Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Step 2/4 hic yazmadi 10004050 yazisi sabit kalmis durumdaydi daha fazla dayanamadim cektim fisini makinenin Step 2/4 sonrasi islemlere gectim su ana kadar sorun yok cok sukur EP35 firmware update sini yapiyor su an.Umarim sorunsuz tamamlar oldum olasi sinir harbi yapmisimdir su guncelleme islerinde.
    Cevap icin tesekkur ederim
  • Bu topicte emegi gecen herkese tesekkur ederim ben de sorunsuzca ama biraz ilginc bir sekilde EP 35 yaptim(ilk cd de step yazisi hic cikmadi 40 dk sonra dayanamayip yazi cikmis gibi islemlere devam ettim en son firmware yukledikten sonra cihaz kendini kapatmadi direk EP35 oldu)
    Sonunda Lord OF The Rings Extended Version dvd lerimi 1080P upsace edilmis sekilde seyredecegim
  • arkadaşlar evimdeki ikinci ep-30' u satmaya karar verdim.
    ürün real den alınmıştır
    çok beğenerek aldığım ilk cihazın başına birşey gelir diye almıştım
    kutusunu açtım denedim çalıştığını gördüm firmware yükledim kutusuna kaldırdım
    tabiki garantisi var
    faturası mevcut
    kutusu duruyor
    mağazadan sıfırını almış gibi elinize ulaşacak
    4 adet hd-dvd ile beraber yollanacak
    ilgilenen arkadaşlar pm atabilir
    kesinlikle takas yapmayacağım takas pm lere cevap yazılmayacak
    ankaradaki arkadaşlar elden teslim alabilir.
    kargo alan kişiye ait
    fiyat 95 tl
  • ilgilenen arkadaşlar pm ile ulaşırsa sevinirim. bu aralar sadece pm lere bakıp çıkıyorum.
  • cihaz forumdan değerli bir arkadaşa satılmıştır.
  • Toshiba ep30 da firmware.4.0 güncellemesini yaptım. Ancak öncesinde çalışan HDCD özelliği kayboldu.
    Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: postanem

Toshiba ep30 da firmware.4.0 güncellemesini yaptım. Ancak öncesinde çalışan HDCD özelliği kayboldu.
    Ne dersiniz?
    Türkçe si nedir?

açıklama yaparsan cevplayabilirimbelki :)
  • HDCD yüksek çözünürlüklü CD.
    Yeni aldığım Marantz sr8500 avr de buna ilişkin kod çözücü var.
    Tesadüfen aldığım Madonna nın Celebration cd sinde ekranda çok hoş şekilde HDCD yazısı çıktı.
    Sonrasında Toshiba HD-DVD yi firmware güncellemsi yaptım. Ancak ep35 güncellemesine cesaret edemediğimden sadece 4.0 güncellemesi yaptım.
    Sonrasında HDCD yazısının kaybolduğunu gördüm.
  • ben bu cihazı kullanmaktayım altı aydır(ep 30). phılıps LCD tv aldım. hdmı kablosu ile bağladığımda dvd filimlerini izlerken ekran bazen mavi oluyor sonra tekrar düzeliyor. scart kablo ile seyrederken bunu yapmıyor. acaba cihazı güncellemek mi lazım neden yapar böyle daha önce normal tv kullandığım için böyle bir şey yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinuyar

ben bu cihazı kullanmaktayım altı aydır(ep 30). phılıps LCD tv aldım. hdmı kablosu ile bağladığımda dvd filimlerini izlerken ekran bazen mavi oluyor sonra tekrar düzeliyor. scart kablo ile seyrederken bunu yapmıyor. acaba cihazı güncellemek mi lazım neden yapar böyle daha önce normal tv kullandığım için böyle bir şey yapmadı.

HDMI kablonu değiştir bide öyle dene.HDMI kablo arızalı olabilir.
  • hdmı kabloyu değirdım altın uclu aldım hatta teknosada denemek icin baska lcd ye taktık ondada yaptı guncelememi yapsam acaba
  • güncelleme ile düzelicek birşeye benzemiyor :( cihaz garanili ise servise kontrol ettirin.
  • güncelleyince düzeldi sağolun arkadaşlar
  • bu regionfree yapma olayını cd'ye mi yazdırıyoruz dvd'ye mi? Ben cd'ye yazdırdım, this disc is not dvd format, cannot play the disc. yazısı aldım. Herkes cd yazmış halbuki yaw.
  • evet doğrudur cd ye yazdık.ankaradaysan bendeki evde duruyor.verebilirim.ama başka şehirdeysen ordan bir arkadaştan iste.
  • İmgburn diye bir program var onu kullanıp 1 hızda yazdırın daha hızlı yazdırılırsa makina okumayabilir.
  • Tamam hallettim ufak bir hata yapmışım. 35 olarak kullanıyorum, emeği geçen herkese teşekkürler.
  •  TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI?
    ilgilenen arkadaşlar için...
    HD DVD lerimi ve EP30 DVD Playerımı satıyorum.
    Planet Earth 50 TL
    Harry Potter serisi 5 Adet HD DVD 50 TL
    300 HD DVD 15 TL
    Bourne Identity + Bourn Supremacy 25 TL
    Fast and Furious Tokyo Drift 10 TL
    Riddick 10 TL
    EP 30 DVD PLayer 60 TL
    Hepsini alana 200 TL
    ANKARA
    öncelikli tercihim hepsinin birden satılmasıdır.
    HD DVD lerin hepsini alırım diyene hepsi 140 TL dir.

• ep 30 ile samsung lcd m de dvd seyrederken film esnasında bir kaç kez görüntü kesilip (yaklasık yarım veya 1 sanıye kadar ) ekranda sinyal aranıyor yazısı cıktıktan sonra tekrar goruntu gelıyor ve 1980*1080 50 hz yazısı cıkıyor acaba neden yapıyor bunu . diger kaynaklardan digitürk vs boyle bır sey olmuyor ???????
  • Teşekkürler arkadaşlar,

UPDATE işlemlerini yaptıktan sonra artık NTSC diskleride okutabiliyorum makinaya.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.