bağlanamaıyorum 2 defa anca bağlandım oda makşne kendi yaptı nasıl oluyor anlamıyorum.balandı diye sevindim ama kapattın mı yada başka bişey yok gelmiyo tv full hd3 tane hdmı girişi vr yook alamadım görüntü kablodan dedim yeni kablo aldım yok..hdmı den görüntü aldığımdada ses yok tu yani..ethernetten güncelleyeyim dedim yapamamdım .ya bilen biri pm den yardım etsin daha alaalı 3 gün oldu olmassa geri verecem..aslında olmasını istiyorum çünkü görüntü süper yaa...Yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIM42

arkadaşalar ben bu aleti nasıl güncelleyecem yardım edin kapanıp açılınca saat soruyor,hdmı ile tv ye bağlanamaıyorum 2 defa anca bağlandım oda makşne kendi yaptı nasıl oluyor anlamıyorum.balandı diye sevindim ama kapattın mı yada başka bişey yok gelmiyo tv full hd3 tane hdmı girişi vr yook alamadım görüntü kablodan dedim yeni kablo aldım yok..hdmı den görüntü aldığımdada ses yok tu yani..ethernetten güncelleyeyim dedim yapamamdım .ya bilen biri pm den yardım etsin daha alaalı 3 gün oldu olmassa geri verecem..aslında olmasını istiyorum çünkü görüntü süper yaa...Yardım edin

EP-35 Yapma >http://forum.donanimhaber.com/m_28898931/mpage_1/f_/key_//tm.htm#29679497
    +
    İsterseniz EP-30 son sürüme yukseltme >http://forum.donanimhaber.com/m_28898931/mpage_3/f_/key_//tm.htm#31795371

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 20 Ocak 2010; 0:49:36 >

• merhaba bende bir toshiba 30 aldım ama 35 yapmak istiyorum sitedeki yazılan ları okudum rarlı dosyaları indirdim ama hatalı olduğu için rarlı dosyaları açamadım ne yapmam gerekiyor anlamadım cd ye yazılı bir arkadaş varsa gönderebilirmi
  • bir üsteki linkte verilen dosyaları indirin onlar rarlı deği lve 1 hızda yazdırın .
  • biraz acemiyin de bir üst lig derken narası bulamadım tşk..
  • acele yazdım meramımı anlatamadım galiba bir önceki ling derken nerede bulamadım kısa yol olarak nereden indirebilirim 35 yapabilmek için bütün dosyaları..tşk.
  • şimdi yeniden verdiğiniz link den indiridim ama rarlı dosya iniyor oda sorunlu açamadım hata veriyor yani
  • birde buradan deneyinhttp://www.mediafire.com/HDDVD
  • şimdi tekrar indirdim , inenler resim dosyası olarak iniyor o yüzden rarlı dosya değil bunarı 1 hızda yazdırın
  • Ben hiç güncellemedim 2 yıldır ve hiç bir sorunla da karşılaşmadım. Güncellemerdeki konulara bana bir fayda sağlamıyor.

Zaten eşeği dopingle at haline getiremezsiniz. Ep35 yapmak için donanımsal farklar da lazım. ep30'da neticede sadece 2 tane L R analog ses çıkışı mevcutken ep35'in analogdan HD audio avantajından yararlanma durumu da yok 5.1 olarak.
  • sadece region free yapmak bile bir avantajdır.
  • HD DVD'lerde zaten region sorunu söz konusu değil. USA, EU vs. fark etmiyor. Orjinal DVD getirtiyorsanız ABD'den olabilir.
  • En iyisi orjinal şekli
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.